nasıl para kasacağım ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
dehset620
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

nasıl para kasacağım ?

Mesaj gönderen dehset620 »

arkadaşlar oyuna yeni başladım 49 lw oldum.azat itemler aldım.646 elek hasarım var.para kasmak istiyorum 3 aylık plus alıp yeraltındaki cinlerin orda para kassam günlük ne kadar para kasarım
Kullanıcı avatarı
SweetJustice
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Özgürler

Re: nasıl para kasacağım ?

Mesaj gönderen SweetJustice »

Bence oyuna çok hatalı başlamışsın büyücü işe para kasmak helede azat itemle biraz zor 1 ayda 300m kasmak istiyorsan bi tane savaşçı kas 49 yap item almasanda olur üstüne tank yapıp adaya git bi tanede lokman arttırıcı al mantardan ganoderma çıban otunda dört yapraklı yonca çek bir ay boyunca sabırla yap m1 + bb2 in kapında amadee :)
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)

ÖZGÜRLER
dehset620
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

SweetJustice yazdı:Bence oyuna çok hatalı başlamışsın büyücü işe para kasmak helede azat itemle biraz zor 1 ayda 300m kasmak istiyorsan bi tane savaşçı kas 49 yap item almasanda olur üstüne tank yapıp adaya git bi tanede lokman arttırıcı al mantardan ganoderma çıban otunda dört yapraklı yonca çek bir ay boyunca sabırla yap m1 + bb2 in kapında amadee :)
arttırı alınca şansım ne kadar artıyo ve gonoderma tane kaç m
Kullanıcı avatarı
SweetJustice
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

dehset620 yazdı:
SweetJustice yazdı:Bence oyuna çok hatalı başlamışsın büyücü işe para kasmak helede azat itemle biraz zor 1 ayda 300m kasmak istiyorsan bi tane savaşçı kas 49 yap item almasanda olur üstüne tank yapıp adaya git bi tanede lokman arttırıcı al mantardan ganoderma çıban otunda dört yapraklı yonca çek bir ay boyunca sabırla yap m1 + bb2 in kapında amadee :)
Arttırıcı alınca %60 çift torba çıkma ve %60 nadir maden çıkma şansın artıyor beyazköşkde ganoderma 5-6 hatta 7m e satan var tanesini (arkadaşım ) ama bu sıra çekiceksende sabahın 7 sinde girip saat11 e kadar çekmelisin yoksa öğleden sonra çift arttırıcılı lonca üyelerim birbirinin mantarını çalıyor :D
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)

ÖZGÜRLER
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

dehset620 yazdı:
%60 Artar Meranda GANO 7 M, Ama bence para için büyücü kas full azat isen veya full fizik ol bi ejder bas akreplerde kas
Kullanıcı avatarı
SweetJustice
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

DuMaNisTT yazdı:
dehset620 yazdı:
%60 Artar Meranda GANO 7 M, Ama bence para için büyücü kas full azat isen veya full fizik ol bi ejder bas akreplerde kas
Ben kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama akrep kesip çanta boşaltmakla zengin olunmaz ikvde para yapmak için maden çekiceksin adada 4-5 saat günde yılmadan maden çek günde en az 20m lik malzeme toplarsın en az
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)

ÖZGÜRLER
Dexrelable
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Truva>

Mesaj gönderen Dexrelable »

Öncelikle maden çek önerileri doğru fakat benim için asa basana kadar maden çekilir.Maden çekerek kıyamet asa bas ve çık dışarı birazcık tarshass item ara sonra hol'e git ben sabahtan akşama kadar holde duruyorum 10m çöp itemlerden para yapıyorum ve 3 peptit 1 salgı (değişebiliyor 4 peptit 2 peptit 2 salgı vs.) günlük kazancım hemen hemen 20m'i zaten geçiyor geceye de kalırsam paranın dibine vuruyorum :) Sana önerim asanı bas sonra hol'e git büyücüyle oynamak daha zevkli olacaktır.
Frozzright
Dexrelable
Scottlison
Headshot!

Etkinlik Değil Eklenti İstiyoruz!
dehset620
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

peki arkadaşlar bu gonoderme madenini adanın neresinde bulurum
Kullanıcı avatarı
SweetJustice
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

dehset620 yazdı:peki arkadaşlar bu gonoderme madenini adanın neresinde bulurum
Her yerinde var geze geze öğrenirsin :) şerbetçi otu haricinde diğer her lokman madenini çek bi de krizoberil çek alex çıkarırsın
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)

ÖZGÜRLER
dehset620
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

SweetJustice yazdı:
dehset620 yazdı:peki arkadaşlar bu gonoderme madenini adanın neresinde bulurum
Her yerinde var geze geze öğrenirsin :) şerbetçi otu haricinde diğer her lokman madenini çek bi de krizoberil çek alex çıkarırsın
arttırıcı almadan günlük gonoderme şansım nedir

“Genel Etkileşim” sayfasına dön