**Ecel Getiren** Genel

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

**Ecel Getiren** Genel

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

izdirapgrafik yazdı:Yönetim ekibine sesleniyorum,güzel testler yapmışsınız ama görünür sonuçlar bu değil.Ben şahsen yanımda başka oyuncular varken ECEL GETİRENLE yaratığa vuramıyorum.Dalga geçiyorlar.Ecel getiren yaratığa 1500 vuruyor full element üst ile.Full yücelen takım ile de denendi.En fazla 2300 vuruyor.OkO'larda full element ardenneler üst kullanıyorum.Normal bir savaşçıyı(elinde kafa koparan veya balyozla iken) kestiğim zaman en fazla üstümde %10 can kala kesiyorum.Eceli aldığım ilk zamanlar da sizlere destek aracılıyla ulaşmıştım ve değerlendirileceği cevabını almıştım.Hidra eklentisinin geldiği gün oyunda DEV Lathander'la konuşmuş,bu durumu dile getirmiştim fakat "Denedik,böyle bir hata yok,iki çıplak karakter al dene" cevabını almıştım.Ama maalesef ki sizin yaptıklarınız gibi uzun testlere ihtiyacımız yok,sonuç gayet açık.İsterseniz bir gün oyunda beraber deneyelim.Ben aldığım ödülle rezil oluyorum çünkü.Günde en az 30-40 tane "ecel çöp" "ecel işe yaramıyormuş abi" türevlerinden mesajlar alıyorum.Benimle aynı sunucuda Ecel Getiren kazanan Hayalxgayya arkadaşım da full yücelen üst kullanıyor,fakat o da eceli beğenmedi ve Ashab-ı Kehf ile değiştirdi.Ben diğer sınıfların silahlarını istemiyorum.Bizim göremediğimiz bir nokta mı var acaba diye aranıyorum ama maalesef ki kaçırdığım bir yer yok gibi.Yönetim ve Geliştirici ekipte bulunanlara saygılarımla iletmek isterim.

Eminönü Sunucusu / BaTTaLGaZi
Fan Art 2009 Duvar Kağıdı Birincisi
Umut Yılmaz
İlk yorum olarak Fan art 2009 Duvar kağıdı birincisi BaTTaLGaZi arkadaşımızın yaptığı yorumu ekliyorum. Sanırım kendisi 2 aydan fazla süredir ecel getireni denedi ve bende dahil birçok arkadaşımız düşüncesi de bu yönde.

Sayın forum yetkililerinden bizlere tarafsız ve düşüncelerimizi özgürce paylaşabildiğimiz bir ortam sundukları için teşekkür ediyoruz.

Saygılarımla.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: **Ecel Getiren** Genel

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

izdirapgrafik yazdı:Ecelin avantajı seri vurması diyorsunuz.Ama 49 seviye ile birlikte savaşçılara saldırı yeteneği verildi 2 adet.

Bu yeteneklerden her biri 3 saniyede yenilenir.Kafa koparan da 3 saniyede bir vurur.

Buna göre savaşçının 1 grupta 3 vuruşu var diyebiliriz.

Yine aynı yetenekler 3 saniyede yenilenir.Ecel Getiren de 2 saniyede bir vurur.

Yine 1 grupta 3 saldırı var.1 saniye avantajın var diyebilirsiniz ama düz vuruş "saldırı yeteneği" ile aynı anda vurulamadığı için sonuç yine AYNIDIR.

Kudret bittiğinde avantaj sağlar diyebilirsiniz."Şaheser" diye isimlendirilen bir silah sadece "tek" bir avantaj sağlayamaz,sağlamamalı!

Ben bu oyunda Ecel Getiren'i ilk kullanan oyunculardan biriyim ve yaklaşık 2 aydır bu silaha sahibim ve uzunca bir süredir test ediyorum.Yetkililerin yaptığı testi bilmiyorum ama görmek isterim.

Eminönü Sunucusu / BaTTaLGaZi
Fan Art 2009 Duvar Kağıdı Birincisi
Umut Yılmaz
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Arkadasım senı tanımam ama dun tesaduf eserı gece forumda acmıs oldugunuz konulara sahıt oldum ve hatta bır kacına yorum bıle yazdım .. Bence haklı oldugun bır cok konu war.. sıkayet ve serzenıslerınde bende aslında cogunu cok cok onceden tanıdıgım bu yonetım ekıbındekı arkadasların bence egolarına yenık olmalarını anlamıs degılım..
Oncelıkle sunu ıyı anlamak gerekır bu basıt bır oyun amac stres atmak ve boş zaman degerlendırmek .. Elbette bu ısın bırde emek kısmı var hem ureten hem oynuyan arkadaslar ıcın ama ureten arkadaslar bunu hayrına uretmıyorlar oyuzden her basıt tartısmada yonetımın yapmıs oldugu bızı hep baltalıyorsunuz savunmasını kabul etmıyourm .. sız bır urun yapmıs ve pazarlıyor bızlerde kullanıyoruz ama bellı bır ucret karsılıgı ama ucretsız.. Kii hayatta hıc bır seyde ucretsız degıldır ucret odemedıgnı dusunen her arkadasımda bu oyuna plus alarak ucret oduyen her arkadas kadar katkı saglıyor bır oyunun degerını kullanıcı sayısı belırler cunku ... Bu oyun bellı bır sponsor buluyorsa buda bu kullanıcı sayıları ıle oluyor.. Ve ısın enteresan kısmı bence Mevlut dınc ve ekıbının gelıstırmıs oldugu bu guzel oyun .. zaman ılerledıkce cokdaha ıyıye gıdıcegıne maalsef buyumenın altında ezılmeye basladı hem oyunun akısı acısından hemde yonetımın kusura bakmasınlar amator ve duygusal olarka yanlıs kararlar alması ıle bu cok fazla gun yuzune cıkmıs durumda.. (ben bu yonetıcı arkadasların cogunu oyunculuk donemınden tanırm ve) kendılerıne nacızana tavsıyem dıger onlıne oyunların yonetımlerını ıncelemelrı ve bence ozverı ıle yaptıkları bu amotor gorevlerını profesyonel anlama tasıya bılmek ıcın ne gıbı yonetemler gelıstırmelrı gerektıgını bence bır daha gozden gecrmelerınde faıde var.. Su an ıcın benım gozlemledıgım her elestırı ve sıkayetı kendılerı yapılmıs saldırı olarak goren bır yonetım goruntusu ıcındeler maalesef.. Bızler bu oyunu begenmesek yada keyıfle oynamasak zaten burda ısımız ney gıder baska platformlarda vaktımzı elbette daha ıyı sekılde degerlendıre bılrıız. Ama keyıf aldıgımız ve begenı ıle oynadıgımız bır oyunda gormus oldugumuz bana gore hatalı davranıs bıcımlerınıde ıster gm olsun ıster dev uyarmak ve degısımını beklemek benım en dogal hakkım haa bu karsılık bulmaz o karsı tarafın takdırıdır.. Her yapılan elestrıye saldırı karsılar gıbı defansa gecmek acıkcası bu tıp gorevlere gelmıs arkadaslarımıza yakısmıyor... Bu arada.. elbette Gm olmak elbete basarı bızler gıbı sıradan oyunculukdan gelıpde oyun yonetımınde soz sahıbı olmak ama arkadaslar gene kusuruma bakmasın gm yonetıcı olmak .. cok aman aman bır olay degıl arkadaslar altı ustu en basta soyledıgım gıbı oyun sızlerde bu onlıne platformda bırar karaktersınız yanı ne dunyanın donusunu degıstırırsınız nede hayatın akısını o yuzden bu ustlenmıs oldugunuz gorevı asagılamak degıl tabıkı amac ama cokda cıddıye almamanızı tavsıye ederım cunku ben su ana kadar yonetım ekıbıne secılıpde kendı dev aynasında gormuyen ender bır ıkı arkadas gordum maalesef bu oyunda bulundugum donem ıcersınde... Bu kadar uzun uzun bu konulara degındıgım ıcın okumaya lutfeden arkadaslarımdan ozur dılerım ama burası paylasım platformu ve bızlerde fıkırlerımızı bellı bır saygı cercevesınde bu arkadaslara bıldırmek zoruunda oldugumuzu hıssedıyorum ozellıkle son 1-2 aydır.. Umarım bu sevgılı arkadaslarımızda bızım veya benım anlatmak ıstedıgımkonuları anlar ve amacın bagcıyı dövemek degıl üzüm yemek oldgunu anlarlar.................SAYGILARIMLA..................FromXXXhELL

10 DAKIKA ONCE SILINEN BIR KONUYA YAZMIS OLDUGUM MESAJ OLDUGU ICIN BURAYA EKLEDIM ..
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
AlparslAN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AlparslAN »

Öyle zaaflandılar ki bana karşı az sonra bu hesabıda bloklarlar açtıgım veda mesajını bıle sıldıler
Böyle yönetım ayakta alkışlanır ben oyunu bıraktım bayram etsınler
Resim
Kullanıcı avatarı
xxxikvxxx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen xxxikvxxx »

FromXXXhELL yazdı:Arkadasım senı tanımam ama dun tesaduf eserı gece forumda acmıs oldugunuz konulara sahıt oldum ve hatta bır kacına yorum bıle yazdım .. Bence haklı oldugun bır cok konu war.. sıkayet ve serzenıslerınde bende aslında cogunu cok cok onceden tanıdıgım bu yonetım ekıbındekı arkadasların bence egolarına yenık olmalarını anlamıs degılım..
Oncelıkle sunu ıyı anlamak gerekır bu basıt bır oyun amac stres atmak ve boş zaman degerlendırmek .. Elbette bu ısın bırde emek kısmı var hem ureten hem oynuyan arkadaslar ıcın ama ureten arkadaslar bunu hayrına uretmıyorlar oyuzden her basıt tartısmada yonetımın yapmıs oldugu bızı hep baltalıyorsunuz savunmasını kabul etmıyourm .. sız bır urun yapmıs ve pazarlıyor bızlerde kullanıyoruz ama bellı bır ucret karsılıgı ama ucretsız.. Kii hayatta hıc bır seyde ucretsız degıldır ucret odemedıgnı dusunen her arkadasımda bu oyuna plus alarak ucret oduyen her arkadas kadar katkı saglıyor bır oyunun degerını kullanıcı sayısı belırler cunku ... Bu oyun bellı bır sponsor buluyorsa buda bu kullanıcı sayıları ıle oluyor.. Ve ısın enteresan kısmı bence Mevlut dınc ve ekıbının gelıstırmıs oldugu bu guzel oyun .. zaman ılerledıkce cokdaha ıyıye gıdıcegıne maalsef buyumenın altında ezılmeye basladı hem oyunun akısı acısından hemde yonetımın kusura bakmasınlar amator ve duygusal olarka yanlıs kararlar alması ıle bu cok fazla gun yuzune cıkmıs durumda.. (ben bu yonetıcı arkadasların cogunu oyunculuk donemınden tanırm ve) kendılerıne nacızana tavsıyem dıger onlıne oyunların yonetımlerını ıncelemelrı ve bence ozverı ıle yaptıkları bu amotor gorevlerını profesyonel anlama tasıya bılmek ıcın ne gıbı yonetemler gelıstırmelrı gerektıgını bence bır daha gozden gecrmelerınde faıde var.. Su an ıcın benım gozlemledıgım her elestırı ve sıkayetı kendılerı yapılmıs saldırı olarak goren bır yonetım goruntusu ıcındeler maalesef.. Bızler bu oyunu begenmesek yada keyıfle oynamasak zaten burda ısımız ney gıder baska platformlarda vaktımzı elbette daha ıyı sekılde degerlendıre bılrıız. Ama keyıf aldıgımız ve begenı ıle oynadıgımız bır oyunda gormus oldugumuz bana gore hatalı davranıs bıcımlerınıde ıster gm olsun ıster dev uyarmak ve degısımını beklemek benım en dogal hakkım haa bu karsılık bulmaz o karsı tarafın takdırıdır.. Her yapılan elestrıye saldırı karsılar gıbı defansa gecmek acıkcası bu tıp gorevlere gelmıs arkadaslarımıza yakısmıyor... Bu arada.. elbette Gm olmak elbete basarı bızler gıbı sıradan oyunculukdan gelıpde oyun yonetımınde soz sahıbı olmak ama arkadaslar gene kusuruma bakmasın gm yonetıcı olmak .. cok aman aman bır olay degıl arkadaslar altı ustu en basta soyledıgım gıbı oyun sızlerde bu onlıne platformda bırar karaktersınız yanı ne dunyanın donusunu degıstırırsınız nede hayatın akısını o yuzden bu ustlenmıs oldugunuz gorevı asagılamak degıl tabıkı amac ama cokda cıddıye almamanızı tavsıye ederım cunku ben su ana kadar yonetım ekıbıne secılıpde kendı dev aynasında gormuyen ender bır ıkı arkadas gordum maalesef bu oyunda bulundugum donem ıcersınde... Bu kadar uzun uzun bu konulara degındıgım ıcın okumaya lutfeden arkadaslarımdan ozur dılerım ama burası paylasım platformu ve bızlerde fıkırlerımızı bellı bır saygı cercevesınde bu arkadaslara bıldırmek zoruunda oldugumuzu hıssedıyorum ozellıkle son 1-2 aydır.. Umarım bu sevgılı arkadaslarımızda bızım veya benım anlatmak ıstedıgımkonuları anlar ve amacın bagcıyı dövemek degıl üzüm yemek oldgunu anlarlar.................SAYGILARIMLA..................FromXXXhELL

10 DAKIKA ONCE SILINEN BIR KONUYA YAZMIS OLDUGUM MESAJ OLDUGU ICIN BURAYA EKLEDIM ..

/alkış
HaZaL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen HaZaL »

Yeni eklenti paketiyle çuvallayan yönetim kendi hatalarını örtpas etmek için bizleri susturma yoluna giriyor.bizim susmamız onların zararına çünkü hatalarını kendileri göremeyecek kadar kör ve beceriksizler.
Resim
Lavoisier unutulmadı ;) ;)
Kullanıcı avatarı
jupiter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen jupiter »

Onca vakit ayırarak yaptığımız yorumların olduğu başlıklar -ki tertemiz yapıcı yorumlardı- silindikten sonra artık yazmıycam diyodum ama dayanamadım yazıcam.

Evet bu saldırı savunma ve kritik durumları geldikten sonra ikincil efsunlar da , ecel de, olması gerekenden değersiz hale gelmiştir ve bu da ağır ve sert vuruşun var olduğu saçma bir ortamda kaçınılmazdır.

Ya hasarları artırıp ağır ve sert vuruşun sürelerini iki katına çıkaracaksınız (üstelik birinden sonra diğeri hemen kullanılmamalı ) ve saldırı - savunma efsunların anlamı geri gelmeli ve de kritik range leri artırılarak kritikler değerli hale getirilmeli.

Yok böyle iyi ecel vs de test ettik diyorsanız (-ki elbette haklısınız) o zaman eceli elemente çevirin siz de kurtulun oyuncularda kurtulsun ... zaten latif varken eceli de max yaparak element şaheser yapmamanız da ayrı bir eksiklikti.

Ama siz yinede diyeceksinizki ecel örneğin 20 sn lik bir periyodda toplamda yücelen ardenneler osmiridyum kafa koparandan fazla vuruyor iyi dir kullanın . O zaman maratonda iyi olan adamı 100 metre de yarışacak sprinter arayana önermeyin. Diyinki ecelle hidra, iflis,solucan,dev komodo vs. kesin buz büyücüsü gördümmü kaçın üreteceklerde onu bilsin ona göre üretsin. İflise gıcığı olan üretsin koysun bi carına parketsin iflise günde 1 2 kere kessin bıkana kadar....

Yine de en güzeli eceli element yapmak , isteyen üretmiş olan kişilerde balta gibi gitsin değiştirsin icabında, kimseninde diycek bişeyi kalmaz o zaman mis gibi vs itemi olur .
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kaBocNn »

eceL getırenı kafa koparanLa bıraz dusunup kıyasLarsak üstün qibi.
eceL qetıren 3 sanıyede ßir vs de 1300 mü ne vuruor - qaLıba -
kafa koparan 5- 6 sanıyede ßir 1700 qibi birsey vuruor. kudretın oLmadıqını vs ıska qectıqını dusunursek eceL ıyı ßir silah.
tercih Latif 8-) ;)
Kullanıcı avatarı
Emmi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Emmi »

FromXXXhELL yazdı:Arkadasım senı tanımam ama dun tesaduf eserı gece forumda acmıs oldugunuz konulara sahıt oldum ve hatta bır kacına yorum bıle yazdım .. Bence haklı oldugun bır cok konu war.. sıkayet ve serzenıslerınde bende aslında cogunu cok cok onceden tanıdıgım bu yonetım ekıbındekı arkadasların bence egolarına yenık olmalarını anlamıs degılım..

Arkadaş herşeyi çok güzel anlatmış inşallah kendisi bu yazılarından dolayı ceza almaz...
Resim

KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına :) ;) ;)
Karakter Adı :[/color] AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter :[/color] Savaşcı
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen efsane534 »

Sizlere tek lafım şimdiyi düşünmeyin geleceği düşünün.Eğer ki yok şimdiyi düşünmek istiyorum derseniz o zmn Latif üretin.Boşu boşuna Şaheser silah yapmamışlardır eceli elbet vardır bi bildikleri.Bekleyip görücez..Saygılar..
RuhsuzŞair

“Genel Etkileşim” sayfasına dön