Plus Paket Fiyatı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Plus Paket Fiyatı

Mesaj gönderen sshinobi »

Bölge ve klan kanallarında son zamanlarda kontrol edilemeyen bir seviyesizlik var. Paketi alan istediği gibi sövüyor, edepsizleşiyor. Benim önerim paket fiyatının arttırılması. Yapın 20 TL o zaman çoluk çocuk alamaz.
Kullanıcı avatarı
BANG
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Re: Plus Paket Fiyatı

Mesaj gönderen BANG »

Herkesin durumu senin gibi değil çok bencilce düşünüyorsun
Kullanıcı avatarı
Kaptanmelih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kaptanmelih »

Mantığa bak yahu 20 tl bir çocuk veremezmi zaten küfür eden susu alıyor kendim denedim gördüm yönetimdeki arkadaşların bu sus atma konusunda çok iyi olduklarını biliyorum hatta varya o kadar iyi sus atıyorlar ki kendilerini nasıl kaptırdılarsa sebepsiz yere sus atmışlardı arkadaşımın hsabına desteğe bir araba küfür edince bir yanlış oldu cart curt susu kaldırdılar yani fiyatı yükseltmek çözüm değil
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Kesinlikle fiyat yükseltmek çözüm değil . Huylu huyundan vazgeçmez 40 tl bile alsa plusu olduğu zaman söven yine söver...
Bu sürekli Din , Irk konular üzerine küfür eden kişilere ban verilirse bir çözüm olur :)

Atıyorum adamın biri var belirli aralıklarla oyuna girerek sürekli küfür ediyor klandan bu adam bu olayı 3 4 ay tekrarlarsa hesabına sınırsız ban atılabilir mesela bunları takip etmeleri gerekiyor , takip ettiklerini bizzat kendim gördüm oyun içerisinde..
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW

“Genel Etkileşim” sayfasına dön