NE ZAMAN BİTER?..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KingxReaper
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

NE ZAMAN BİTER?..

Mesaj gönderen KingxReaper »

Arkadaşlar oyunu 2 sene önce bıraktım.Şuanda itemlerin ismini bile unuttum.Oyuna girip bakim neler olmuş diye bir kez gireyim dedim ve artık oyundaki birçok kişi oyunu bırakmış akşamları bile çok çok az kişi oyuna girer olmuş.gb atan kimse kalmamış.2 sene önce bırakmama rağmen hiç bir yenilik olmamış Oyun böyle berbatlaşmış.sizce bu oyun daha ne kadar dayanır ne zaman biter ;)
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: NE ZAMAN BİTER?..

Mesaj gönderen Chatlaqs »

Bu oyuna desteğimi geri çekme kararı aldım .
Belki dicek olan vardır sen destek olsan ne olmasan ne ama bir kişi bir kişidir.
Bu oyun bu amatör ekiple gittiği sürece yakındır bazı şeyler.
Bu oyuna 1 kuruş yatırım yapmayın kapanır herhalde :)
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

KingxReaper yazdı:Arkadaşlar oyunu 2 sene önce bıraktım.Şuanda itemlerin ismini bile unuttum.Oyuna girip bakim neler olmuş diye bir kez gireyim dedim ve artık oyundaki birçok kişi oyunu bırakmış akşamları bile çok çok az kişi oyuna girer olmuş.gb atan kimse kalmamış.2 sene önce bırakmama rağmen hiç bir yenilik olmamış Oyun böyle berbatlaşmış.sizce bu oyun daha ne kadar dayanır ne zaman biter ;)
Pasif ve nüfusu az olan sunuculardaki oyuncular kalabalık sunuculara taşınıyor.

Oyuna yeni başlayanlar hırs yapmadıkları sürece 3'ün 1'ini görünce oyunu bırakırlar.

Yenilik gelmediği için oyundan sıkılan eski oyuncular da oyunu sıkıntılarından dolayı bırakır.

TTNET, hedeflediği paraya ulaşamadığı zaman kepenkleri indirir.

Oyun kapansa da herkes kurtulsa şu an oyunu bırakmak isteyip bırakamayan çoğunluk var oyun kapanınca derin bir nefes alıp oh be diyeceklerine eminim...
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen MuvaFFa »

Chatlaqs yazdı:Bu oyuna desteğimi geri çekme kararı aldım .
Belki dicek olan vardır sen destek olsan ne olmasan ne ama bir kişi bir kişidir.
12 ay boyunca plus alıyorsun. Bunun yanında akçe falanda alıyorsun arada hadi aylık 10 lira yatırım var desen.

10 x 12 = 120 Lira

Senin gibi 300 kişi olsa ki daha fazlası var.

120 x 300 = 36000 Lira

Yıllık 36 bin lira demek 1 geliştiricinin bu şirkete veda etmesi demektir. O halde şöyle deyim damlaya damlaya göl olur. Bırakan çok oldukça gelirde azalmada çok olur. Her zaman dediğim gibi birliktelik olursa üstesinden gelinemeyecek hiç bir şey yoktur. Şu foruma 300 kişi oyunu yönetim yüzünden bıraktığına dair aynı mesajı yazıp 1-2 ay boyunca istikrarlı olarak oyuna hiç girmeyip sadece o açtıkları konuya her gün 1 yorum yapıp geri çıksalar. İşte o zaman yönetim anlayacaktır. Fakat o 300 kişiyi bulmak mesele... Bizim millette irade ve istikrar zerre kadar yok...
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
Kullanıcı avatarı
KingxReaper
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

MuvaFFa yazdı:
12 ay boyunca plus alıyorsun. Bunun yanında akçe falanda alıyorsun arada hadi aylık 10 lira yatırım var desen.

10 x 12 = 120 Lira

120 x 300 = 36000 Lira

Yıllık 36 bin lira demek 1 geliştiricinin bu şirkete veda etmesi demektir. O halde şöyle deyim damlaya damlaya göl olur. Bırakan çok oldukça gelirde azalmada çok olur. Her zaman dediğim gibi birliktelik olursa üstesinden gelinemeyecek hiç bir şey yoktur. Şu foruma 300 kişi oyunu yönetim yüzünden bıraktığına dair aynı mesajı yazıp 1-2 ay boyunca istikrarlı olarak oyuna hiç girmeyip sadece o açtıkları konuya her gün 1 yorum yapıp geri çıksalar. İşte o zaman yönetim anlayacaktır. Fakat o 300 kişiyi bulmak mesele... Bizim millette irade ve istikrar zerre kadar yok...
Yok zaten oyunu birçok kişi bıraktı.ama dediğin gibi tepkiyi dile getiremiyoruz.Bence bundan sonra zarar etmeye başlıyacaklar.Ve oyun ya bitecek yada adeta baştan kurulacak(tamamen sıfırdan)
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TOLGA »

MuvaFFa yazdı:12 ay boyunca plus alıyorsun. Bunun yanında akçe falanda alıyorsun arada hadi aylık 10 lira yatırım var desen.

10 x 12 = 120 Lira

120 x 300 = 36000 Lira

Çok doğru sorun 300 kişiyi bulmak. :) 300 kişiyi bulduktan sonra zaten bize laf geçirmeye güçleri yetmeyecek. Gerek oyunda olsun gerek forumda biz birliktelik halinde olursak bu sorunları halledebiliriz yahu. Beni bir fikrim var;
Bir grup oluşturalım adını SKM(Sobee'ye Karşı Mücadele) olarak belirlesek ve bu gruba bir çok kişi başvursa bir form adresinden ve o başvuruları onaylayıp bir kadro belirlesek bu kadro ile biz bir plan yapıp o plan üzerinden hareket etsek bu sorunların hepsini çözeriz. :)
Kullanıcı avatarı
KingxReaper
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

TOLGA yazdı:
MuvaFFa yazdı:12 ay boyunca plus alıyorsun. Bunun yanında akçe falanda alıyorsun arada hadi aylık 10 lira yatırım var desen.

10 x 12 = 120 Lira

120 x 300 = 36000 Lira

Çok doğru sorun 300 kişiyi bulmak. :) 300 kişiyi bulduktan sonra zaten bize laf geçirmeye güçleri yetmeyecek. Gerek oyunda olsun gerek forumda biz birliktelik halinde olursak bu sorunları halledebiliriz yahu. Beni bir fikrim var;
Bir grup oluşturalım adını SKM(Sobee'ye Karşı Mücadele) olarak belirlesek ve bu gruba bir çok kişi başvursa bir form adresinden ve o başvuruları onaylayıp bir kadro belirlesek bu kadro ile biz bir plan yapıp o plan üzerinden hareket etsek bu sorunların hepsini çözeriz. :)
Bence oyunu bırakmak bile yetebilir.ki birçok kişi bırakmış durumda bana göre bir kaç seneye bitecek. Çünkü o 300 kkişiyi bulmamız gerçekten çok zor
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

MuvaFFa yazdı:

10 x 12 = 120 Lira

120 x 300 = 36000 Lira

"Bizim millette irade ve istikrar zerre kadar yok."
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lestrange »

Not: İradesi ve istikrarı en sağlam milletlerden birisi Türk milletidir. Örnek arıyorsanız yakın tarihimizdeki Kurtuluş Savaşı güzel ve yeterli bir örnek olacaktır.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Lestrange yazdı:Not: İradesi ve istikrarı en sağlam milletlerden birisi Türk milletidir. Örnek arıyorsanız yakın tarihimizdeki Kurtuluş Savaşı güzel ve yeterli bir örnek olacaktır.
Geçmiş mazide kaldı dostum
WONKA
WANCHOPE
GINSENG

“Genel Etkileşim” sayfasına dön