Playstore sitesinde hata !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Alein
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Playstore sitesinde hata !

Mesaj gönderen Alein »

İkv çemberlitaş kutu aldım hayla bilgileri gelmedi oyunlarım bölümüne giriyorum ödemeniz sonuçlanıyor felan lan q bnm kontor gitti çoktan hayla şifreler gelmedi 18:00 da gönderdim mesajı mağdurum nereye şikayet etmem gerekiyor mesajları silmedim :evil:
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Playstore sitesinde hata !

Mesaj gönderen mobilsorun »

444 0 375 numaralı müşteri hizmetlerini arayıp, Katma Değerler Servisi bölümüne (12'yi tuşlayınız) aktarıldıktan sonra 3'ü tuşlayıp Playstore birimine bağlanarak yaşamış olduğunuz sorunu dile getirerek yardım talebinde bulunabilirsiniz.

İyi eğlenceler.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TOLGA »

mobilsorun yazdı:444 0 375 numaralı müşteri hizmetlerini arayıp, Katma Değerler Servisi bölümüne (12'yi tuşlayınız) aktarıldıktan sonra 3'ü tuşlayıp Playstore birimine bağlanarak yaşamış olduğunuz sorunu dile getirerek yardım talebinde bulunabilirsiniz.

İyi eğlenceler.
Bir de bana söylüyordunuz artık Moderatörlere gerek yok diye. İnsan yardımcı olmak isteyince her şeyi yapıyormuş değil mi mobilsorun?
Alein yazdı:İkv çemberlitaş kutu aldım hayla bilgileri gelmedi oyunlarım bölümüne giriyorum ödemeniz sonuçlanıyor felan lan q bnm kontor gitti çoktan hayla şifreler gelmedi 18:00 da gönderdim mesajı mağdurum nereye şikayet etmem gerekiyor mesajları silmedim :evil:
Bazen yüklenmede hata olduğundan dolayı yükleniyor... hatası bile alabilirsin. PlayStore'ye hangi e-posta ile kayıt olduysan o e-postaya hotmail.com'dan giriş yaparak alacağın maile bakabilirsin, orada da e-pin kodunu ve şifresini görebilirsin.
Kullanıcı avatarı
playkola
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen playkola »

abi ben de fakir bir adamım 20 tl çektim 10 + 5 tl yüklicektim 50 kuruş kesti ve hata dedi okul çocuğu bu yüzden 13,50 tl kaldı artık kaç kere çektiysem ... yardım edin bu duruma
Bir kişi dünyayı yerle bir edebilir,ama çoğunluğun çabaları onu yeniden inşa eder

Thexpriestxdadas
Thegamexover
Birkolakoy
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TOLGA »

playkola yazdı:abi ben de fakir bir adamım 20 tl çektim 10 + 5 tl yüklicektim 50 kuruş kesti ve hata dedi okul çocuğu bu yüzden 13,50 tl kaldı artık kaç kere çektiysem ... yardım edin bu duruma
Bunun bir çözümü bizim tarafımızdan olamaz, bu konuya biz değil müşteri hizmetleri yardımcı olur ancak.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön