Y2 ile para kasma yolları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Voice of Voiceless

Re: Y2 ile para kasma yolları

Mesaj gönderen firaridadas »

TOLGARDA yazdı:Geçen gün 1 saatte tılsımsız 2 peptit 1 salgı düşürdüm şimdi sen karar ver :mrgreen:
Bende tılsımsız çok kastım ama o bal bana hiç rast gelmedi nedense :D
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

firaridadas yazdı:
TOLGARDA yazdı:Geçen gün 1 saatte tılsımsız 2 peptit 1 salgı düşürdüm şimdi sen karar ver :mrgreen:
Bende tılsımsız çok kastım ama o bal bana hiç rast gelmedi nedense :D

40 yıldır ikv ciyim bende öyle bir bal görmedim :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen alpay1994 »

Xenotimde şanslı bir karakterin varsa benimki gibi atıyorum günde 3 4 hatta daha fazla düşürebiliyosun. Bugün cidden şanslı bir gündü, 4 xenotim düşürüp 2 jadeit 1 de kondrit çektim. 8-) Tavsiyem, ırklarda eğer şansın yaver gitmiyorsa maden dolaşman dolaşırken de düşen eşyaları biriktirip satman. Tabi bu arada peptit veya salgı düşebilir.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

firaridadas yazdı:Merhabalar,
Hem bana ve hem de diğer oyunculara ışık olması açısından böyle bir konu açtım. Y2 ile en etkili ve hızlı para kasma yöntemleri nelerdir ?
Herkes yazmış ama ben şunuda ekliyim eğer buyucuyle iyi oynuyorsan ırk kes derim bb3 suz ırktan düşen xeno her türlü satılıyor ve en iyi lp veren yaratık şimdi işe yaramıyor olabilir ama onunda işe yarıcağı zaman elbelt gelecektir herkes bocek keser tılsim olmasa bile önemli olan zoru başarabilmekte
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Öncelikle Holl'e gideceksin sonra çanta ve kasanı boş tutacaksın ve full slot kesip çöpleri satacaksın :)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Oyunda belkide tek yaptığım şey, deli gibi yaratık kesip çöp eşyaları NPC ye satıp para kasmak.Düşürdüğüm madenlerde ek gelir artık :)

Sadece Y2 tılsımın ve 1700-2000 arası elektrik hasarın varsa kendine sadece akrep ve ya örümceklerin karşına çıkacağı bir güzergah belirlemek (örn; büyük holde haritada sürekli çember çizerek ilerlemek) ve bu güzergahta sürekli yaratık kesip düşen çöpleri toplayıp satmak sana kısa zamanda çok güzel para kazandırabilir.Şahsım adına konuşmak gerekirse, bu işi abarttığım dönemlerde sadece çöp eşyalardan günlük 10-12 M para kastığım olmuştur. ;)
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

xFahrenheitx yazdı:Oyunda belkide tek yaptığım şey, deli gibi yaratık kesip çöp eşyaları NPC ye satıp para kasmak.Düşürdüğüm madenlerde ek gelir artık :)

Sadece Y2 tılsımın ve 1700-2000 arası elektrik hasarın varsa kendine sadece akrep ve ya örümceklerin karşına çıkacağı bir güzergah belirlemek (örn; büyük holde haritada sürekli çember çizerek ilerlemek) ve bu güzergahta sürekli yaratık kesip düşen çöpleri toplayıp satmak sana kısa zamanda çok güzel para kazandırabilir.Şahsım adına konuşmak gerekirse, bu işi abarttığım dönemlerde sadece çöp eşyalardan günlük 10-12 M para kastığım olmuştur. ;)

Valla kardeşim Bende büyücüye her girdiğimde öyle şeyler yapıyom. Hem çöp eşyaları satıyom hem lp kasıyom hemde pep salgı arada da jadeit safran cekıyom. bu sayede gunde 10 20 m para kazanıgım bıle oluyor. x30 yaptın mı ayda 600 m para her ay bir bb3 parası.
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

Kabile yazdı:
firaridadas yazdı:Merhabalar,
Hem bana ve hem de diğer oyunculara ışık olması açısından böyle bir konu açtım. Y2 ile en etkili ve hızlı para kasma yöntemleri nelerdir ?
Herkes yazmış ama ben şunuda ekliyim eğer buyucuyle iyi oynuyorsan ırk kes derim bb3 suz ırktan düşen xeno her türlü satılıyor ve en iyi lp veren yaratık şimdi işe yaramıyor olabilir ama onunda işe yarıcağı zaman elbelt gelecektir herkes bocek keser tılsim olmasa bile önemli olan zoru başarabilmekte
Bende durmadan onu yapmaya uğraşıyorum :) Bakalım inşeallah başarırım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön