Toplumsal mesaj vermiş.Toplumsal mesajın yanında subliminal mesaj da vermiş siz ne kadar bağırsanız da çağırsanız da umrumuzda değilsiniz bak dalga geçiyoruz diyeKingest yazdı:Ben anlamamak ne diyor sen açıklayabilir mi biriNerull yazdı:Ben gelecek demedim, geçecek dedim! :lol:ARZLODOS yazdı:Kırmızı halı ayarlamıştık tüh kaçırdık o kadar hazırlık hebamı oldu simdi bando takımı bile hazırdın.
Selamsız bandosu oldu arkasından baka kaldık desene.
Yok birileri kızmasın görmesin diye aniden girip çıkmıştır malum ya İKV ye forumlarına oyunlaraına girersen bacaklarını kırayım diye uyarı almış olablir nede olsa SOBEE de çalışan o degil.
Nerull u takip ettim.
- Hayalolsam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizbizeyeteriz
Re: Nerull u takip ettim.
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
İnce espriyi kaçırmışsınız.
) Açılışı Ankara'da yapılan Piri Reis Yüksek Hızlı Treni Sakarya'nın Arifiye İlçesi Tren Garı'nda durmayınca Vali Hüseyin Avni Coş ile birlikte bekleyen yaklaşık 200 kişi hayal kırıklığı yaşamıştı. Vali o anı şöyle toparlamaya çalışmıştı "Ben gelecek demedim, geçecek dedim !"
Daha önce de kendisi "Gavat" değil, "Gavas" dediğini iddia etmişti. Kendisine buradan sevgilerimizi yolluyoruz efenim. 

- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: R U S
Akşam akşam ne güldüm :lol:BilgeTonyukuk yazdı:İnce espriyi kaçırmışsınız.) Açılışı Ankara'da yapılan Piri Reis Yüksek Hızlı Treni Sakarya'nın Arifiye İlçesi Tren Garı'nda durmayınca Vali Hüseyin Avni Coş ile birlikte bekleyen yaklaşık 200 kişi hayal kırıklığı yaşamıştı. Vali o anı şöyle toparlamaya çalışmıştı "Ben gelecek demedim, geçecek dedim !"
Daha önce de kendisi "Gavat" değil, "Gavas" dediğini iddia etmişti. Kendisine buradan sevgilerimizi yolluyoruz efenim.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Kavas değil miydi o ?BilgeTonyukuk yazdı:İnce espriyi kaçırmışsınız.) Açılışı Ankara'da yapılan Piri Reis Yüksek Hızlı Treni Sakarya'nın Arifiye İlçesi Tren Garı'nda durmayınca Vali Hüseyin Avni Coş ile birlikte bekleyen yaklaşık 200 kişi hayal kırıklığı yaşamıştı. Vali o anı şöyle toparlamaya çalışmıştı "Ben gelecek demedim, geçecek dedim !"
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Ama hanımı nasıl güldü vali evde acısını çıkarmıştır. Ben sana dedim dimi diyince vali ters ters baktı sonrası belli deigil.
http://www.youtube.com/watch?v=eh7TgrPJevw

http://www.youtube.com/watch?v=eh7TgrPJevw

A R Z L O D O S
- Showtimememo
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
Tabiikide söylemezler düşünsene "Ne aklını mı kaçırdın :lol: :lol: tabiikide gelmeyecek siz para verin yeter biz b.k ederiz onu delimidir nedir :lol: :lol: :lol: " dediklerini herkes oyunu bırakır :roll:HeilHitler yazdı:Anlaşılıyor ki her konu takip ediliyor ama oyuncular iplenmiyor. Ne olur bir bilgi verseniz? Tüm oyuncular en ufak bir ışık bekliyorlar. Şunu söyleyin bari 2014'de herhangi bir gelişme olacak mı oyun için?Nerull yazdı:Ben gelecek demedim, geçecek dedim! :lol:ARZLODOS yazdı:Kırmızı halı ayarlamıştık tüh kaçırdık o kadar hazırlık hebamı oldu simdi bando takımı bile hazırdın.
Yok birileri kızmasın görmesin diye aniden girip çıkmıştır malum ya İKV ye forumlarına oyunlaraına girersen bacaklarını kırayım diye uyarı almış olablir nede olsa SOBEE de çalışan o degil.
Oyunun değişen sistemine ayak uyduramadım ama yetişicem azmettim ...
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Ağlanılacak halinize gülün sizNerull yazdı:Ben gelecek demedim, geçecek dedim! :lol:ARZLODOS yazdı:Kırmızı halı ayarlamıştık tüh kaçırdık o kadar hazırlık hebamı oldu simdi bando takımı bile hazırdın.
Son gülen iyi güler
Amatör İKV Yönetimi
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders of Anatolia
Abi sen resmen kin tutmuşun haChatlaqs yazdı:Ağlanılacak halinize gülün sizNerull yazdı:Ben gelecek demedim, geçecek dedim! :lol:ARZLODOS yazdı:Kırmızı halı ayarlamıştık tüh kaçırdık o kadar hazırlık hebamı oldu simdi bando takımı bile hazırdın.
Son gülen iyi güler
Amatör İKV Yönetimi![]()
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı
DUR OPTİMUS NERull !
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Her fuarda buluşmada oyunculara ve verdikleri desteklere övgüler yağdıran Nerull'un şu mesajı oyunun ne halde olduğunu gösteriyor.Oyunculara iki satır verebilecek bir cevabı bile yok saçma sapan espri yapma çabasına girişmiş.Oyuncuları sallamamayı sürdürün bakalım.Nerull yazdı:Ben gelecek demedim, geçecek dedim! :lol:ARZLODOS yazdı:Kırmızı halı ayarlamıştık tüh kaçırdık o kadar hazırlık hebamı oldu simdi bando takımı bile hazırdın.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG