Plussuz oynanmiyor iyi yönleride var art niyetli kişiler boss kaçırma küfür oyun hatasi vs önüne geçmek icin nispeten alinan bir tedbir aslinda anka gibi olsa daha ıyi olur bu konuda şikayet eden kisilerde kesin art niyetli olanlar konu dışı ama eposta uyeligide kessinlikle gelmemeli oda art niyetten dolayı israr ediliyor
E-mail ile hesap açılamamasına bende destek veriyorum. Tek hesap sistemi az da olsa oyunu rahatlattı. Dediğin gibi boss kaçırılma olayları çok aza indi. Şimdi şöylede bir şey var ama, boss kaçırılıyorsa yönetim bunu önceden hesaplamalıydı ve bosslar grup bölgesinde olmalıydı. Oyuncu milleti suistimal eder zaten her şekilde. Burada yönetimin hatası çok oldu. Oyuncuların lafına bakılarak böyle bir hata yapılması, oyunun kaderini ciddi bir şekilde etkiledi. Boss kaçırılmasına kesinlikle karşıyım. Ama dediğim gibi yönetim bu süreci kendi yönetmeliydi.
Hocam oyuncular gb değil açık bir harita istiyordu, yöneticilerde bunu uyguladı ama gitti açık bölgeye açık gb koydu.
Büyük olasılıkla zamanın az olması, çalışan sayısı az olması sebebiyle böyle birşey yaptılar.
Plussuz oynanmiyor iyi yönleride var art niyetli kişiler boss kaçırma küfür oyun hatasi vs önüne geçmek icin nispeten alinan bir tedbir aslinda anka gibi olsa daha ıyi olur bu konuda şikayet eden kisilerde kesin art niyetli olanlar konu dışı ama eposta uyeligide kessinlikle gelmemeli oda art niyetten dolayı israr ediliyor
E-mail ile hesap açılamamasına bende destek veriyorum. Tek hesap sistemi az da olsa oyunu rahatlattı. Dediğin gibi boss kaçırılma olayları çok aza indi. Şimdi şöylede bir şey var ama, boss kaçırılıyorsa yönetim bunu önceden hesaplamalıydı ve bosslar grup bölgesinde olmalıydı. Oyuncu milleti suistimal eder zaten her şekilde. Burada yönetimin hatası çok oldu. Oyuncuların lafına bakılarak böyle bir hata yapılması, oyunun kaderini ciddi bir şekilde etkiledi. Boss kaçırılmasına kesinlikle karşıyım. Ama dediğim gibi yönetim bu süreci kendi yönetmeliydi.
Hocam oyuncular gb değil açık bir harita istiyordu, yöneticilerde bunu uyguladı ama gitti açık bölgeye açık gb koydu.
Büyük olasılıkla zamanın az olması, çalışan sayısı az olması sebebiyle böyle birşey yaptılar.
Bazen diyorum keşke karaköy bölgesi gelmeseydi diyorum,49 seviye daha eğlenceliydi.
Bu yeni bölge çok plansız yapılmış. Baksanıza yeraltına, hidrayı kaçırmak için bir oyuncu tek başına gelebilir miydi ya da İfliss, Solucan diğer bölgelerden Karakürk, Dev Ana, Phill hepsi belirli bir uzaklık gerektiriyordu. Şimdiki bosslara ise can sıkıntısından selam verebilecek mesafedesin. Seviye kasmak için fanatik keserken büyük lider adama saldırabiliyor.
Tamamen kapasitelerin düşürülmesi geçen sene Beyaz köşk ve Eminönü gibi sunuculara kalabalık yazssa dahil çok rahat bir şekilde girilmekteydi. Şimdi bakınca kalabalık yazınca plus yoksa giremiyorsun bile. Yaşanan sıkıntılara hak veriyorum boss kaçırma kopya gibi... Fakat maden veya kasa çarlarına da istediğimiz vakit giremiyoruz. Bunun içinde kimse ek plus almak istemez herhalde.
Son günlerde hiçbir şekilde BeyazKöşk sunucusuna giriş yapamıyorum.Bakım çalışmaları adı altında sunucu küçültülmesine gidildiğini düşünüyorum ki bariz ortada.Önceden çok kalabalık durumdaki Beyazköşke bile plussuz girerken kalabalık yazan sunucuya günün tek girebildiğim saatlerinde bir kere bile giriş yapamadım çok kalabalık olmamasına rağmen.Sorum şu oynamak içinde mi her ay para vermem gerekiyor artık?
Maalesef ki pandemi sürecinde insanların çoğunluğu eve tıkılıp kaldığı için haliyle oyuna yöneldiler bunu da fırsat bilen yönetim oyuncuların, oyuna kalabalık zamanlarda girerken plus zorunluluğu koyup yatırım yapmaları için bu yola başvurdu. Hala da devam ediyor. 1 sene önce kalabalık yazısı yazan Eminönü sunucusuna plussız karakterim ile giriş yapıyordum ( Giriş yaptığım saat oyunun en kalabalık olan saatlerinden biriydi ) Ancak şu an böyle bir durum söz konusu bile değil.
Benim de kafama takılan konulardan biri idi. Geçen sene eminönü sunucusunda 200'e(belki de daha fazla) yakın kişi sadece savaşırken plus istemeden girebiliyordum.
Şimde ne o 200 kişi var, ne de karaköye plussız girebilen...