İlkler Ve Sevdikleriniz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

İlkler Ve Sevdikleriniz.

Mesaj gönderen Sufizm »

İlk hangi bölge geldiğinde heyecanlandınız ? Ve sevdiğiniz grafiklerini beğendiğiniz bölge hangisi ?

Ben en çok '' Derindeki Sır '' geldiğinde heyecanlandım.
Grafiklerini beğendiğim ise '' Çemberlitaş '' gerçekten çok iyi işlenmiş her yeri.
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Re: İlkler Ve Sevdikleriniz.

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Kesinlikle Derindeki Sır eklentisinde çok heyecanlanmıştım. Görevleri tamamlayıp Meran Labirentine girmek, o kapının ardında neyin olduğunu keşfetmek için lavabo molaları hariç tam 38 saat boyunca bilgisayardan kalkmamıştım. :relaxed: (Yemeği bilgisayar başında yemiş, kaç demlik çay, kaç paket sigara bitirdiğimi sayamamıştım. Kamu spotu vermeden geçmeyelim, sizler kesinlikle yapmayınız.)

Grafiklerini en çok beğendiğim bölge ise Migrat olmuştu, özellikle Junon'un Salonu. Gruptaki herkes bin bir güçlükle yaratıklarla uğraşıp, saç baş yoldurtacak türden bir stres altında Junon'la mücadele ederken; ben oturmuş perdelerin, avizenin üzerilerindeki Latince yazıları inceleyip, daha sonra tercüme etmek için fotoğraflıyordum. :relaxed:
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Çok eski bir oyuncu değilim. Çocukken oyunun 39 seviye zamanlarını görmüştüm. Sanırım cevabım bu yönde olacaktır.
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Derindeki sır efsaneydi :)
kedi
Adrianalima
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Adrianalima »

Beni en cok heyecanlandıran zevkle oynadigim dönem derindeki sır eklentisidir ilk acildi yer alti mantarlarinin her birinde 20 kisi en az mantar fiyatlari 15m den gidiyordu ilk gun 😃😃 bombacilarda az patlamadik az sövmedik 😃 topaz basinda 8-9 kisi az maden beklemedik.. o zamanlar gercekten cok guzeldi ozellikle merana girdikten sonra o guzel şehir ve arka planda çalan meran muzikleri beni benden alırdı.. hey gidi günler tabi iflis gorevini de söylemeden gecemeyiz sirayla grup grup keserdik herkeste saygi sevgi vardi guzel gunlerdi gerçekten.. grafik olarak en begendigim bölge ise çemberlitaş
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Bu konudaki yorumunu derindeki sır olarak kullanırım, en çok eğlendiğim ve en çok meraklandığım bölgedir, grup bölgesi olarak ise migratın ambiyansı gerçekten çok farklı hiç birine değişmem.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Tertip yazdı: 29 Eyl 2017 17:44 Resim
Ve bir damla yaş süzüldü :)
Resim
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Zamanın mega sunucusu Meran Sunucusunda Alman +Ok ucu setçilerinden biri idim.. Bir yıldız gibi parlamak güzeldi :)

Sığınak ve Meran şehri en çok merak ettiğim, heyecanlandığım bölgeler.. Bu arada Gece zırhı giymeyi baya çok bekledim :)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Esadullah yazdı: 29 Eyl 2017 21:40 Zamanın mega sunucusu Meran Sunucusunda Alman +Ok ucu setçilerinden biri idim.. Bir yıldız gibi parlamak güzeldi :)

Sığınak ve Meran şehri en çok merak ettiğim, heyecanlandığım bölgeler.. Bu arada Gece zırhı giymeyi baya çok bekledim :)

Savaşçı ile migrata girebilmek ve gece zırhını düşürüp giyebilmek, o kombine bayılıyordum gece zırhı ve latif muhteşem görüntü :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön