Aynen katılıyorum arkadaşaChatlaqs yazdı:Kazanan arkadaşları tebrik ederim :!:
Arkadaşın biri 300 400 tl'lik akçe aldım diyor Bu oyun 1 kuruş bile harcanmaz
Oyuna harcanan parada zaten oyunda harcanmıyor![]()
Playstore'dan Tılsım Kazananlar Belli Oldu!
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Playstore'dan Tılsım Kazananlar Belli Oldu!
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kuva İ Milliye
Banada kazandığım hakkında mail geldı ama sipariş verdiklerimle kazananlar arasındaki numaralar tutmuyor
beyler benim arkadaşımda çekilişe katılmıştı fakat köye gitti. en az 10 gün yok ve bi ihtimal kazanmış ise, bu tılsım iadelerinin bir son günü var mı yoksa süre sıkıntısı flan yokmu?
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
caglar666 yazdı:gm nerull acil cevap bekliyorum ben kazananlardan biriyim maile mesaj geldi kazandınız diye ama spariş nom çıkmıyor maile attığınız gönderiye cevap gönderdim bir bakın bende kazananlar arasındayım ama spariş nom çıkmıyor ya yanlış gönderdiniz tekrar bir bakmanızı rice ediyorum hatta lütfen tekrar bakın yanlış spariş kodumu gönderdiniz yada mesajı yanlışmı attınız bir bakmanızı rica ediyorum acilll dönmenizi temenni ediyorum
Playstore'da Oyunlarım bölümünde Sipariş numaraları görünmüyor, sadece Ödeme Numarası görünüyor. Bunun için ikinci defa mail attım. Kazananların sipariş numarasını boş bırakıp sadece sipariş tarihini girmeleri yeterli.Pasaxozan yazdı:Banada kazandığım hakkında mail geldı ama sipariş verdiklerimle kazananlar arasındaki numaralar tutmuyor
Bu Şans Faktörüne İnanmaya Başladım Baksanıza Bizi Takan Yok Alırken İyi Sonra Cevap Veren Dahi Yok.Nerull yazdı:caglar666 yazdı:gm nerull acil cevap bekliyorum ben kazananlardan biriyim maile mesaj geldi kazandınız diye ama spariş nom çıkmıyor maile attığınız gönderiye cevap gönderdim bir bakın bende kazananlar arasındayım ama spariş nom çıkmıyor ya yanlış gönderdiniz tekrar bir bakmanızı rice ediyorum hatta lütfen tekrar bakın yanlış spariş kodumu gönderdiniz yada mesajı yanlışmı attınız bir bakmanızı rica ediyorum acilll dönmenizi temenni ediyorumPlaystore'da Oyunlarım bölümünde Sipariş numaraları görünmüyor, sadece Ödeme Numarası görünüyor. Bunun için ikinci defa mail attım. Kazananların sipariş numarasını boş bırakıp sadece sipariş tarihini girmeleri yeterli.Pasaxozan yazdı:Banada kazandığım hakkında mail geldı ama sipariş verdiklerimle kazananlar arasındaki numaralar tutmuyor
Sizde Çok Şanslıymıssınız Kalan Son Yönetici Gibisiniz Sizide Uğurlarız Yeri Geldiğinde :arrow:
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Başvuru yapan oyuncularımızın tılsımlarını bu sabah teslim ettik. Aşağıda kazanan oyuncularımızı ve kazandıkları tılsımları da görebilirsiniz.
[table][tr][th]Teslim Saati[/th][th]Sunucu[/th][th]Karakter Adı[/th][th]Verilen Tılsım[/th][/tr]
[tr][td]08:50[/td][td]Eminönü[/td][td]Penthouse[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]08:55[/td][td]Eminönü[/td][td]ysfMELEK[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:00[/td][td]Eminönü[/td][td]KUZEYINOĞLU[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:05[/td][td]Eminönü[/td][td]TRQJAN[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:10[/td][td]Eminönü[/td][td]IIIxÇaĞLaRxIII[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:15[/td][td]Sancak[/td][td]IIasTReaII[/td][td]Tılsım - Yıldırım 2[/td][/tr]
[tr][td]09:20[/td][td]Sancak[/td][td]ZeYBeK[/td][td]Tılsım - Çağrı (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:25[/td][td]Teşkilat[/td][td]ıIıJustWatchıIı[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:27[/td][td]Teşkilat[/td][td]IlxKeNaNBeyyIlx[/td][td]Tılsım - Defansif Dövüşme 2 (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:30[/td][td]Teşkilat[/td][td]Gazapizm[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:35[/td][td]Beyaz Köşk[/td][td]QFLU[/td][td]Tılsım - Fiziksel Bilgi (III)[/td][/tr][/table]
[table][tr][th]Teslim Saati[/th][th]Sunucu[/th][th]Karakter Adı[/th][th]Verilen Tılsım[/th][/tr]
[tr][td]08:50[/td][td]Eminönü[/td][td]Penthouse[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]08:55[/td][td]Eminönü[/td][td]ysfMELEK[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:00[/td][td]Eminönü[/td][td]KUZEYINOĞLU[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:05[/td][td]Eminönü[/td][td]TRQJAN[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:10[/td][td]Eminönü[/td][td]IIIxÇaĞLaRxIII[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:15[/td][td]Sancak[/td][td]IIasTReaII[/td][td]Tılsım - Yıldırım 2[/td][/tr]
[tr][td]09:20[/td][td]Sancak[/td][td]ZeYBeK[/td][td]Tılsım - Çağrı (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:25[/td][td]Teşkilat[/td][td]ıIıJustWatchıIı[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:27[/td][td]Teşkilat[/td][td]IlxKeNaNBeyyIlx[/td][td]Tılsım - Defansif Dövüşme 2 (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:30[/td][td]Teşkilat[/td][td]Gazapizm[/td][td]Tılsım - Büyü Bozma (III)[/td][/tr]
[tr][td]09:35[/td][td]Beyaz Köşk[/td][td]QFLU[/td][td]Tılsım - Fiziksel Bilgi (III)[/td][/tr][/table]
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Üstelik kampanya burada bitmiyor! Üstelik 01 Temmuz ila 01 Ağustos tarihleri arasında Playstore'dan İKV Ürünleri alan oyuncularımız arasından her gün 1 kişiye, toplam 30 kişiye III. Kademe Tılsım hediye ediyoruz!Nerull yazdı:Başvuru yapan oyuncularımızın tılsımlarını bu sabah teslim ettik. Aşağıda kazanan oyuncularımızı ve kazandıkları tılsımları da görebilirsiniz.
Yıldırım 2 3.Kademe Tılsım mı ?
Yıldırım 2 Tılsımının kademesi olmadığı için III. kademe tılsım yerine talep edilebilir.yasamakoldurur yazdı:Üstelik kampanya burada bitmiyor! Üstelik 01 Temmuz ila 01 Ağustos tarihleri arasında Playstore'dan İKV Ürünleri alan oyuncularımız arasından her gün 1 kişiye, toplam 30 kişiye III. Kademe Tılsım hediye ediyoruz!Nerull yazdı:Başvuru yapan oyuncularımızın tılsımlarını bu sabah teslim ettik. Aşağıda kazanan oyuncularımızı ve kazandıkları tılsımları da görebilirsiniz.
Yıldırım 2 3.Kademe Tılsım mı ?
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
Sayın Nerull bir sorum olacak.30 kişiye tılsım vereceğiz dediniz.Bu çekilişteki 30 kişiden size geri dönmeyen olursa onların yerıne yedek kura çekildi mi ? yoksa siz o kişilerinde hesaplarına herhangı bir tılsım mı bırakacaksınız ?
yasamakoldurur yazdı:Playstore çekilişine hiç katılmadığım halde Mailime 2 adet e-posta gelmiş teşekkür ederim.
Kazanan arkadaşlara hayırlı olması dileğiyle.Söylemeyi unutmuşum sende sağaol Random.org
Bu nedemek şimdi ? Yönetim resmen THAŞŞAK geçmiş bizlerle. Yapacağınız oyununda , çekilişinde zukumpili zukumpala :evil:
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....