Plus Paket Fiyatı
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Plus Paket Fiyatı
Bölge ve klan kanallarında son zamanlarda kontrol edilemeyen bir seviyesizlik var. Paketi alan istediği gibi sövüyor, edepsizleşiyor. Benim önerim paket fiyatının arttırılması. Yapın 20 TL o zaman çoluk çocuk alamaz.
Re: Plus Paket Fiyatı
Herkesin durumu senin gibi değil çok bencilce düşünüyorsun
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Mantığa bak yahu 20 tl bir çocuk veremezmi zaten küfür eden susu alıyor kendim denedim gördüm yönetimdeki arkadaşların bu sus atma konusunda çok iyi olduklarını biliyorum hatta varya o kadar iyi sus atıyorlar ki kendilerini nasıl kaptırdılarsa sebepsiz yere sus atmışlardı arkadaşımın hsabına desteğe bir araba küfür edince bir yanlış oldu cart curt susu kaldırdılar yani fiyatı yükseltmek çözüm değil
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Kesinlikle fiyat yükseltmek çözüm değil . Huylu huyundan vazgeçmez 40 tl bile alsa plusu olduğu zaman söven yine söver...
Bu sürekli Din , Irk konular üzerine küfür eden kişilere ban verilirse bir çözüm olur
Atıyorum adamın biri var belirli aralıklarla oyuna girerek sürekli küfür ediyor klandan bu adam bu olayı 3 4 ay tekrarlarsa hesabına sınırsız ban atılabilir mesela bunları takip etmeleri gerekiyor , takip ettiklerini bizzat kendim gördüm oyun içerisinde..
Bu sürekli Din , Irk konular üzerine küfür eden kişilere ban verilirse bir çözüm olur
Atıyorum adamın biri var belirli aralıklarla oyuna girerek sürekli küfür ediyor klandan bu adam bu olayı 3 4 ay tekrarlarsa hesabına sınırsız ban atılabilir mesela bunları takip etmeleri gerekiyor , takip ettiklerini bizzat kendim gördüm oyun içerisinde..