Bende tılsımsız çok kastım ama o bal bana hiç rast gelmedi nedenseTOLGARDA yazdı:Geçen gün 1 saatte tılsımsız 2 peptit 1 salgı düşürdüm şimdi sen karar ver :mrgreen:
Y2 ile para kasma yolları
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Re: Y2 ile para kasma yolları
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
firaridadas yazdı:Bende tılsımsız çok kastım ama o bal bana hiç rast gelmedi nedenseTOLGARDA yazdı:Geçen gün 1 saatte tılsımsız 2 peptit 1 salgı düşürdüm şimdi sen karar ver :mrgreen:
40 yıldır ikv ciyim bende öyle bir bal görmedim :mrgreen:
Xenotimde şanslı bir karakterin varsa benimki gibi atıyorum günde 3 4 hatta daha fazla düşürebiliyosun. Bugün cidden şanslı bir gündü, 4 xenotim düşürüp 2 jadeit 1 de kondrit çektim.
Tavsiyem, ırklarda eğer şansın yaver gitmiyorsa maden dolaşman dolaşırken de düşen eşyaları biriktirip satman. Tabi bu arada peptit veya salgı düşebilir.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Herkes yazmış ama ben şunuda ekliyim eğer buyucuyle iyi oynuyorsan ırk kes derim bb3 suz ırktan düşen xeno her türlü satılıyor ve en iyi lp veren yaratık şimdi işe yaramıyor olabilir ama onunda işe yarıcağı zaman elbelt gelecektir herkes bocek keser tılsim olmasa bile önemli olan zoru başarabilmektefiraridadas yazdı:Merhabalar,
Hem bana ve hem de diğer oyunculara ışık olması açısından böyle bir konu açtım. Y2 ile en etkili ve hızlı para kasma yöntemleri nelerdir ?
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Öncelikle Holl'e gideceksin sonra çanta ve kasanı boş tutacaksın ve full slot kesip çöpleri satacaksın 
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Oyunda belkide tek yaptığım şey, deli gibi yaratık kesip çöp eşyaları NPC ye satıp para kasmak.Düşürdüğüm madenlerde ek gelir artık
Sadece Y2 tılsımın ve 1700-2000 arası elektrik hasarın varsa kendine sadece akrep ve ya örümceklerin karşına çıkacağı bir güzergah belirlemek (örn; büyük holde haritada sürekli çember çizerek ilerlemek) ve bu güzergahta sürekli yaratık kesip düşen çöpleri toplayıp satmak sana kısa zamanda çok güzel para kazandırabilir.Şahsım adına konuşmak gerekirse, bu işi abarttığım dönemlerde sadece çöp eşyalardan günlük 10-12 M para kastığım olmuştur.
Sadece Y2 tılsımın ve 1700-2000 arası elektrik hasarın varsa kendine sadece akrep ve ya örümceklerin karşına çıkacağı bir güzergah belirlemek (örn; büyük holde haritada sürekli çember çizerek ilerlemek) ve bu güzergahta sürekli yaratık kesip düşen çöpleri toplayıp satmak sana kısa zamanda çok güzel para kazandırabilir.Şahsım adına konuşmak gerekirse, bu işi abarttığım dönemlerde sadece çöp eşyalardan günlük 10-12 M para kastığım olmuştur.
CHIVALROUS
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
xFahrenheitx yazdı:Oyunda belkide tek yaptığım şey, deli gibi yaratık kesip çöp eşyaları NPC ye satıp para kasmak.Düşürdüğüm madenlerde ek gelir artık![]()
Sadece Y2 tılsımın ve 1700-2000 arası elektrik hasarın varsa kendine sadece akrep ve ya örümceklerin karşına çıkacağı bir güzergah belirlemek (örn; büyük holde haritada sürekli çember çizerek ilerlemek) ve bu güzergahta sürekli yaratık kesip düşen çöpleri toplayıp satmak sana kısa zamanda çok güzel para kazandırabilir.Şahsım adına konuşmak gerekirse, bu işi abarttığım dönemlerde sadece çöp eşyalardan günlük 10-12 M para kastığım olmuştur.![]()
Valla kardeşim Bende büyücüye her girdiğimde öyle şeyler yapıyom. Hem çöp eşyaları satıyom hem lp kasıyom hemde pep salgı arada da jadeit safran cekıyom. bu sayede gunde 10 20 m para kazanıgım bıle oluyor. x30 yaptın mı ayda 600 m para her ay bir bb3 parası.
- firaridadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
Bende durmadan onu yapmaya uğraşıyorumKabile yazdı:Herkes yazmış ama ben şunuda ekliyim eğer buyucuyle iyi oynuyorsan ırk kes derim bb3 suz ırktan düşen xeno her türlü satılıyor ve en iyi lp veren yaratık şimdi işe yaramıyor olabilir ama onunda işe yarıcağı zaman elbelt gelecektir herkes bocek keser tılsim olmasa bile önemli olan zoru başarabilmektefiraridadas yazdı:Merhabalar,
Hem bana ve hem de diğer oyunculara ışık olması açısından böyle bir konu açtım. Y2 ile en etkili ve hızlı para kasma yöntemleri nelerdir ?