Klan Kanalı Sorunsalı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Batuhansrclk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: B Loo D

Klan Kanalı Sorunsalı

Mesaj gönderen Batuhansrclk »

Merhabalar arkadaşlar . Sancakta BLOODCROW ve Sillentcrow karakterlerinin sahibiyim .
Sancak ilk açıldığından bu yana oynuyorum oyunun o zamanlardan bu yana şu Klan kanalı sorunu bitmedi .
Her gün saatlerce süren kavgalar görüyorüz birbirlerine ana avrat küfür edenler arkadaşlarınla muhabbet edenler aşk sözleri yazanlar şarkı sözleri yazanlar . Klan Kanalı satış ve iletişim ulaşım için kullanılması gerekirken saçma sapah şeyler için kullanılıyor . Ben bundan artık bıktım satış yapıcaz yapamıyoruz birine ulaşmak istiyorum ulaşamıyorum göremiyor ki kimse . Sizce bu sorun sadece sancak tamı ? Yoksa diger sunuclarda da var mı ? Birşeyler yapılması gerekmez mi ?
Resim
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: Klan Kanalı Sorunsalı

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Sancak Sunucusunda Gayet Doğaldır Yaş Ortalaması Çok Düşük Bir Sunucu..
Kullanıcı avatarı
Batuhansrclk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

DuMaNisTT yazdı:Sancak Sunucusunda Gayet Doğaldır Yaş Ortalaması Çok Düşük Bir Sunucu..
Malesef şuan aynen dediğiniz gibi ben sancağın en eski oyuncularındanım ilk açıldığında böyle degildi burasu . Eskiden yöneticiler atanıyordu sunuculara bu kadar sorun çıkmıyordu bir problem olunca hemen yöneticiler mudahale ediyordu keşke o zaman ki gibi olsa da en azından problemlı sunucularda. Bizde bu sıkıntıyı çekmesek .
Resim
Kullanıcı avatarı
SweetJustice
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Özgürler

Mesaj gönderen SweetJustice »

Beyazköşkte kavga değilde daha çok günde 4-5 tane hırsız yazısı geçiyor bir tanede arızalı biri var musallatxehmet adında bir karaktersiz adam küfür ediyor sus yiyor susu açılır açılmaz tekrar küfür etmeye başlıyor her önüne gelene hemde öyle fantastik küfürler ediyor ki ... Klan kanalının da jadeit bile yansıtsan hemen onun küfürleriyle doluyor ortalık... Ama bişi dikkatimi çekti klandan aşk sözlerimii hahahahha :D :D
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)

ÖZGÜRLER
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Symbian »

Klan kanalından saatlerce küfür edilmesi mümkün değil ve böyle bir olayla daha önce hiç karşılaşmadım. ( En azından Beyazköşk sunucusunda) Forum moderatörlerimizden biri bu konuda açıklama yapmıştı.
"Susturma cezası aldığı halde küfür etmeye devam ediyorsa; denetmenler tarafından üst yetkililere bildirilir oyundan atılması sağlanır." gibi bir açıklamaydı.
Kullanıcı avatarı
Batuhansrclk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Symbian yazdı:Klan kanalından saatlerce küfür edilmesi mümkün değil ve böyle bir olayla daha önce hiç karşılaşmadım. ( En azından Beyazköşk sunucusunda) Forum moderatörlerimizden biri bu konuda açıklama yapmıştı.
"Susturma cezası aldığı halde küfür etmeye devam ediyorsa; denetmenler tarafından üst yetkililere bildirilir oyundan atılması sağlanır." gibi bir açıklamaydı.
Ben rahatlıkla bir saat küfür edene şahit oldum arkadaşım . Yalan söylemem için bir sebebim yok sadece dert yakınıyorum . :)
Resim
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Batuhansrclk yazdı:
DuMaNisTT yazdı:Sancak Sunucusunda Gayet Doğaldır Yaş Ortalaması Çok Düşük Bir Sunucu..
Malesef şuan aynen dediğiniz gibi ben sancağın en eski oyuncularındanım ilk açıldığında böyle degildi burasu . Eskiden yöneticiler atanıyordu sunuculara bu kadar sorun çıkmıyordu bir problem olunca hemen yöneticiler mudahale ediyordu keşke o zaman ki gibi olsa da en azından problemlı sunucularda. Bizde bu sıkıntıyı çekmesek .

Öyle Bir Sistem Yine Gelecekti Fakat Bazı Sorunlar Olduğunu Duydum :) Yöneticiler Değişince Her Sistem Ortadan Kalktı . Denetmen Ekibi Filan Akçesine Bakıyor Artık :) Yeterli Sayıda İhbarı İnceliyor En Çok İşini Yapan 2500 Akçeyi Cukkalıyor :) REHBER Sistemi Tekrar Gelmeli ve Geniş Yetkiler Verilmeli En Azından Günlük Susturma Yetkisi Verilmeli :)
Sancak Sunucusuna Gelince Dün duyuru Yapmak İçin Girdim Ve Pişman Oldum Diğer Sunucular Olgunlukla Karşılayıp Bazı Sorular Sorarken Sancak Sunucusunda Alaycı ve Küfürlü Bir Sohbet Vardı :) Umarım Yakın Zamanda Düzelir..
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Symbian »

Batuhansrclk yazdı: Ben rahatlıkla bir saat küfür edene şahit oldum arkadaşım . Yalan söylemem için bir sebebim yok sadece dert yakınıyorum . :)
Yalan söylüyosun demedim lütfen yanlış anlama. :)Beyazköşk başta olmak üzere bir çok sunucuda karakterim var, küfür edenin max. 10dk içinde susturulduğunu görüyorum. :)
Kullanıcı avatarı
SweetJustice
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Özgürler

Mesaj gönderen SweetJustice »

Symbian yazdı:
Batuhansrclk yazdı: Ben rahatlıkla bir saat küfür edene şahit oldum arkadaşım . Yalan söylemem için bir sebebim yok sadece dert yakınıyorum . :)
Yalan söylüyosun demedim lütfen yanlış anlama. :)Beyazköşk başta olmak üzere bir çok sunucuda karakterim var, küfür edenin max. 10dk içinde susturulduğunu görüyorum. :)
Barış arz olduğun için göremiyorsun :) gelde bi lodoslara gör ortalığı :D 8-)
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)

ÖZGÜRLER
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Symbian yazdı:
Oyunu Kapatıp Açmadığı Sürece Susturulsa Bile Küfretmeye Devam Edebilir :) Denetmen Ekibi Sorumsuz Davranıyor Çoğu Olayda Arkadaş Haklı ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön