Herkes Savaşmak İçinmi Giriyor ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BANG
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Herkes Savaşmak İçinmi Giriyor ?

Mesaj gönderen BANG »

arkadaşlar dün en kalabalık sunucunun Beyazköşk olduğunu duydum ve orada char açtım. 3 saatte 24 oldu. eminönünde her yerde savaş var hiç boşluk yok meteorda aynı şekilde çok beğendim. ama gözüme çarpan bir nokta vardı. çoğu kişi savaşçı ve ortalama olarak max hasarları 3000 civarı savaşçılar. yani üstünü dizmemiş sanki savaşmak için klan savaşı için beyazköşkte char kasmış kişiler gibi. bu bulgularımda doğrumuyum acaba düşüncelerim doğru mu çünkü bende o amaçla karakter kasıyorum :D
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: Herkes Savaşmak İçinmi Giriyor ?

Mesaj gönderen TOLGA »

Selamın aleyküm,

Savaşçılar eskisi gibi değil, Çemberlitaş geldikten sonra Bıçak Sırtı dizen çoğu savaşçı çok güçlü oluyor. Büyücülere maksimum 4 vuruş atıyorlar ve Büyücü ölüyor. Şifacı biraz dayanıyor ama o da pek kesin değil, Şifacının kazanma olasılığı da çok yüksek. Bu devirde benim gördüğüm kadarıyla Savaşçı çok iyi. :)
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Asit şifacıları da es geçmemek gerek 8-)
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
SweetJustice
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Özgürler

Mesaj gönderen SweetJustice »

Beyazköşk de evet arzlar çoğalmaya ve güzel sağlam savaşlar olmaya başladı o 3000 maxlı arkadaşlar 2-3 kişi toplanıp arz olup komutanda oturuyorlar biri gelsede 3 kişi dalsak düşüncesiyle ama bi arkadaşımı da yanıma alıp kestiğimde küfür etmekten geri durmuyorlar asıl savaş meteorda arzlarda sağlam arkadaşlar çoğunlukta olduğu için çoğu lodosu dağıtıyorlar ama güzel oluyor kesmek ve kesilmek özellikle arzlardan bi kaç kişi bi lodosu kiralamış sanırım çt bekleyenlerin arasına tesla koyduruyorlar ve herkes tek yiyor :D sonuç olarak zevkli bir savaş ortamı arıyorsan gel derim bi de üstünü dizersen tamamdır 8-)
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)

ÖZGÜRLER

“Genel Etkileşim” sayfasına dön