**Ecel Getiren** Genel

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Re: **Ecel Getiren** Genel

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

complex yazdı:Yeni bölgelere kadar sabret Alperen.
Kafa koparan yaratıkların zırhından etkilenmezken Ecel Getirenin ki Şaheser kendisi(bence değil) Yaratıkların zırhından etkilenmesi çok saçma. Dediğiniz gibi bekleyelim yine
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

turkoxHAMSTER yazdı:
YALNIZALPEREN yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
YALNIZALPEREN yazdı: gördün mü bugün max hasarlar ne hale geldi ecel getiren de öyle işte sen hala vs deyip duruyorsun!!!! Max hasarın öcelikli işlevi yaratıktır vs değil.

max hasarın ne için olduğunu biliyorum kim demiş vs de max işe yaramaz max sadece zırhı yüksek olanda yaramaz.sakınmasız bir savaşçıyı maxla çok rahat kesersin.büyücü şifacı vslarono söylemiyorum bile.ecel getirenin özelliklerine bakarsan latif çok daha iyi yaratık kesici.ecel sadece vs de işe yarıyor.bugn gelen güncellemeden haberim var.
başlarım senin vs ne adamı hasta etme sen git üret vs de kullan biz burda Ecel getirende olan bir sorunu düzelmeleri için çalışıyoruız sen saçma sapan konuşuyorsun . ecel getiren vs için ise element yapsalardı. Max hasarın öncelikli görevi yaratıktır vs değil.

ben silah özelliklerinden anladığım için latif üreteceğim hidra kesildiği zaman(ki kesilemeyecek gibi).max hasar vs için değildir diyen yalan söylemiş sana git elemntle buyucu kesmeye çalın kesebilecekmisin.:)

ya düzeltilsin zaten benim ona bişeyim yok.ben diyorum ki vs de iyi ya element yapılsın yada seinin dediğiniz olsun ecelle benm alakam yok ben latif peşindeyim.
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

YALNIZALPEREN yazdı:
Kafa koparan yaratıkların zırhından etkilenmezken Ecel Getirenin ki Şaheser kendisi(bence değil) Yaratıkların zırhından etkilenmesi çok saçma. Dediğiniz gibi bekleyelim yine
Düzelttiler.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

complex yazdı:
YALNIZALPEREN yazdı:
Düzelttiler.
Evet deneme imkanım oldu şimdi.. Yaratıkların zırhından etkileniyordu şimdi bu sorun düzelmiş gibi görünüyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön