Playstore'dan Ramazan ayı ve bayram haftası boyunca İKV ürünleri alanlar hem indirim kazandı, hem de Tılsım çekilişine katılma hakkı!
Playstore ile birlikte düzenlediğimiz Ramazan Bayramı Kampanyasında III. Kademe Tılsım kazanan kişiler yapılan çekilişle belirlendi. Playstore sipariş numaraları üzerinden yaptığımız çekilişte, kazanan oyuncularımız ile Playstore hesaplarında yer alan e-posta adresleri üzerinden iletişime geçtik.
Çekilişle belirlenen 30 Asil oyuncumuzun e-posta adreslerine göndermiş olduğumuz e-posta içerisindeki talimatlara göre başvuru formunu doldurması halinde talep ettikleri III. Kademe Tılsım hediyeleri en kısa süre içerisinde karakterlerine yüklenecektir.
Playstore'dan aldığımız bilgiler içerisinde çoğu kullanıcının profil bilgilerini doldurmamış olması, doğrudan İKV ile ilgili bilgilerinin yer almaması nedeniyle kazanan isimleri duyuramadık. Güvenlik nedeniyle kazanan kullanıcıların ad soyad, e-posta bilgilerini de buradan paylaşamıyoruz. Ancak herkesin görebilmesi için kazanan sipariş numaralarını aşağıda görebilirsiniz.
gm nerull acil cevap bekliyorum ben kazananlardan biriyim maile mesaj geldi kazandınız diye ama spariş nom çıkmıyor maile attığınız gönderiye cevap gönderdim bir bakın bende kazananlar arasındayım ama spariş nom çıkmıyor ya yanlış gönderdiniz tekrar bir bakmanızı rice ediyorum hatta lütfen tekrar bakın yanlış spariş kodumu gönderdiniz yada mesajı yanlışmı attınız bir bakmanızı rica ediyorum acilll dönmenizi temenni ediyorum
Bİr sürü akçe çekti arkadaşım hesabına girdim karşılaştırdım numaraları hiç biri yok.Millet girer 1 kere çeker ona şans vurur , başkaları 10 defa çeker es bile geçmez.İşte bu kadar adaletli bu oyun
Kazananları tebrik ederim. Bi arkadaşta yazmış bunca akçe parası oyun geliştirilmesine gitmiyorsa nereye gidiyor ? Biz sizin altın yumurtlayan tavuğunuzuz sanırım. Bari oyun eğlenci hale getirin ki helal ettirin. Battı gitti oyun sayın nerul bir cıkıpta acıklama yapmıyorsunuz 3 senedir insaf yani.
En son SedaT03 tarafından 05 Ağu 2014 14:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
hakan1905 yazdı:Bİr sürü akçe çekti arkadaşım hesabına girdim karşılaştırdım numaraları hiç biri yok.Millet girer 1 kere çeker ona şans vurur , başkaları 10 defa çeker es bile geçmez.İşte bu kadar adaletli bu oyun
vallahi haklısın kardeşim bende o kadar aldım hatta ilk gündü dedim ilk gün daha milletin haberi yoktur bana çıkma ihtimali yüksektir diye düşünüyordum ama yanılmışım