Oyundan yine sıkıldım: Bir Nerull eleştirisi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyundan yine sıkıldım: Bir Nerull eleştirisi

Mesaj gönderen AGRESIF »

Kopya çıkmadan oyun gayet oynanıyordu. Herkesin amacı vardı karakterini dizmek gibi. Kopya çıktı 1 kere hakir kesmemiş adam bile karakterini fulledi. Bu 1 kere hakir kesmemiş adamlar oyunun %70-%80lik kısmı sana öyle söyliyim. :')
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Skull »

Göster
AGRESIF yazdı: 31 Ağu 2021 17:19 Kopya çıkmadan oyun gayet oynanıyordu. Herkesin amacı vardı karakterini dizmek gibi. Kopya çıktı 1 kere hakir kesmemiş adam bile karakterini fulledi. Bu 1 kere hakir kesmemiş adamlar oyunun %70-%80lik kısmı sana öyle söyliyim. :')
Başkasının kedisi ile fare kovalanırsa olacağı bu. Oyuncu lafıyla hareket edilirse oyunu bu şekilde kabullenmek çok mantıklı bir şey bana göre. :thinking_face:

* Bosslar Karaköy'e yayıldı mı,
* Gruplaşma başladı mı,
* Kopya elden gelince,
* İmdi gırtlak yırtılır...

:thinking_face: :thinking_face: :thinking_face:
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

AGRESIF yazdı: 31 Ağu 2021 17:19 Kopya çıkmadan oyun gayet oynanıyordu. Herkesin amacı vardı karakterini dizmek gibi. Kopya çıktı 1 kere hakir kesmemiş adam bile karakterini fulledi. Bu 1 kere hakir kesmemiş adamlar oyunun %70-%80lik kısmı sana öyle söyliyim. :')
Orası doğru bazen oyuna girdiğimde gezerim bosslari falan gerçekten kesimlerde çok uğraşıyorlar buglu olsun Bugsuz olsun 2 grubtan en azından 7 8 kişi iyi bilsede bilmeyen bir kaç kişi kesimi çok zorluyor e geçin be kardeş DC falan rahatça kesin ya anlaşmazlık yüzünden çok tartışma çıkıyor .
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Edna, kopya konusunda umarım bir çare bulunurda hepimiz rahatlarız.. Aslında tüm sorunların başı da bu maalesef.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Sonsuzluk ve Birgün

Mesaj gönderen Whxper »

Bence en büyük problem oyunda "geliştirme" denen bir aşamanın olmaması. Yani bölgeler, tılsımlar vs. ekleniyor da önceki bölgelerdeki buglar, oynanışta, grafiklerde iyileştirme yapılmıyor. E haliyle ölecek bu oyun. 2021 yılında kendini geliştirmeyen bir oyunun hayatta kalması mümkün olabilir mi? Dün biçare folklor görevini yapıyorum arkadaşımla. Bi yandan da kasıyoruz gruptayız. Ben bi biçareyi kurtarınca arkadaşım yaptı sayılmasın okeyim de, neden grupta olunca benim yaptığım bana sayılmıyor? Bu tür saçmalıklar diz boyu oyunda, saysak bitmez. Oyunun geliştiricileri de memnun bu durumdan anladığım kadarıyla. Çünkü şu oyunu oynayıp herhangi bir iyileştirme düşünememek imkansız yani. Yolda yürüyorum şu şöyle olsa bu böyle olsa diye bin tane fikir geliyor aklıma. Halbuki benim değil geliştiricilerin işi bu. Belli ki oyunu hiç oynamıyorlar..
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Esadullah yazdı: 03 Eyl 2021 08:44 Edna, kopya konusunda umarım bir çare bulunurda hepimiz rahatlarız.. Aslında tüm sorunların başı da bu maalesef.
Nazar değdirdiniz Esadullah bey dün eski hâline geri döndü sunucusu buda bir çok engel demek say say bitmez, Siz bence alışveriş yapmaya.oyun kapandığı zaman devam edin çünkü bu sorun kapandığı gün çözülecek ....
Champion Class

Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen AGRESIF »

Whxper yazdı: 03 Eyl 2021 09:54 Bence en büyük problem oyunda "geliştirme" denen bir aşamanın olmaması. Yani bölgeler, tılsımlar vs. ekleniyor da önceki bölgelerdeki buglar, oynanışta, grafiklerde iyileştirme yapılmıyor. E haliyle ölecek bu oyun. 2021 yılında kendini geliştirmeyen bir oyunun hayatta kalması mümkün olabilir mi? Dün biçare folklor görevini yapıyorum arkadaşımla. Bi yandan da kasıyoruz gruptayız. Ben bi biçareyi kurtarınca arkadaşım yaptı sayılmasın okeyim de, neden grupta olunca benim yaptığım bana sayılmıyor? Bu tür saçmalıklar diz boyu oyunda, saysak bitmez. Oyunun geliştiricileri de memnun bu durumdan anladığım kadarıyla. Çünkü şu oyunu oynayıp herhangi bir iyileştirme düşünememek imkansız yani. Yolda yürüyorum şu şöyle olsa bu böyle olsa diye bin tane fikir geliyor aklıma. Halbuki benim değil geliştiricilerin işi bu. Belli ki oyunu hiç oynamıyorlar..
emin ol onlarda senin gibi düşünüyorlar fakat yapacak kaynakları yok.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

AGRESIF yazdı: 03 Eyl 2021 13:09
Whxper yazdı: 03 Eyl 2021 09:54 Bence en büyük problem oyunda "geliştirme" denen bir aşamanın olmaması. Yani bölgeler, tılsımlar vs. ekleniyor da önceki bölgelerdeki buglar, oynanışta, grafiklerde iyileştirme yapılmıyor. E haliyle ölecek bu oyun. 2021 yılında kendini geliştirmeyen bir oyunun hayatta kalması mümkün olabilir mi? Dün biçare folklor görevini yapıyorum arkadaşımla. Bi yandan da kasıyoruz gruptayız. Ben bi biçareyi kurtarınca arkadaşım yaptı sayılmasın okeyim de, neden grupta olunca benim yaptığım bana sayılmıyor? Bu tür saçmalıklar diz boyu oyunda, saysak bitmez. Oyunun geliştiricileri de memnun bu durumdan anladığım kadarıyla. Çünkü şu oyunu oynayıp herhangi bir iyileştirme düşünememek imkansız yani. Yolda yürüyorum şu şöyle olsa bu böyle olsa diye bin tane fikir geliyor aklıma. Halbuki benim değil geliştiricilerin işi bu. Belli ki oyunu hiç oynamıyorlar..
emin ol onlarda senin gibi düşünüyorlar fakat yapacak kaynakları yok.
Bu oyundaki sorunlar.meseleler düzeltilemez çözülemez ama oyunu en baştan yapıp herşey aynı olcak şekilde daha gerçekçi grafikler ve iylestirmeler ile yapılırsa mümkün olabilir üstüne güncelleme gelecek halde 0 dan yapılabilir ama oyunu telekomdan satın almak mümkün mü veya kimin gücü yeter orasını bilemem günümüz şartlarında böyle bir oyuna hiç bir yabancı firma yatırım yapmaz
Champion Class

Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Equalero yazdı: 03 Eyl 2021 10:19
Esadullah yazdı: 03 Eyl 2021 08:44 Edna, kopya konusunda umarım bir çare bulunurda hepimiz rahatlarız.. Aslında tüm sorunların başı da bu maalesef.
Nazar değdirdiniz Esadullah bey dün eski hâline geri döndü sunucusu buda bir çok engel demek say say bitmez, Siz bence alışveriş yapmaya.oyun kapandığı zaman devam edin çünkü bu sorun kapandığı gün çözülecek ....
Nazar olsaydı çıkardı artık hacım.. Bekleyelim, güneş doğabilir.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
DoktorCetin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sonimparator

Mesaj gönderen DoktorCetin »

İstanbul kıyamet vakti önceden bu kadar yönetim tarafından boşverilmiş değildi 10 gün oldu oyuna geri dönmek istiyorum ama destek hala bir dönüş yapmadı, mail hesabımı unutuğum için desteği bekliyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön