İlk hangi bölge geldiğinde heyecanlandınız ? Ve sevdiğiniz grafiklerini beğendiğiniz bölge hangisi ?
Ben en çok '' Derindeki Sır '' geldiğinde heyecanlandım.
Grafiklerini beğendiğim ise '' Çemberlitaş '' gerçekten çok iyi işlenmiş her yeri.
İlkler Ve Sevdikleriniz.
Re: İlkler Ve Sevdikleriniz.
Kesinlikle Derindeki Sır eklentisinde çok heyecanlanmıştım. Görevleri tamamlayıp Meran Labirentine girmek, o kapının ardında neyin olduğunu keşfetmek için lavabo molaları hariç tam 38 saat boyunca bilgisayardan kalkmamıştım.
(Yemeği bilgisayar başında yemiş, kaç demlik çay, kaç paket sigara bitirdiğimi sayamamıştım. Kamu spotu vermeden geçmeyelim, sizler kesinlikle yapmayınız.)
Grafiklerini en çok beğendiğim bölge ise Migrat olmuştu, özellikle Junon'un Salonu. Gruptaki herkes bin bir güçlükle yaratıklarla uğraşıp, saç baş yoldurtacak türden bir stres altında Junon'la mücadele ederken; ben oturmuş perdelerin, avizenin üzerilerindeki Latince yazıları inceleyip, daha sonra tercüme etmek için fotoğraflıyordum.
Grafiklerini en çok beğendiğim bölge ise Migrat olmuştu, özellikle Junon'un Salonu. Gruptaki herkes bin bir güçlükle yaratıklarla uğraşıp, saç baş yoldurtacak türden bir stres altında Junon'la mücadele ederken; ben oturmuş perdelerin, avizenin üzerilerindeki Latince yazıları inceleyip, daha sonra tercüme etmek için fotoğraflıyordum.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Çok eski bir oyuncu değilim. Çocukken oyunun 39 seviye zamanlarını görmüştüm. Sanırım cevabım bu yönde olacaktır.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Beni en cok heyecanlandıran zevkle oynadigim dönem derindeki sır eklentisidir ilk acildi yer alti mantarlarinin her birinde 20 kisi en az mantar fiyatlari 15m den gidiyordu ilk gun 
bombacilarda az patlamadik az sövmedik
topaz basinda 8-9 kisi az maden beklemedik.. o zamanlar gercekten cok guzeldi ozellikle merana girdikten sonra o guzel şehir ve arka planda çalan meran muzikleri beni benden alırdı.. hey gidi günler tabi iflis gorevini de söylemeden gecemeyiz sirayla grup grup keserdik herkeste saygi sevgi vardi guzel gunlerdi gerçekten.. grafik olarak en begendigim bölge ise çemberlitaş
Bu konudaki yorumunu derindeki sır olarak kullanırım, en çok eğlendiğim ve en çok meraklandığım bölgedir, grup bölgesi olarak ise migratın ambiyansı gerçekten çok farklı hiç birine değişmem.
Zamanın mega sunucusu Meran Sunucusunda Alman +Ok ucu setçilerinden biri idim.. Bir yıldız gibi parlamak güzeldi 
Sığınak ve Meran şehri en çok merak ettiğim, heyecanlandığım bölgeler.. Bu arada Gece zırhı giymeyi baya çok bekledim
Sığınak ve Meran şehri en çok merak ettiğim, heyecanlandığım bölgeler.. Bu arada Gece zırhı giymeyi baya çok bekledim
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Savaşçı ile migrata girebilmek ve gece zırhını düşürüp giyebilmek, o kombine bayılıyordum gece zırhı ve latif muhteşem görüntü