Playstore sitesinde hata !
Playstore sitesinde hata !
İkv çemberlitaş kutu aldım hayla bilgileri gelmedi oyunlarım bölümüne giriyorum ödemeniz sonuçlanıyor felan lan q bnm kontor gitti çoktan hayla şifreler gelmedi 18:00 da gönderdim mesajı mağdurum nereye şikayet etmem gerekiyor mesajları silmedim :evil:
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Playstore sitesinde hata !
444 0 375 numaralı müşteri hizmetlerini arayıp, Katma Değerler Servisi bölümüne (12'yi tuşlayınız) aktarıldıktan sonra 3'ü tuşlayıp Playstore birimine bağlanarak yaşamış olduğunuz sorunu dile getirerek yardım talebinde bulunabilirsiniz.
İyi eğlenceler.
İyi eğlenceler.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Bir de bana söylüyordunuz artık Moderatörlere gerek yok diye. İnsan yardımcı olmak isteyince her şeyi yapıyormuş değil mi mobilsorun?mobilsorun yazdı:444 0 375 numaralı müşteri hizmetlerini arayıp, Katma Değerler Servisi bölümüne (12'yi tuşlayınız) aktarıldıktan sonra 3'ü tuşlayıp Playstore birimine bağlanarak yaşamış olduğunuz sorunu dile getirerek yardım talebinde bulunabilirsiniz.
İyi eğlenceler.
Bazen yüklenmede hata olduğundan dolayı yükleniyor... hatası bile alabilirsin. PlayStore'ye hangi e-posta ile kayıt olduysan o e-postaya hotmail.com'dan giriş yaparak alacağın maile bakabilirsin, orada da e-pin kodunu ve şifresini görebilirsin.Alein yazdı:İkv çemberlitaş kutu aldım hayla bilgileri gelmedi oyunlarım bölümüne giriyorum ödemeniz sonuçlanıyor felan lan q bnm kontor gitti çoktan hayla şifreler gelmedi 18:00 da gönderdim mesajı mağdurum nereye şikayet etmem gerekiyor mesajları silmedim :evil:
- playkola
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
abi ben de fakir bir adamım 20 tl çektim 10 + 5 tl yüklicektim 50 kuruş kesti ve hata dedi okul çocuğu bu yüzden 13,50 tl kaldı artık kaç kere çektiysem ... yardım edin bu duruma
Bir kişi dünyayı yerle bir edebilir,ama çoğunluğun çabaları onu yeniden inşa eder
Thexpriestxdadas
Thegamexover
Birkolakoy
Thexpriestxdadas
Thegamexover
Birkolakoy
Bunun bir çözümü bizim tarafımızdan olamaz, bu konuya biz değil müşteri hizmetleri yardımcı olur ancak.playkola yazdı:abi ben de fakir bir adamım 20 tl çektim 10 + 5 tl yüklicektim 50 kuruş kesti ve hata dedi okul çocuğu bu yüzden 13,50 tl kaldı artık kaç kere çektiysem ... yardım edin bu duruma