İlkler Ve Sevdikleriniz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Re: İlkler Ve Sevdikleriniz.

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Lahza yazdı: 29 Eyl 2017 21:59
Esadullah yazdı: 29 Eyl 2017 21:40 Zamanın mega sunucusu Meran Sunucusunda Alman +Ok ucu setçilerinden biri idim.. Bir yıldız gibi parlamak güzeldi :)

Sığınak ve Meran şehri en çok merak ettiğim, heyecanlandığım bölgeler.. Bu arada Gece zırhı giymeyi baya çok bekledim :)

Savaşçı ile migrata girebilmek ve gece zırhını düşürüp giyebilmek, o kombine bayılıyordum gece zırhı ve latif muhteşem görüntü :)
Büyücü cember giysileri ve ejder kombinesinden sonra gece zırhı latif =) derim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

Esadullah yazdı: 29 Eyl 2017 21:40 Zamanın mega sunucusu Meran Sunucusunda Alman +Ok ucu setçilerinden biri idim.. Bir yıldız gibi parlamak güzeldi :)

Sığınak ve Meran şehri en çok merak ettiğim, heyecanlandığım bölgeler.. Bu arada Gece zırhı giymeyi baya çok bekledim :)
Merandaki isim neydi sizin almam set zamanında pek çok kişiyi hatırlıyorum tek vuruşa büyücü kesiliyordu sanırım yüksek vurduğu zaman :)
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

İster hak verin ister vermeyin Derindeki sır eklentisinden sonra yenilik gelmeseydi şimdiki oyuncusundan daha fazla oyuncuya sahipti.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
BeLmanDo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen BeLmanDo »

AFRASiYAB yazdı: 29 Eyl 2017 16:14 Kesinlikle Derindeki Sır eklentisinde çok heyecanlanmıştım. Görevleri tamamlayıp Meran Labirentine girmek, o kapının ardında neyin olduğunu keşfetmek için lavabo molaları hariç tam 38 saat boyunca bilgisayardan kalkmamıştım. :relaxed: (Yemeği bilgisayar başında yemiş, kaç demlik çay, kaç paket sigara bitirdiğimi sayamamıştım. Kamu spotu vermeden geçmeyelim, sizler kesinlikle yapmayınız.)

Grafiklerini en çok beğendiğim bölge ise Migrat olmuştu, özellikle Junon'un Salonu. Gruptaki herkes bin bir güçlükle yaratıklarla uğraşıp, saç baş yoldurtacak türden bir stres altında Junon'la mücadele ederken; ben oturmuş perdelerin, avizenin üzerilerindeki Latince yazıları inceleyip, daha sonra tercüme etmek için fotoğraflıyordum. :relaxed:

hatırladığım kadarıyla İlk 49 seviye Olan Savaşçıydı ve karakter adı '' TEKSIN '' dı
AFRASİYAB deşifre oldu % 50 ihtimalle .. Çünkü mühürlü kapıdan girip görevleri yapan bir tek TEKSIN vardı.. :)

Birde ilk yücelen halit girmenç setleri dizen bir oyuncu daha vardı gm veya rehber gibi birşey olmuştu XxXxWHOxXxX isimli karakter
:flag_tr:Bir düşün başların üstünde kağanlık tuğunu,
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
:flag_tr: IIXxBÖRKLÜxXII

Yoğunbakım

Maddex
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

derindeki sır ve müzikleri der susarım
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

BeLmanDo yazdı: 29 Eyl 2017 23:01
AFRASiYAB yazdı: 29 Eyl 2017 16:14 Kesinlikle Derindeki Sır eklentisinde çok heyecanlanmıştım. Görevleri tamamlayıp Meran Labirentine girmek, o kapının ardında neyin olduğunu keşfetmek için lavabo molaları hariç tam 38 saat boyunca bilgisayardan kalkmamıştım. :relaxed: (Yemeği bilgisayar başında yemiş, kaç demlik çay, kaç paket sigara bitirdiğimi sayamamıştım. Kamu spotu vermeden geçmeyelim, sizler kesinlikle yapmayınız.)

Grafiklerini en çok beğendiğim bölge ise Migrat olmuştu, özellikle Junon'un Salonu. Gruptaki herkes bin bir güçlükle yaratıklarla uğraşıp, saç baş yoldurtacak türden bir stres altında Junon'la mücadele ederken; ben oturmuş perdelerin, avizenin üzerilerindeki Latince yazıları inceleyip, daha sonra tercüme etmek için fotoğraflıyordum. :relaxed:

hatırladığım kadarıyla İlk 49 seviye Olan Savaşçıydı ve karakter adı '' TEKSIN '' dı
AFRASİYAB deşifre oldu % 50 ihtimalle .. Çünkü mühürlü kapıdan girip görevleri yapan bir tek TEKSIN vardı.. :)

Birde ilk yücelen halit girmenç setleri dizen bir oyuncu daha vardı gm veya rehber gibi birşey olmuştu XxXxWHOxXxX isimli karakter
Yanlışın var ilk 49 seviye olan karakterin adı 'Lütfi' ve 'Tılsım' sunucusundandı.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

MobilSorun78 yazdı: 30 Eyl 2017 00:30
BeLmanDo yazdı: 29 Eyl 2017 23:01

Yanlışın var ilk 49 seviye olan karakterin adı 'Lütfi' ve 'Tılsım' sunucusundandı.
Doğrudur.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Kolonyaceline
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kolonyaceline »

Meran labirenti kesinlikle gizemli bir yerdi meranın tamamını gezme çabaları geniş avlular ve çok farklı yaratıklar. Şifacı karakterini bana meran labirenti sevdirmişti CK sağolsun :) Birde labirent köprüsünün üstünde bulunan köprüye bir geçiş olduğuna inanıyordum uzun zaman labirenti aramış haritasını çıkarmıştım =) sanırım çabalarımı görüp sayın kunduz gm 'im iz bizi oraya ışınlamıştı :) buradan kendisine de selamlar olsun. Yapmayı en özlediğim şey ise Eminönünün kalabalık dönemlerinde banka önünde oturup insanları izlemek muhabbet etmek o arkadaş gurubu ve oyunun ambiansı paha biçilemezdi :) Tabi bide bir sağa bir sola koşup savaşmaktan yorulmayan mihri'yi izlemek =)
Resim
Resim

Selin S.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Kolonyaceline yazdı: 30 Eyl 2017 10:19 Meran labirenti kesinlikle gizemli bir yerdi meranın tamamını gezme çabaları geniş avlular ve çok farklı yaratıklar. Şifacı karakterini bana meran labirenti sevdirmişti CK sağolsun :) Birde labirent köprüsünün üstünde bulunan köprüye bir geçiş olduğuna inanıyordum uzun zaman labirenti aramış haritasını çıkarmıştım =) sanırım çabalarımı görüp sayın kunduz gm 'im iz bizi oraya ışınlamıştı :) buradan kendisine de selamlar olsun. Yapmayı en özlediğim şey ise Eminönünün kalabalık dönemlerinde banka önünde oturup insanları izlemek muhabbet etmek o arkadaş gurubu ve oyunun ambiansı paha biçilemezdi :) Tabi bide bir sağa bir sola koşup savaşmaktan yorulmayan mihri'yi izlemek =)
Ben de geçen sene ramazan ayında can sıkıntısında bir gece vakti Şifacı ile Meran'ın Labirentinde gezinmiştim. Vallahi yapanların eline sağlık, çok güzel tasarlamışlar.

Ayrıca o köprülere ben de gidildiğini sanıyordum. Hatta bundan 4 sene evvel bir grupla Kadim Hidra'ya gideceğimiz gün -tabi o zamanlar Yeraltı'nın sonunu hiç görmemiş 14-15 yaşlarındayım- o köprülerden geçerek Hidra denilen yaratığa varacağımızı düşünmüştüm.
Resim
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amirogllu »

Biz zamanla Çok iyi işler yapan toplu ekip gibiydik ama daha sonradan anladık ki dostluk kadim değil
Ve Sahtekarlıktan başka bir şeyde değildir Çünkü Siz İnsanların ne düşündüğünü anlayamacak kadar oyuna dönüksünüz
Kusura bakmayın bu böyle zamanla herkesi tanıdık herkese kendimizi iyi tanıktık ama bu dostluk değil
İlkere gelecek olursak İleri ki Dönemlerde bunu yaşabileceğmiz için öyle bir söz konusu muhabbet açılmadı.

İyi forumlar.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön