Büyücü cember giysileri ve ejder kombinesinden sonra gece zırhı latif
İlkler Ve Sevdikleriniz.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: İlkler Ve Sevdikleriniz.
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Merandaki isim neydi sizin almam set zamanında pek çok kişiyi hatırlıyorum tek vuruşa büyücü kesiliyordu sanırım yüksek vurduğu zaman
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
İster hak verin ister vermeyin Derindeki sır eklentisinden sonra yenilik gelmeseydi şimdiki oyuncusundan daha fazla oyuncuya sahipti.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Winter Is Coming
AFRASiYAB yazdı: ↑29 Eyl 2017 16:14 Kesinlikle Derindeki Sır eklentisinde çok heyecanlanmıştım. Görevleri tamamlayıp Meran Labirentine girmek, o kapının ardında neyin olduğunu keşfetmek için lavabo molaları hariç tam 38 saat boyunca bilgisayardan kalkmamıştım.(Yemeği bilgisayar başında yemiş, kaç demlik çay, kaç paket sigara bitirdiğimi sayamamıştım. Kamu spotu vermeden geçmeyelim, sizler kesinlikle yapmayınız.)
Grafiklerini en çok beğendiğim bölge ise Migrat olmuştu, özellikle Junon'un Salonu. Gruptaki herkes bin bir güçlükle yaratıklarla uğraşıp, saç baş yoldurtacak türden bir stres altında Junon'la mücadele ederken; ben oturmuş perdelerin, avizenin üzerilerindeki Latince yazıları inceleyip, daha sonra tercüme etmek için fotoğraflıyordum.![]()
hatırladığım kadarıyla İlk 49 seviye Olan Savaşçıydı ve karakter adı '' TEKSIN '' dı
AFRASİYAB deşifre oldu % 50 ihtimalle .. Çünkü mühürlü kapıdan girip görevleri yapan bir tek TEKSIN vardı..
Birde ilk yücelen halit girmenç setleri dizen bir oyuncu daha vardı gm veya rehber gibi birşey olmuştu XxXxWHOxXxX isimli karakter
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Yanlışın var ilk 49 seviye olan karakterin adı 'Lütfi' ve 'Tılsım' sunucusundandı.BeLmanDo yazdı: ↑29 Eyl 2017 23:01AFRASiYAB yazdı: ↑29 Eyl 2017 16:14 Kesinlikle Derindeki Sır eklentisinde çok heyecanlanmıştım. Görevleri tamamlayıp Meran Labirentine girmek, o kapının ardında neyin olduğunu keşfetmek için lavabo molaları hariç tam 38 saat boyunca bilgisayardan kalkmamıştım.(Yemeği bilgisayar başında yemiş, kaç demlik çay, kaç paket sigara bitirdiğimi sayamamıştım. Kamu spotu vermeden geçmeyelim, sizler kesinlikle yapmayınız.)
Grafiklerini en çok beğendiğim bölge ise Migrat olmuştu, özellikle Junon'un Salonu. Gruptaki herkes bin bir güçlükle yaratıklarla uğraşıp, saç baş yoldurtacak türden bir stres altında Junon'la mücadele ederken; ben oturmuş perdelerin, avizenin üzerilerindeki Latince yazıları inceleyip, daha sonra tercüme etmek için fotoğraflıyordum.![]()
hatırladığım kadarıyla İlk 49 seviye Olan Savaşçıydı ve karakter adı '' TEKSIN '' dı
AFRASİYAB deşifre oldu % 50 ihtimalle .. Çünkü mühürlü kapıdan girip görevleri yapan bir tek TEKSIN vardı..
Birde ilk yücelen halit girmenç setleri dizen bir oyuncu daha vardı gm veya rehber gibi birşey olmuştu XxXxWHOxXxX isimli karakter
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Doğrudur.MobilSorun78 yazdı: ↑30 Eyl 2017 00:30Yanlışın var ilk 49 seviye olan karakterin adı 'Lütfi' ve 'Tılsım' sunucusundandı.BeLmanDo yazdı: ↑29 Eyl 2017 23:01AFRASiYAB yazdı: ↑29 Eyl 2017 16:14 Kesinlikle Derindeki Sır eklentisinde çok heyecanlanmıştım. Görevleri tamamlayıp Meran Labirentine girmek, o kapının ardında neyin olduğunu keşfetmek için lavabo molaları hariç tam 38 saat boyunca bilgisayardan kalkmamıştım.(Yemeği bilgisayar başında yemiş, kaç demlik çay, kaç paket sigara bitirdiğimi sayamamıştım. Kamu spotu vermeden geçmeyelim, sizler kesinlikle yapmayınız.)
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
- Kolonyaceline
- İri Fare Avcısı
Meran labirenti kesinlikle gizemli bir yerdi meranın tamamını gezme çabaları geniş avlular ve çok farklı yaratıklar. Şifacı karakterini bana meran labirenti sevdirmişti CK sağolsun
Birde labirent köprüsünün üstünde bulunan köprüye bir geçiş olduğuna inanıyordum uzun zaman labirenti aramış haritasını çıkarmıştım
sanırım çabalarımı görüp sayın kunduz gm 'im iz bizi oraya ışınlamıştı
buradan kendisine de selamlar olsun. Yapmayı en özlediğim şey ise Eminönünün kalabalık dönemlerinde banka önünde oturup insanları izlemek muhabbet etmek o arkadaş gurubu ve oyunun ambiansı paha biçilemezdi
Tabi bide bir sağa bir sola koşup savaşmaktan yorulmayan mihri'yi izlemek 

Selin S.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Ben de geçen sene ramazan ayında can sıkıntısında bir gece vakti Şifacı ile Meran'ın Labirentinde gezinmiştim. Vallahi yapanların eline sağlık, çok güzel tasarlamışlar.Kolonyaceline yazdı: ↑30 Eyl 2017 10:19 Meran labirenti kesinlikle gizemli bir yerdi meranın tamamını gezme çabaları geniş avlular ve çok farklı yaratıklar. Şifacı karakterini bana meran labirenti sevdirmişti CK sağolsunBirde labirent köprüsünün üstünde bulunan köprüye bir geçiş olduğuna inanıyordum uzun zaman labirenti aramış haritasını çıkarmıştım
sanırım çabalarımı görüp sayın kunduz gm 'im iz bizi oraya ışınlamıştı
buradan kendisine de selamlar olsun. Yapmayı en özlediğim şey ise Eminönünün kalabalık dönemlerinde banka önünde oturup insanları izlemek muhabbet etmek o arkadaş gurubu ve oyunun ambiansı paha biçilemezdi
Tabi bide bir sağa bir sola koşup savaşmaktan yorulmayan mihri'yi izlemek
![]()
Ayrıca o köprülere ben de gidildiğini sanıyordum. Hatta bundan 4 sene evvel bir grupla Kadim Hidra'ya gideceğimiz gün -tabi o zamanlar Yeraltı'nın sonunu hiç görmemiş 14-15 yaşlarındayım- o köprülerden geçerek Hidra denilen yaratığa varacağımızı düşünmüştüm.
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Biz zamanla Çok iyi işler yapan toplu ekip gibiydik ama daha sonradan anladık ki dostluk kadim değil
Ve Sahtekarlıktan başka bir şeyde değildir Çünkü Siz İnsanların ne düşündüğünü anlayamacak kadar oyuna dönüksünüz
Kusura bakmayın bu böyle zamanla herkesi tanıdık herkese kendimizi iyi tanıktık ama bu dostluk değil
İlkere gelecek olursak İleri ki Dönemlerde bunu yaşabileceğmiz için öyle bir söz konusu muhabbet açılmadı.
İyi forumlar.
Ve Sahtekarlıktan başka bir şeyde değildir Çünkü Siz İnsanların ne düşündüğünü anlayamacak kadar oyuna dönüksünüz
Kusura bakmayın bu böyle zamanla herkesi tanıdık herkese kendimizi iyi tanıktık ama bu dostluk değil
İlkere gelecek olursak İleri ki Dönemlerde bunu yaşabileceğmiz için öyle bir söz konusu muhabbet açılmadı.
İyi forumlar.