Y2 ile para kasma yolları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Voice of Voiceless

Y2 ile para kasma yolları

Mesaj gönderen firaridadas »

Merhabalar,
Hem bana ve hem de diğer oyunculara ışık olması açısından böyle bir konu açtım. Y2 ile en etkili ve hızlı para kasma yöntemleri nelerdir ?
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Kabile

Re: Y2 ile para kasma yolları

Mesaj gönderen TabipYarbay »

Yildirim 2 Tilsimi cok yararli bi tilsim gerek yaratiklarda gerekse klan savaslarinda, buyu bozma tilsimin yoksa eger irklarda sikinti cekersen en iyi para kasmak icin örumcek ve akrep kuyularina in kasanin bi tarafi tamamen bos olsun yaratiklardan dusen ganimetlerle doldur ve git gonule sat sadece zirh ve silah al ganimetlerden raydaki devriyeleride kesebilirsin ganimetleri topla sat kar var o iste .
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

TabipYarbay yazdı: Yildirim 2 Tilsimi cok yararli bi tilsim gerek yaratiklarda gerekse klan savaslarinda, buyu bozma tilsimin yoksa eger irklarda sikinti cekersen en iyi para kasmak icin örumcek ve akrep kuyularina in kasanin bi tarafi tamamen bos olsun yaratiklardan dusen ganimetlerle doldur ve git gonule sat sadece zirh ve silah al ganimetlerden raydaki devriyeleride kesebilirsin ganimetleri topla sat kar var o iste .
Peki ya ırklar da sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorsam en kârlı ırklar mı ?
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

firaridadas yazdı:
TabipYarbay yazdı: Yildirim 2 Tilsimi cok yararli bi tilsim gerek yaratiklarda gerekse klan savaslarinda, buyu bozma tilsimin yoksa eger irklarda sikinti cekersen en iyi para kasmak icin örumcek ve akrep kuyularina in kasanin bi tarafi tamamen bos olsun yaratiklardan dusen ganimetlerle doldur ve git gonule sat sadece zirh ve silah al ganimetlerden raydaki devriyeleride kesebilirsin ganimetleri topla sat kar var o iste .
xenotim düşürebilirsen iyidir.Tamamen şansa bağlı.Örneğin Eminönü sunucusunda sağ örste çok xenotim toplarken şimdi doğru düzgün düşmüyor salgıya yönelebiliyoruz.
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

kurtcuozii yazdı:
firaridadas yazdı:
xenotim düşürebilirsen iyidir.Tamamen şansa bağlı.Örneğin Eminönü sunucusunda sağ örste çok xenotim toplarken şimdi doğru düzgün düşmüyor salgıya yönelebiliyoruz.
Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Oyunda en seri para kasabileceğin yer Büyük Hol bölgesidir.Holde 2 türlü para kasabilirsin.

1)Hasarın düşük(1200-1700) ise Holde Örümcek ve Akrep keserek Örümcek salgısı ve Peptit kolorotoksin düşürüp aynı zamanda önüne çıkan madenleride toplayarak para kasabilirsin.Yaratıklardan düşen çöp eşyalarıda deponda toplayıp satarsın.Aynı zamanda maden arttırıcısı olan bir loncaya da girersen yararı olur.

2)Hasarın yüksek(1700-2300) ise Irkların ordaki örste 2 slot alarak Xenotim düşürebilirsin,aynı zamanda çıkan çöp eşyaları kasanda biriktirerek dolduğunda satarsan daha fazla para kasmış olursun.

Son olarak önerilerimde şunlardır;

Çöp eşyalardan iyi para kasılıyor bu yüzden plus alırsan daha fazla paraya işportaya satmış olursun.
Bir diğer önerim ise elindeki madenleri,materyalleri hemen satma topluca biriktir gerçekten daha yüksek fiyata alanlar oluyor.Örneğin Xenotim 4m'e alanda var 5m'e alanda sen 5m'e alanı bekle alan olacaktır.
Resim
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

berkan587 yazdı:Oyunda en seri para kasabileceğin yer Büyük Hol bölgesidir.Holde 2 türlü para kasabilirsin.

1)Hasarın düşük(1200-1700) ise Holde Örümcek ve Akrep keserek Örümcek salgısı ve Peptit kolorotoksin düşürüp aynı zamanda önüne çıkan madenleride toplayarak para kasabilirsin.Yaratıklardan düşen çöp eşyalarıda deponda toplayıp satarsın.Aynı zamanda maden arttırıcısı olan bir loncaya da girersen yararı olur.

2)Hasarın yüksek(1700-2300) ise Irkların ordaki örste 2 slot alarak Xenotim düşürebilirsin,aynı zamanda çıkan çöp eşyaları kasanda biriktirerek dolduğunda satarsan daha fazla para kasmış olursun.

Son olarak önerilerimde şunlardır;

Çöp eşyalardan iyi para kasılıyor bu yüzden plus alırsan daha fazla paraya işportaya satmış olursun.
Bir diğer önerim ise elindeki madenleri,materyalleri hemen satma topluca biriktir gerçekten daha yüksek fiyata alanlar oluyor.Örneğin Xenotim 4m'e alanda var 5m'e alanda sen 5m'e alanı bekle alan olacaktır.
Teşekkür ediyorum yazdıklarınız benim için çok yararlı olacak.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Arkadaşlar sayesinde bizim yazacak bir şeyimiz kalmadı :)
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Geçen gün 1 saatte tılsımsız 2 peptit 1 salgı düşürdüm şimdi sen karar ver :mrgreen:
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

en güzeli yeraltında cinlerden düşen 39 lvl zırhları topla sat günde 4*5 m yaparsın

“Genel Etkileşim” sayfasına dön