NE ZAMAN BİTER?..
- KingxReaper
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
NE ZAMAN BİTER?..
Arkadaşlar oyunu 2 sene önce bıraktım.Şuanda itemlerin ismini bile unuttum.Oyuna girip bakim neler olmuş diye bir kez gireyim dedim ve artık oyundaki birçok kişi oyunu bırakmış akşamları bile çok çok az kişi oyuna girer olmuş.gb atan kimse kalmamış.2 sene önce bırakmama rağmen hiç bir yenilik olmamış Oyun böyle berbatlaşmış.sizce bu oyun daha ne kadar dayanır ne zaman biter 
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: NE ZAMAN BİTER?..
Bu oyuna desteğimi geri çekme kararı aldım .
Belki dicek olan vardır sen destek olsan ne olmasan ne ama bir kişi bir kişidir.
Bu oyun bu amatör ekiple gittiği sürece yakındır bazı şeyler.
Bu oyuna 1 kuruş yatırım yapmayın kapanır herhalde
Belki dicek olan vardır sen destek olsan ne olmasan ne ama bir kişi bir kişidir.
Bu oyuna 1 kuruş yatırım yapmayın kapanır herhalde
Pasif ve nüfusu az olan sunuculardaki oyuncular kalabalık sunuculara taşınıyor.KingxReaper yazdı:Arkadaşlar oyunu 2 sene önce bıraktım.Şuanda itemlerin ismini bile unuttum.Oyuna girip bakim neler olmuş diye bir kez gireyim dedim ve artık oyundaki birçok kişi oyunu bırakmış akşamları bile çok çok az kişi oyuna girer olmuş.gb atan kimse kalmamış.2 sene önce bırakmama rağmen hiç bir yenilik olmamış Oyun böyle berbatlaşmış.sizce bu oyun daha ne kadar dayanır ne zaman biter
Oyuna yeni başlayanlar hırs yapmadıkları sürece 3'ün 1'ini görünce oyunu bırakırlar.
Yenilik gelmediği için oyundan sıkılan eski oyuncular da oyunu sıkıntılarından dolayı bırakır.
TTNET, hedeflediği paraya ulaşamadığı zaman kepenkleri indirir.
Oyun kapansa da herkes kurtulsa şu an oyunu bırakmak isteyip bırakamayan çoğunluk var oyun kapanınca derin bir nefes alıp oh be diyeceklerine eminim...
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Phenomena
12 ay boyunca plus alıyorsun. Bunun yanında akçe falanda alıyorsun arada hadi aylık 10 lira yatırım var desen.Chatlaqs yazdı:Bu oyuna desteğimi geri çekme kararı aldım .
Bu oyuna 1 kuruş yatırım yapmayın kapanır herhalde![]()
10 x 12 = 120 Lira
Senin gibi 300 kişi olsa ki daha fazlası var.
120 x 300 = 36000 Lira
Yıllık 36 bin lira demek 1 geliştiricinin bu şirkete veda etmesi demektir. O halde şöyle deyim damlaya damlaya göl olur. Bırakan çok oldukça gelirde azalmada çok olur. Her zaman dediğim gibi birliktelik olursa üstesinden gelinemeyecek hiç bir şey yoktur. Şu foruma 300 kişi oyunu yönetim yüzünden bıraktığına dair aynı mesajı yazıp 1-2 ay boyunca istikrarlı olarak oyuna hiç girmeyip sadece o açtıkları konuya her gün 1 yorum yapıp geri çıksalar. İşte o zaman yönetim anlayacaktır. Fakat o 300 kişiyi bulmak mesele... Bizim millette irade ve istikrar zerre kadar yok...
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- KingxReaper
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Yok zaten oyunu birçok kişi bıraktı.ama dediğin gibi tepkiyi dile getiremiyoruz.Bence bundan sonra zarar etmeye başlıyacaklar.Ve oyun ya bitecek yada adeta baştan kurulacak(tamamen sıfırdan)MuvaFFa yazdı:12 ay boyunca plus alıyorsun. Bunun yanında akçe falanda alıyorsun arada hadi aylık 10 lira yatırım var desen.Chatlaqs yazdı:Bu oyuna desteğimi geri çekme kararı aldım .
10 x 12 = 120 Lira
120 x 300 = 36000 Lira
Yıllık 36 bin lira demek 1 geliştiricinin bu şirkete veda etmesi demektir. O halde şöyle deyim damlaya damlaya göl olur. Bırakan çok oldukça gelirde azalmada çok olur. Her zaman dediğim gibi birliktelik olursa üstesinden gelinemeyecek hiç bir şey yoktur. Şu foruma 300 kişi oyunu yönetim yüzünden bıraktığına dair aynı mesajı yazıp 1-2 ay boyunca istikrarlı olarak oyuna hiç girmeyip sadece o açtıkları konuya her gün 1 yorum yapıp geri çıksalar. İşte o zaman yönetim anlayacaktır. Fakat o 300 kişiyi bulmak mesele... Bizim millette irade ve istikrar zerre kadar yok...
Çok doğru sorun 300 kişiyi bulmak.MuvaFFa yazdı:12 ay boyunca plus alıyorsun. Bunun yanında akçe falanda alıyorsun arada hadi aylık 10 lira yatırım var desen.
10 x 12 = 120 Lira
120 x 300 = 36000 Lira
Bir grup oluşturalım adını SKM(Sobee'ye Karşı Mücadele) olarak belirlesek ve bu gruba bir çok kişi başvursa bir form adresinden ve o başvuruları onaylayıp bir kadro belirlesek bu kadro ile biz bir plan yapıp o plan üzerinden hareket etsek bu sorunların hepsini çözeriz.
- KingxReaper
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Bence oyunu bırakmak bile yetebilir.ki birçok kişi bırakmış durumda bana göre bir kaç seneye bitecek. Çünkü o 300 kkişiyi bulmamız gerçekten çok zorTOLGA yazdı:Çok doğru sorun 300 kişiyi bulmak.MuvaFFa yazdı:12 ay boyunca plus alıyorsun. Bunun yanında akçe falanda alıyorsun arada hadi aylık 10 lira yatırım var desen.
10 x 12 = 120 Lira
120 x 300 = 36000 Lira
Yıllık 36 bin lira demek 1 geliştiricinin bu şirkete veda etmesi demektir. O halde şöyle deyim damlaya damlaya göl olur. Bırakan çok oldukça gelirde azalmada çok olur. Her zaman dediğim gibi birliktelik olursa üstesinden gelinemeyecek hiç bir şey yoktur. Şu foruma 300 kişi oyunu yönetim yüzünden bıraktığına dair aynı mesajı yazıp 1-2 ay boyunca istikrarlı olarak oyuna hiç girmeyip sadece o açtıkları konuya her gün 1 yorum yapıp geri çıksalar. İşte o zaman yönetim anlayacaktır. Fakat o 300 kişiyi bulmak mesele... Bizim millette irade ve istikrar zerre kadar yok...300 kişiyi bulduktan sonra zaten bize laf geçirmeye güçleri yetmeyecek. Gerek oyunda olsun gerek forumda biz birliktelik halinde olursak bu sorunları halledebiliriz yahu. Beni bir fikrim var;
Bir grup oluşturalım adını SKM(Sobee'ye Karşı Mücadele) olarak belirlesek ve bu gruba bir çok kişi başvursa bir form adresinden ve o başvuruları onaylayıp bir kadro belirlesek bu kadro ile biz bir plan yapıp o plan üzerinden hareket etsek bu sorunların hepsini çözeriz.
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
"Bizim millette irade ve istikrar zerre kadar yok."MuvaFFa yazdı:12 ay boyunca plus alıyorsun. Bunun yanında akçe falanda alıyorsun arada hadi aylık 10 lira yatırım var desen.Chatlaqs yazdı:Bu oyuna desteğimi geri çekme kararı aldım .
10 x 12 = 120 Lira
120 x 300 = 36000 Lira
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Not: İradesi ve istikrarı en sağlam milletlerden birisi Türk milletidir. Örnek arıyorsanız yakın tarihimizdeki Kurtuluş Savaşı güzel ve yeterli bir örnek olacaktır.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Geçmiş mazide kaldı dostumLestrange yazdı:Not: İradesi ve istikrarı en sağlam milletlerden birisi Türk milletidir. Örnek arıyorsanız yakın tarihimizdeki Kurtuluş Savaşı güzel ve yeterli bir örnek olacaktır.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG