Merhabalar arkadaşlar . Sancakta BLOODCROW ve Sillentcrow karakterlerinin sahibiyim .
Sancak ilk açıldığından bu yana oynuyorum oyunun o zamanlardan bu yana şu Klan kanalı sorunu bitmedi .
Her gün saatlerce süren kavgalar görüyorüz birbirlerine ana avrat küfür edenler arkadaşlarınla muhabbet edenler aşk sözleri yazanlar şarkı sözleri yazanlar . Klan Kanalı satış ve iletişim ulaşım için kullanılması gerekirken saçma sapah şeyler için kullanılıyor . Ben bundan artık bıktım satış yapıcaz yapamıyoruz birine ulaşmak istiyorum ulaşamıyorum göremiyor ki kimse . Sizce bu sorun sadece sancak tamı ? Yoksa diger sunuclarda da var mı ? Birşeyler yapılması gerekmez mi ?
Klan Kanalı Sorunsalı
- Batuhansrclk
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: B Loo D
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: Klan Kanalı Sorunsalı
Sancak Sunucusunda Gayet Doğaldır Yaş Ortalaması Çok Düşük Bir Sunucu..
- Batuhansrclk
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Malesef şuan aynen dediğiniz gibi ben sancağın en eski oyuncularındanım ilk açıldığında böyle degildi burasu . Eskiden yöneticiler atanıyordu sunuculara bu kadar sorun çıkmıyordu bir problem olunca hemen yöneticiler mudahale ediyordu keşke o zaman ki gibi olsa da en azından problemlı sunucularda. Bizde bu sıkıntıyı çekmesek .DuMaNisTT yazdı:Sancak Sunucusunda Gayet Doğaldır Yaş Ortalaması Çok Düşük Bir Sunucu..
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Özgürler
Beyazköşkte kavga değilde daha çok günde 4-5 tane hırsız yazısı geçiyor bir tanede arızalı biri var musallatxehmet adında bir karaktersiz adam küfür ediyor sus yiyor susu açılır açılmaz tekrar küfür etmeye başlıyor her önüne gelene hemde öyle fantastik küfürler ediyor ki ... Klan kanalının da jadeit bile yansıtsan hemen onun küfürleriyle doluyor ortalık... Ama bişi dikkatimi çekti klandan aşk sözlerimii hahahahha

Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
- Symbian
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Klan kanalından saatlerce küfür edilmesi mümkün değil ve böyle bir olayla daha önce hiç karşılaşmadım. ( En azından Beyazköşk sunucusunda) Forum moderatörlerimizden biri bu konuda açıklama yapmıştı.
"Susturma cezası aldığı halde küfür etmeye devam ediyorsa; denetmenler tarafından üst yetkililere bildirilir oyundan atılması sağlanır." gibi bir açıklamaydı.
"Susturma cezası aldığı halde küfür etmeye devam ediyorsa; denetmenler tarafından üst yetkililere bildirilir oyundan atılması sağlanır." gibi bir açıklamaydı.
- Batuhansrclk
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Ben rahatlıkla bir saat küfür edene şahit oldum arkadaşım . Yalan söylemem için bir sebebim yok sadece dert yakınıyorum .Symbian yazdı:Klan kanalından saatlerce küfür edilmesi mümkün değil ve böyle bir olayla daha önce hiç karşılaşmadım. ( En azından Beyazköşk sunucusunda) Forum moderatörlerimizden biri bu konuda açıklama yapmıştı.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

Batuhansrclk yazdı:Malesef şuan aynen dediğiniz gibi ben sancağın en eski oyuncularındanım ilk açıldığında böyle degildi burasu . Eskiden yöneticiler atanıyordu sunuculara bu kadar sorun çıkmıyordu bir problem olunca hemen yöneticiler mudahale ediyordu keşke o zaman ki gibi olsa da en azından problemlı sunucularda. Bizde bu sıkıntıyı çekmesek .DuMaNisTT yazdı:Sancak Sunucusunda Gayet Doğaldır Yaş Ortalaması Çok Düşük Bir Sunucu..
Öyle Bir Sistem Yine Gelecekti Fakat Bazı Sorunlar Olduğunu Duydum
Sancak Sunucusuna Gelince Dün duyuru Yapmak İçin Girdim Ve Pişman Oldum Diğer Sunucular Olgunlukla Karşılayıp Bazı Sorular Sorarken Sancak Sunucusunda Alaycı ve Küfürlü Bir Sohbet Vardı
- Symbian
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Yalan söylüyosun demedim lütfen yanlış anlama.Batuhansrclk yazdı: Ben rahatlıkla bir saat küfür edene şahit oldum arkadaşım . Yalan söylemem için bir sebebim yok sadece dert yakınıyorum .
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Özgürler
Barış arz olduğun için göremiyorsunSymbian yazdı:Yalan söylüyosun demedim lütfen yanlış anlama.Batuhansrclk yazdı: Ben rahatlıkla bir saat küfür edene şahit oldum arkadaşım . Yalan söylemem için bir sebebim yok sadece dert yakınıyorum .Beyazköşk başta olmak üzere bir çok sunucuda karakterim var, küfür edenin max. 10dk içinde susturulduğunu görüyorum.
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

Oyunu Kapatıp Açmadığı Sürece Susturulsa Bile Küfretmeye Devam EdebilirSymbian yazdı:Yalan söylüyosun demedim lütfen yanlış anlama.Batuhansrclk yazdı: Ben rahatlıkla bir saat küfür edene şahit oldum arkadaşım . Yalan söylemem için bir sebebim yok sadece dert yakınıyorum .Beyazköşk başta olmak üzere bir çok sunucuda karakterim var, küfür edenin max. 10dk içinde susturulduğunu görüyorum.