nasıl para kasacağım ?
nasıl para kasacağım ?
arkadaşlar oyuna yeni başladım 49 lw oldum.azat itemler aldım.646 elek hasarım var.para kasmak istiyorum 3 aylık plus alıp yeraltındaki cinlerin orda para kassam günlük ne kadar para kasarım
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
Re: nasıl para kasacağım ?
Bence oyuna çok hatalı başlamışsın büyücü işe para kasmak helede azat itemle biraz zor 1 ayda 300m kasmak istiyorsan bi tane savaşçı kas 49 yap item almasanda olur üstüne tank yapıp adaya git bi tanede lokman arttırıcı al mantardan ganoderma çıban otunda dört yapraklı yonca çek bir ay boyunca sabırla yap m1 + bb2 in kapında amadee 
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
arttırı alınca şansım ne kadar artıyo ve gonoderma tane kaç mSweetJustice yazdı:Bence oyuna çok hatalı başlamışsın büyücü işe para kasmak helede azat itemle biraz zor 1 ayda 300m kasmak istiyorsan bi tane savaşçı kas 49 yap item almasanda olur üstüne tank yapıp adaya git bi tanede lokman arttırıcı al mantardan ganoderma çıban otunda dört yapraklı yonca çek bir ay boyunca sabırla yap m1 + bb2 in kapında amadee
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı

Arttırıcı alınca %60 çift torba çıkma ve %60 nadir maden çıkma şansın artıyor beyazköşkde ganoderma 5-6 hatta 7m e satan var tanesini (arkadaşım ) ama bu sıra çekiceksende sabahın 7 sinde girip saat11 e kadar çekmelisin yoksa öğleden sonra çift arttırıcılı lonca üyelerim birbirinin mantarını çalıyordehset620 yazdı:arttırı alınca şansım ne kadar artıyo ve gonoderma tane kaç mSweetJustice yazdı:Bence oyuna çok hatalı başlamışsın büyücü işe para kasmak helede azat itemle biraz zor 1 ayda 300m kasmak istiyorsan bi tane savaşçı kas 49 yap item almasanda olur üstüne tank yapıp adaya git bi tanede lokman arttırıcı al mantardan ganoderma çıban otunda dört yapraklı yonca çek bir ay boyunca sabırla yap m1 + bb2 in kapında amadee
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Talebe-i Tevarih
%60 Artar Meranda GANO 7 M, Ama bence para için büyücü kas full azat isen veya full fizik ol bi ejder bas akreplerde kasdehset620 yazdı:arttırı alınca şansım ne kadar artıyo ve gonoderma tane kaç mSweetJustice yazdı:Bence oyuna çok hatalı başlamışsın büyücü işe para kasmak helede azat itemle biraz zor 1 ayda 300m kasmak istiyorsan bi tane savaşçı kas 49 yap item almasanda olur üstüne tank yapıp adaya git bi tanede lokman arttırıcı al mantardan ganoderma çıban otunda dört yapraklı yonca çek bir ay boyunca sabırla yap m1 + bb2 in kapında amadee
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı

Ben kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama akrep kesip çanta boşaltmakla zengin olunmaz ikvde para yapmak için maden çekiceksin adada 4-5 saat günde yılmadan maden çek günde en az 20m lik malzeme toplarsın en azDuMaNisTT yazdı:%60 Artar Meranda GANO 7 M, Ama bence para için büyücü kas full azat isen veya full fizik ol bi ejder bas akreplerde kasdehset620 yazdı:arttırı alınca şansım ne kadar artıyo ve gonoderma tane kaç mSweetJustice yazdı:Bence oyuna çok hatalı başlamışsın büyücü işe para kasmak helede azat itemle biraz zor 1 ayda 300m kasmak istiyorsan bi tane savaşçı kas 49 yap item almasanda olur üstüne tank yapıp adaya git bi tanede lokman arttırıcı al mantardan ganoderma çıban otunda dört yapraklı yonca çek bir ay boyunca sabırla yap m1 + bb2 in kapında amadee
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
-
Dexrelable
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Truva>
Öncelikle maden çek önerileri doğru fakat benim için asa basana kadar maden çekilir.Maden çekerek kıyamet asa bas ve çık dışarı birazcık tarshass item ara sonra hol'e git ben sabahtan akşama kadar holde duruyorum 10m çöp itemlerden para yapıyorum ve 3 peptit 1 salgı (değişebiliyor 4 peptit 2 peptit 2 salgı vs.) günlük kazancım hemen hemen 20m'i zaten geçiyor geceye de kalırsam paranın dibine vuruyorum
Sana önerim asanı bas sonra hol'e git büyücüyle oynamak daha zevkli olacaktır.
Frozzright
Dexrelable
Scottlison
Headshot!
Etkinlik Değil Eklenti İstiyoruz!
Dexrelable
Scottlison
Headshot!
Etkinlik Değil Eklenti İstiyoruz!
peki arkadaşlar bu gonoderme madenini adanın neresinde bulurum
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı

Her yerinde var geze geze öğrenirsindehset620 yazdı:peki arkadaşlar bu gonoderme madenini adanın neresinde bulurum
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
arttırıcı almadan günlük gonoderme şansım nedirSweetJustice yazdı:Her yerinde var geze geze öğrenirsindehset620 yazdı:peki arkadaşlar bu gonoderme madenini adanın neresinde bulurumşerbetçi otu haricinde diğer her lokman madenini çek bi de krizoberil çek alex çıkarırsın