Plus Zorunluluğu
-
- İskele Babası
Plus Zorunluluğu
Plus paketi olmadan Eminönü sunucusuna girebilen var mı ? Uzun zamandır girmiyodum ve 3 gündür giremiyorum.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Plus Zorunluluğu
"Tenha" yazmadığı sürece girmen çok zor.
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
17:00 - 02:00 harici girebilirsin anca kapasiteyle oynamışlarseafightes yazdı: ↑05 Ağu 2020 21:26 Plus paketi olmadan Eminönü sunucusuna girebilen var mı ? Uzun zamandır girmiyodum ve 3 gündür giremiyorum.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Yanlışın var. Gece 2'den sonra sabah 7-8'e kadar girebilirsin anca oda hafta içi sadece.Heaven1925 yazdı: ↑05 Ağu 2020 21:5117:00 - 02:00 harici girebilirsin anca kapasiteyle oynamışlarseafightes yazdı: ↑05 Ağu 2020 21:26 Plus paketi olmadan Eminönü sunucusuna girebilen var mı ? Uzun zamandır girmiyodum ve 3 gündür giremiyorum.![]()
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Kalabalık yazan bir sunucu nasıl dolu oluyor anlamadım
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Acaba neden
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Anka
Eminönü
Teskilat
Beyazkosk
Plussuz oynanmiyor iyi yönleride var art niyetli kişiler boss kaçırma küfür oyun hatasi vs önüne geçmek icin nispeten alinan bir tedbir aslinda anka gibi olsa daha ıyi olur bu konuda şikayet eden kisilerde kesin art niyetli olanlar konu dışı ama eposta uyeligide kessinlikle gelmemeli oda art niyetten dolayı israr ediliyor
Eminönü
Teskilat
Beyazkosk
Plussuz oynanmiyor iyi yönleride var art niyetli kişiler boss kaçırma küfür oyun hatasi vs önüne geçmek icin nispeten alinan bir tedbir aslinda anka gibi olsa daha ıyi olur bu konuda şikayet eden kisilerde kesin art niyetli olanlar konu dışı ama eposta uyeligide kessinlikle gelmemeli oda art niyetten dolayı israr ediliyor
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Göster
Equalero yazdı: ↑06 Ağu 2020 12:13 Anka
Eminönü
Teskilat
Beyazkosk
- azade
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Anadolu Nefesi
Boss kaçırma bosslarda sıra bekleme vs gibi sorunları gördükçe aklıma yıllar önce forumdaki kitlenin büyük cogunlugunun artık grup bölgesi istemiyoruz diye yakınması geliyor. Oyuncular bunu haketti acikcasi.
Yenikayra->AnyOneStopMe