Herkes Savaşmak İçinmi Giriyor ?
Herkes Savaşmak İçinmi Giriyor ?
arkadaşlar dün en kalabalık sunucunun Beyazköşk olduğunu duydum ve orada char açtım. 3 saatte 24 oldu. eminönünde her yerde savaş var hiç boşluk yok meteorda aynı şekilde çok beğendim. ama gözüme çarpan bir nokta vardı. çoğu kişi savaşçı ve ortalama olarak max hasarları 3000 civarı savaşçılar. yani üstünü dizmemiş sanki savaşmak için klan savaşı için beyazköşkte char kasmış kişiler gibi. bu bulgularımda doğrumuyum acaba düşüncelerim doğru mu çünkü bende o amaçla karakter kasıyorum
Re: Herkes Savaşmak İçinmi Giriyor ?
Selamın aleyküm,
Savaşçılar eskisi gibi değil, Çemberlitaş geldikten sonra Bıçak Sırtı dizen çoğu savaşçı çok güçlü oluyor. Büyücülere maksimum 4 vuruş atıyorlar ve Büyücü ölüyor. Şifacı biraz dayanıyor ama o da pek kesin değil, Şifacının kazanma olasılığı da çok yüksek. Bu devirde benim gördüğüm kadarıyla Savaşçı çok iyi.
Savaşçılar eskisi gibi değil, Çemberlitaş geldikten sonra Bıçak Sırtı dizen çoğu savaşçı çok güçlü oluyor. Büyücülere maksimum 4 vuruş atıyorlar ve Büyücü ölüyor. Şifacı biraz dayanıyor ama o da pek kesin değil, Şifacının kazanma olasılığı da çok yüksek. Bu devirde benim gördüğüm kadarıyla Savaşçı çok iyi.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Asit şifacıları da es geçmemek gerek 
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- SweetJustice
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
Beyazköşk de evet arzlar çoğalmaya ve güzel sağlam savaşlar olmaya başladı o 3000 maxlı arkadaşlar 2-3 kişi toplanıp arz olup komutanda oturuyorlar biri gelsede 3 kişi dalsak düşüncesiyle ama bi arkadaşımı da yanıma alıp kestiğimde küfür etmekten geri durmuyorlar asıl savaş meteorda arzlarda sağlam arkadaşlar çoğunlukta olduğu için çoğu lodosu dağıtıyorlar ama güzel oluyor kesmek ve kesilmek özellikle arzlardan bi kaç kişi bi lodosu kiralamış sanırım çt bekleyenlerin arasına tesla koyduruyorlar ve herkes tek yiyor
sonuç olarak zevkli bir savaş ortamı arıyorsan gel derim bi de üstünü dizersen tamamdır 
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)
ÖZGÜRLER