Nerull u takip ettim.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hayalolsam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Bizbizeyeteriz

Re: Nerull u takip ettim.

Mesaj gönderen Hayalolsam »

Kingest yazdı:
Nerull yazdı:
ARZLODOS yazdı:Kırmızı halı ayarlamıştık tüh kaçırdık o kadar hazırlık hebamı oldu simdi bando takımı bile hazırdın.

Selamsız bandosu oldu arkasından baka kaldık desene.

Yok birileri kızmasın görmesin diye aniden girip çıkmıştır malum ya İKV ye forumlarına oyunlaraına girersen bacaklarını kırayım diye uyarı almış olablir nede olsa SOBEE de çalışan o degil.
Ben gelecek demedim, geçecek dedim! :lol:
Ben anlamamak ne diyor sen açıklayabilir mi biri :)
Toplumsal mesaj vermiş.Toplumsal mesajın yanında subliminal mesaj da vermiş siz ne kadar bağırsanız da çağırsanız da umrumuzda değilsiniz bak dalga geçiyoruz diye :)
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

İnce espriyi kaçırmışsınız. :)) Açılışı Ankara'da yapılan Piri Reis Yüksek Hızlı Treni Sakarya'nın Arifiye İlçesi Tren Garı'nda durmayınca Vali Hüseyin Avni Coş ile birlikte bekleyen yaklaşık 200 kişi hayal kırıklığı yaşamıştı. Vali o anı şöyle toparlamaya çalışmıştı "Ben gelecek demedim, geçecek dedim !" :) Daha önce de kendisi "Gavat" değil, "Gavas" dediğini iddia etmişti. Kendisine buradan sevgilerimizi yolluyoruz efenim. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Ttaymmm
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: R U S

Mesaj gönderen Ttaymmm »

BilgeTonyukuk yazdı:İnce espriyi kaçırmışsınız. :)) Açılışı Ankara'da yapılan Piri Reis Yüksek Hızlı Treni Sakarya'nın Arifiye İlçesi Tren Garı'nda durmayınca Vali Hüseyin Avni Coş ile birlikte bekleyen yaklaşık 200 kişi hayal kırıklığı yaşamıştı. Vali o anı şöyle toparlamaya çalışmıştı "Ben gelecek demedim, geçecek dedim !" :) Daha önce de kendisi "Gavat" değil, "Gavas" dediğini iddia etmişti. Kendisine buradan sevgilerimizi yolluyoruz efenim. :)
Akşam akşam ne güldüm :lol:
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

BilgeTonyukuk yazdı:İnce espriyi kaçırmışsınız. :)) Açılışı Ankara'da yapılan Piri Reis Yüksek Hızlı Treni Sakarya'nın Arifiye İlçesi Tren Garı'nda durmayınca Vali Hüseyin Avni Coş ile birlikte bekleyen yaklaşık 200 kişi hayal kırıklığı yaşamıştı. Vali o anı şöyle toparlamaya çalışmıştı "Ben gelecek demedim, geçecek dedim !" :) Daha önce de kendisi "Gavat" değil, "Gavas" dediğini iddia etmişti. Kendisine buradan sevgilerimizi yolluyoruz efenim. :)
Kavas değil miydi o ?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Ama hanımı nasıl güldü vali evde acısını çıkarmıştır. Ben sana dedim dimi diyince vali ters ters baktı sonrası belli deigil.

http://www.youtube.com/watch?v=eh7TgrPJevw

Resim
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Showtimememo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Showtimememo »

HeilHitler yazdı:
Nerull yazdı:
ARZLODOS yazdı:Kırmızı halı ayarlamıştık tüh kaçırdık o kadar hazırlık hebamı oldu simdi bando takımı bile hazırdın.

Yok birileri kızmasın görmesin diye aniden girip çıkmıştır malum ya İKV ye forumlarına oyunlaraına girersen bacaklarını kırayım diye uyarı almış olablir nede olsa SOBEE de çalışan o degil.
Anlaşılıyor ki her konu takip ediliyor ama oyuncular iplenmiyor. Ne olur bir bilgi verseniz? Tüm oyuncular en ufak bir ışık bekliyorlar. Şunu söyleyin bari 2014'de herhangi bir gelişme olacak mı oyun için?
Tabiikide söylemezler düşünsene "Ne aklını mı kaçırdın :lol: :lol: tabiikide gelmeyecek siz para verin yeter biz b.k ederiz onu delimidir nedir :lol: :lol: :lol: " dediklerini herkes oyunu bırakır :roll:
Oyunun değişen sistemine ayak uyduramadım ama yetişicem azmettim ...
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Chatlaqs »

Nerull yazdı:

Ağlanılacak halinize gülün siz
Son gülen iyi güler
Amatör İKV Yönetimi ;)
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kullanıcı avatarı
IIHYPNOSII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen IIHYPNOSII »

Chatlaqs yazdı:
Nerull yazdı:

Ağlanılacak halinize gülün siz
Son gülen iyi güler
Amatör İKV Yönetimi ;)
Abi sen resmen kin tutmuşun ha :)
Raiders of Anatolia

IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Kullanıcı avatarı
ikvmerdoII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvmerdoII »

DUR OPTİMUS NERull !
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Nerull yazdı:

Her fuarda buluşmada oyunculara ve verdikleri desteklere övgüler yağdıran Nerull'un şu mesajı oyunun ne halde olduğunu gösteriyor.Oyunculara iki satır verebilecek bir cevabı bile yok saçma sapan espri yapma çabasına girişmiş.Oyuncuları sallamamayı sürdürün bakalım.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG

“Genel Etkileşim” sayfasına dön