Oyundan yine sıkıldım: Bir Nerull eleştirisi
Re: Oyundan yine sıkıldım: Bir Nerull eleştirisi
Kopya çıkmadan oyun gayet oynanıyordu. Herkesin amacı vardı karakterini dizmek gibi. Kopya çıktı 1 kere hakir kesmemiş adam bile karakterini fulledi. Bu 1 kere hakir kesmemiş adamlar oyunun %70-%80lik kısmı sana öyle söyliyim. 
Göster
* Bosslar Karaköy'e yayıldı mı,
* Gruplaşma başladı mı,
* Kopya elden gelince,
* İmdi gırtlak yırtılır...
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Orası doğru bazen oyuna girdiğimde gezerim bosslari falan gerçekten kesimlerde çok uğraşıyorlar buglu olsun Bugsuz olsun 2 grubtan en azından 7 8 kişi iyi bilsede bilmeyen bir kaç kişi kesimi çok zorluyor e geçin be kardeş DC falan rahatça kesin ya anlaşmazlık yüzünden çok tartışma çıkıyor .
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Edna, kopya konusunda umarım bir çare bulunurda hepimiz rahatlarız.. Aslında tüm sorunların başı da bu maalesef.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Bence en büyük problem oyunda "geliştirme" denen bir aşamanın olmaması. Yani bölgeler, tılsımlar vs. ekleniyor da önceki bölgelerdeki buglar, oynanışta, grafiklerde iyileştirme yapılmıyor. E haliyle ölecek bu oyun. 2021 yılında kendini geliştirmeyen bir oyunun hayatta kalması mümkün olabilir mi? Dün biçare folklor görevini yapıyorum arkadaşımla. Bi yandan da kasıyoruz gruptayız. Ben bi biçareyi kurtarınca arkadaşım yaptı sayılmasın okeyim de, neden grupta olunca benim yaptığım bana sayılmıyor? Bu tür saçmalıklar diz boyu oyunda, saysak bitmez. Oyunun geliştiricileri de memnun bu durumdan anladığım kadarıyla. Çünkü şu oyunu oynayıp herhangi bir iyileştirme düşünememek imkansız yani. Yolda yürüyorum şu şöyle olsa bu böyle olsa diye bin tane fikir geliyor aklıma. Halbuki benim değil geliştiricilerin işi bu. Belli ki oyunu hiç oynamıyorlar..
- Equalero
- Labirent Rehberi
Nazar değdirdiniz Esadullah bey dün eski hâline geri döndü sunucusu buda bir çok engel demek say say bitmez, Siz bence alışveriş yapmaya.oyun kapandığı zaman devam edin çünkü bu sorun kapandığı gün çözülecek ....
Champion Class
emin ol onlarda senin gibi düşünüyorlar fakat yapacak kaynakları yok.Whxper yazdı: ↑03 Eyl 2021 09:54 Bence en büyük problem oyunda "geliştirme" denen bir aşamanın olmaması. Yani bölgeler, tılsımlar vs. ekleniyor da önceki bölgelerdeki buglar, oynanışta, grafiklerde iyileştirme yapılmıyor. E haliyle ölecek bu oyun. 2021 yılında kendini geliştirmeyen bir oyunun hayatta kalması mümkün olabilir mi? Dün biçare folklor görevini yapıyorum arkadaşımla. Bi yandan da kasıyoruz gruptayız. Ben bi biçareyi kurtarınca arkadaşım yaptı sayılmasın okeyim de, neden grupta olunca benim yaptığım bana sayılmıyor? Bu tür saçmalıklar diz boyu oyunda, saysak bitmez. Oyunun geliştiricileri de memnun bu durumdan anladığım kadarıyla. Çünkü şu oyunu oynayıp herhangi bir iyileştirme düşünememek imkansız yani. Yolda yürüyorum şu şöyle olsa bu böyle olsa diye bin tane fikir geliyor aklıma. Halbuki benim değil geliştiricilerin işi bu. Belli ki oyunu hiç oynamıyorlar..
- Equalero
- Labirent Rehberi
Bu oyundaki sorunlar.meseleler düzeltilemez çözülemez ama oyunu en baştan yapıp herşey aynı olcak şekilde daha gerçekçi grafikler ve iylestirmeler ile yapılırsa mümkün olabilir üstüne güncelleme gelecek halde 0 dan yapılabilir ama oyunu telekomdan satın almak mümkün mü veya kimin gücü yeter orasını bilemem günümüz şartlarında böyle bir oyuna hiç bir yabancı firma yatırım yapmazAGRESIF yazdı: ↑03 Eyl 2021 13:09emin ol onlarda senin gibi düşünüyorlar fakat yapacak kaynakları yok.Whxper yazdı: ↑03 Eyl 2021 09:54 Bence en büyük problem oyunda "geliştirme" denen bir aşamanın olmaması. Yani bölgeler, tılsımlar vs. ekleniyor da önceki bölgelerdeki buglar, oynanışta, grafiklerde iyileştirme yapılmıyor. E haliyle ölecek bu oyun. 2021 yılında kendini geliştirmeyen bir oyunun hayatta kalması mümkün olabilir mi? Dün biçare folklor görevini yapıyorum arkadaşımla. Bi yandan da kasıyoruz gruptayız. Ben bi biçareyi kurtarınca arkadaşım yaptı sayılmasın okeyim de, neden grupta olunca benim yaptığım bana sayılmıyor? Bu tür saçmalıklar diz boyu oyunda, saysak bitmez. Oyunun geliştiricileri de memnun bu durumdan anladığım kadarıyla. Çünkü şu oyunu oynayıp herhangi bir iyileştirme düşünememek imkansız yani. Yolda yürüyorum şu şöyle olsa bu böyle olsa diye bin tane fikir geliyor aklıma. Halbuki benim değil geliştiricilerin işi bu. Belli ki oyunu hiç oynamıyorlar..
Champion Class
Nazar olsaydı çıkardı artık hacım.. Bekleyelim, güneş doğabilir.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- DoktorCetin
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonimparator
İstanbul kıyamet vakti önceden bu kadar yönetim tarafından boşverilmiş değildi 10 gün oldu oyuna geri dönmek istiyorum ama destek hala bir dönüş yapmadı, mail hesabımı unutuğum için desteği bekliyorum.