Plus Zorunluluğu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Plus Zorunluluğu

Mesaj gönderen benibanladilar »

Skull yazdı: 06 Ağu 2020 12:43
Göster
Equalero yazdı: 06 Ağu 2020 12:13 Anka
Eminönü
Teskilat
Beyazkosk

Plussuz oynanmiyor iyi yönleride var art niyetli kişiler boss kaçırma küfür oyun hatasi vs önüne geçmek icin nispeten alinan bir tedbir aslinda anka gibi olsa daha ıyi olur bu konuda şikayet eden kisilerde kesin art niyetli olanlar konu dışı ama eposta uyeligide kessinlikle gelmemeli oda art niyetten dolayı israr ediliyor
E-mail ile hesap açılamamasına bende destek veriyorum. Tek hesap sistemi az da olsa oyunu rahatlattı. Dediğin gibi boss kaçırılma olayları çok aza indi. Şimdi şöylede bir şey var ama, boss kaçırılıyorsa yönetim bunu önceden hesaplamalıydı ve bosslar grup bölgesinde olmalıydı. Oyuncu milleti suistimal eder zaten her şekilde. Burada yönetimin hatası çok oldu. Oyuncuların lafına bakılarak böyle bir hata yapılması, oyunun kaderini ciddi bir şekilde etkiledi. Boss kaçırılmasına kesinlikle karşıyım. Ama dediğim gibi yönetim bu süreci kendi yönetmeliydi.
Hocam oyuncular gb değil açık bir harita istiyordu, yöneticilerde bunu uyguladı ama gitti açık bölgeye açık gb koydu.
Büyük olasılıkla zamanın az olması, çalışan sayısı az olması sebebiyle böyle birşey yaptılar.
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

benibanladilar yazdı: 06 Ağu 2020 22:00
Göster
Eminönü
Teskilat
Beyazkosk

Plussuz oynanmiyor iyi yönleride var art niyetli kişiler boss kaçırma küfür oyun hatasi vs önüne geçmek icin nispeten alinan bir tedbir aslinda anka gibi olsa daha ıyi olur bu konuda şikayet eden kisilerde kesin art niyetli olanlar konu dışı ama eposta uyeligide kessinlikle gelmemeli oda art niyetten dolayı israr ediliyor
E-mail ile hesap açılamamasına bende destek veriyorum. Tek hesap sistemi az da olsa oyunu rahatlattı. Dediğin gibi boss kaçırılma olayları çok aza indi. Şimdi şöylede bir şey var ama, boss kaçırılıyorsa yönetim bunu önceden hesaplamalıydı ve bosslar grup bölgesinde olmalıydı. Oyuncu milleti suistimal eder zaten her şekilde. Burada yönetimin hatası çok oldu. Oyuncuların lafına bakılarak böyle bir hata yapılması, oyunun kaderini ciddi bir şekilde etkiledi. Boss kaçırılmasına kesinlikle karşıyım. Ama dediğim gibi yönetim bu süreci kendi yönetmeliydi.
Hocam oyuncular gb değil açık bir harita istiyordu, yöneticilerde bunu uyguladı ama gitti açık bölgeye açık gb koydu.
Büyük olasılıkla zamanın az olması, çalışan sayısı az olması sebebiyle böyle birşey yaptılar.
Bazen diyorum keşke karaköy bölgesi gelmeseydi diyorum,49 seviye daha eğlenceliydi.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

benibanladilar yazdı: 06 Ağu 2020 22:00
Göster
Eminönü
Teskilat
Beyazkosk

Bu yeni bölge çok plansız yapılmış. Baksanıza yeraltına, hidrayı kaçırmak için bir oyuncu tek başına gelebilir miydi ya da İfliss, Solucan diğer bölgelerden Karakürk, Dev Ana, Phill hepsi belirli bir uzaklık gerektiriyordu. Şimdiki bosslara ise can sıkıntısından selam verebilecek mesafedesin. Seviye kasmak için fanatik keserken büyük lider adama saldırabiliyor.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Oyun bu haldeyken ısrarla oynayan bir oyuncu varsa bence delemeyeceği duvar yok o yüzden meşajını aldım kardesim devam diyorom
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Hawkeye
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Hawkeye »

Tamamen kapasitelerin düşürülmesi geçen sene Beyaz köşk ve Eminönü gibi sunuculara kalabalık yazssa dahil çok rahat bir şekilde girilmekteydi. Şimdi bakınca kalabalık yazınca plus yoksa giremiyorsun bile. Yaşanan sıkıntılara hak veriyorum boss kaçırma kopya gibi... Fakat maden veya kasa çarlarına da istediğimiz vakit giremiyoruz. Bunun içinde kimse ek plus almak istemez herhalde.
Kullanıcı avatarı
mehmetoskay61
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mehmetoskay61 »

Ben plusum olmadan oynadım baya sürekli abanıyordum girmek için anca öyle giriyordum plus aldım rahatladım :D
Kullanıcı avatarı
Killerwomen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Sunucu Doluluğu Hk.

Mesaj gönderen Killerwomen »

Son günlerde hiçbir şekilde BeyazKöşk sunucusuna giriş yapamıyorum.Bakım çalışmaları adı altında sunucu küçültülmesine gidildiğini düşünüyorum ki bariz ortada.Önceden çok kalabalık durumdaki Beyazköşke bile plussuz girerken kalabalık yazan sunucuya günün tek girebildiğim saatlerinde bir kere bile giriş yapamadım çok kalabalık olmamasına rağmen.Sorum şu oynamak içinde mi her ay para vermem gerekiyor artık?
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Re: Sunucu Doluluğu Hk.

Mesaj gönderen Sonne »

Maalesef ki pandemi sürecinde insanların çoğunluğu eve tıkılıp kaldığı için haliyle oyuna yöneldiler bunu da fırsat bilen yönetim oyuncuların, oyuna kalabalık zamanlarda girerken plus zorunluluğu koyup yatırım yapmaları için bu yola başvurdu. Hala da devam ediyor. 1 sene önce kalabalık yazısı yazan Eminönü sunucusuna plussız karakterim ile giriş yapıyordum ( Giriş yaptığım saat oyunun en kalabalık olan saatlerinden biriydi ) Ancak şu an böyle bir durum söz konusu bile değil.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
NeWTRoBLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sunucu Doluluğu Hk.

Mesaj gönderen NeWTRoBLe »

Benim de kafama takılan konulardan biri idi. Geçen sene eminönü sunucusunda 200'e(belki de daha fazla) yakın kişi sadece savaşırken plus istemeden girebiliyordum.
Şimde ne o 200 kişi var, ne de karaköye plussız girebilen...
Anti hetero
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

Plusum bitmiş 1 haftadır ara ara girmeye çalışıyorum plusum olmadığı için giremiyordum bende yeni oyunlara yöneldim hayattan zevk almaya başladım :yum:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön