Orayı düşünemiyor işte. Şimdi yine bir bahane bulur diye cevap vermek istemedim. Zihin de atsan, kutup da açsan her türlü seni çifteyle indiriyor. Zevk alarak savaşamıyorsun.wonka yazdı:bozsa nolur arkadan devamlı dikkat atıp çifteyle gene işi bitirir def 2-3 leMuratABI yazdı:Ne varmış halinde Savaşçılar 4 tane tılsımım var büyücünün 1 bb3 etmiyor adamlar bozuyor devam ediyor diyomu
Yapacağınız denge sistemine...
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yapacağınız denge sistemine...
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- Typeous
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
Savascinin buyucuye tek atmasi dogal bir seydir. Cogu oyunda oldugu gibi IKV de de buyuculer yuksek hasara dusuk savunmaya sahiptir. Ama uzaktan vuruslariyla savasciyi alt edebilirler.
Onceki cevaplarda bahsedildi diye soyluyorum, K.O. da buyucuye tek atan skill i kullanabilmek icin oyuncunun dibine girmeniz gerekir. Buyucu de uzerine kosan adama durdurmalar yavaslatmalar atar ki bir denge olussun.
Savascinin ozelligi yakin dovus ustasi olmasidir. Yakalarsa hasar verir, savunmasi kuvvetlidir. Bu tarz oyunlarin hemen hemen hepsinde bu boyle yurur. Buyuculer uzaktan vururlar aradaki mesafeyi korumaya calisirlar.
Ancak IKV de defansif 2 tilsimi tum dengeleri alt ust etmistir. Yakaladigi anda balyozla tek atmasi normal olsa da yakin dovus odakli bir karaktere cifte gibi uzak dovus silahi verilmesi bir yana, bunu kullanarak 2 vurusta kesmesi tamamen sacmalik olmus.
Yani buyucuyu buyucu yapan uzaktan yuksek hasar verme ozelligini savasciya yuklemisler. Bu da haliyle buyuk dengesizlik getirmis.
Yapilmasi gerekenleri siralarsak en akla yatkin olani defansif 2 tilsimini kaldirmak yerine ciftelerin menzilini azaltmaktir. Tesla tabancasindan biraz fazla menzili olursa buyucuye tesla kuresi kurup mesafeyi koruma sansi taninmis olur.
İkinci durum da ciftelerin ozelligini degistirmek olabilir. Hasari azaltilir/yukseltilemez yapilir/defansif 2 tilsimindan etkilenmez hale gelebilir.
Mobil oldugu icin yazim hatalari cumle dusuklukleri olabilir. Kusura bakmayin
Onceki cevaplarda bahsedildi diye soyluyorum, K.O. da buyucuye tek atan skill i kullanabilmek icin oyuncunun dibine girmeniz gerekir. Buyucu de uzerine kosan adama durdurmalar yavaslatmalar atar ki bir denge olussun.
Savascinin ozelligi yakin dovus ustasi olmasidir. Yakalarsa hasar verir, savunmasi kuvvetlidir. Bu tarz oyunlarin hemen hemen hepsinde bu boyle yurur. Buyuculer uzaktan vururlar aradaki mesafeyi korumaya calisirlar.
Ancak IKV de defansif 2 tilsimi tum dengeleri alt ust etmistir. Yakaladigi anda balyozla tek atmasi normal olsa da yakin dovus odakli bir karaktere cifte gibi uzak dovus silahi verilmesi bir yana, bunu kullanarak 2 vurusta kesmesi tamamen sacmalik olmus.
Yani buyucuyu buyucu yapan uzaktan yuksek hasar verme ozelligini savasciya yuklemisler. Bu da haliyle buyuk dengesizlik getirmis.
Yapilmasi gerekenleri siralarsak en akla yatkin olani defansif 2 tilsimini kaldirmak yerine ciftelerin menzilini azaltmaktir. Tesla tabancasindan biraz fazla menzili olursa buyucuye tesla kuresi kurup mesafeyi koruma sansi taninmis olur.
İkinci durum da ciftelerin ozelligini degistirmek olabilir. Hasari azaltilir/yukseltilemez yapilir/defansif 2 tilsimindan etkilenmez hale gelebilir.
Tyger! Tyger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?
Offf çok saçmasınız ya. Oyunda denge sistemi yokmuş? Anlam veremiyorum ben size oturup burada playerlığınızı tartışacağınıza oyuna çamur atıyorsunuz arkadaş tılsım sistemi kötü diyorsunuz tüm tılsımlar gayet dengeli bir şekilde düzenlenmiş parası olan herkes azcıkta beyin loblarını kullanıp playerlık yapıp karakterinin sınıfının hakkını verebiliyorsa zaten diğer sınıf karakterleri yenme ihtimali artar.. çok tekdüze düşünüyorsunuz sanki kafanıza at gözlüğü takmışcasına hep aynı yerden bakıyorsunuz...

- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Tamam.. Senin playerlığına ulaşamadık biz..Üç sınıfında tılsım kombinasyonu ustası sensin vsde de herkesi yenersin şampiyonalarıda kazanırsın ne mutlu sana tebrikler bizim beyin loblarımız çalışmıyor ne yazık ki seninki gibi.Kingest yazdı:Offf çok saçmasınız ya. Oyunda denge sistemi yokmuş? Anlam veremiyorum ben size oturup burada playerlığınızı tartışacağınıza oyuna çamur atıyorsunuz arkadaş tılsım sistemi kötü diyorsunuz tüm tılsımlar gayet dengeli bir şekilde düzenlenmiş parası olan herkes azcıkta beyin loblarını kullanıp playerlık yapıp karakterinin sınıfının hakkını verebiliyorsa zaten diğer sınıf karakterleri yenme ihtimali artar.. çok tekdüze düşünüyorsunuz sanki kafanıza at gözlüğü takmışcasına hep aynı yerden bakıyorsunuz...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Genel savaş ve dövüşlerde ki dengesizliklerin tek sebebinin Maraton adam gözlük ve ayakkabı olduğunu düşünüyorum. Hız arttırıcı eşyalar çıkana kadar genel bir dengesizlik yoktu. Bu dengesizlik tek büyücülerin işine yaramıyor. Bir büyücünün çift maratonlu gazaplı bir şifacıdan yada defansif bir savaşçıdan kurtulması imkansız gibi bir şey.
Ama düşünmemiz tartışmamız pek birşeyi değiştirmiyor. Daha tılsım bugu kapatılmıyorken, ince ayrıntılı denge sistemiyle oynanması tam manasıyla imkansız.
Ama düşünmemiz tartışmamız pek birşeyi değiştirmiyor. Daha tılsım bugu kapatılmıyorken, ince ayrıntılı denge sistemiyle oynanması tam manasıyla imkansız.
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Ofans anlamında dedim benwonka yazdı:bozsa nolur arkadan devamlı dikkat atıp çifteyle gene işi bitirir def 2-3 leMuratABI yazdı:Ne varmış halinde Savaşçılar 4 tane tılsımım var büyücünün 1 bb3 etmiyor adamlar bozuyor devam ediyor diyomu
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
Bu güzel açıklama için teşekkürler.Typeous yazdı:Savascinin buyucuye tek atmasi dogal bir seydir. Cogu oyunda oldugu gibi IKV de de buyuculer yuksek hasara dusuk savunmaya sahiptir. Ama uzaktan vuruslariyla savasciyi alt edebilirler.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
Karakterleri iyi kullanıyorsundur bir şey diyemem ama sen olaya at gözlüğünü çıkararak objektif olarak bakmayı dene. Def 2 3 tılsımı oyunun dengesini bozdu. Çifteyle iki yiyorsun diyorum. Adam sanki sana büyü atıyor uzaktan. Bunu kavrayamıyorsan hala gerçekten bir şey diyemiyorum artık.Kingest yazdı:Offf çok saçmasınız ya. Oyunda denge sistemi yokmuş? Anlam veremiyorum ben size oturup burada playerlığınızı tartışacağınıza oyuna çamur atıyorsunuz arkadaş tılsım sistemi kötü diyorsunuz tüm tılsımlar gayet dengeli bir şekilde düzenlenmiş parası olan herkes azcıkta beyin loblarını kullanıp playerlık yapıp karakterinin sınıfının hakkını verebiliyorsa zaten diğer sınıf karakterleri yenme ihtimali artar.. çok tekdüze düşünüyorsunuz sanki kafanıza at gözlüğü takmışcasına hep aynı yerden bakıyorsunuz...
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Büyü Bozma (III) varda ne oluyor ? %300 Olumsuz etkileri kaldırma ihtimali veriyor fakat 2 kere ard arda bozmuyor ! :evil:MuratABI yazdı:Ne varmış halinde Savaşçılar 4 tane tılsımım var büyücünün 1 bb3 etmiyor adamlar bozuyor devam ediyor diyomu
Bana gelipte BB3 'ten bahsetme!

Dostum bende diyorum ki onlarda defans 2 3 tılsımı varsa dk 3 ünü takarsın çember 1 3 ünüde takarsın vurursun çeketsin tekini ha olmadı dersen değiştirelim tılsımları tesla gözcü 3 takalım met 1 takalım teslayı saldığımızda zaten adam o tılsım varken yavaşlatamama ihtimali çok azdır ha adam eğer depar attıysa basıcaksın zihin tutulmanı bakıcaksın keyfine ki bir tesla artırıcıyla beraber bir savaşçıya 4 bin hasar vurabiliyor eğer ki üstünde sağlamsa savaşçının ömrünün uzun süreceğini zannetmiyorumHeilHitler yazdı:Karakterleri iyi kullanıyorsundur bir şey diyemem ama sen olaya at gözlüğünü çıkararak objektif olarak bakmayı dene. Def 2 3 tılsımı oyunun dengesini bozdu. Çifteyle iki yiyorsun diyorum. Adam sanki sana büyü atıyor uzaktan. Bunu kavrayamıyorsan hala gerçekten bir şey diyemiyorum artık.Kingest yazdı:Offf çok saçmasınız ya. Oyunda denge sistemi yokmuş? Anlam veremiyorum ben size oturup burada playerlığınızı tartışacağınıza oyuna çamur atıyorsunuz arkadaş tılsım sistemi kötü diyorsunuz tüm tılsımlar gayet dengeli bir şekilde düzenlenmiş parası olan herkes azcıkta beyin loblarını kullanıp playerlık yapıp karakterinin sınıfının hakkını verebiliyorsa zaten diğer sınıf karakterleri yenme ihtimali artar.. çok tekdüze düşünüyorsunuz sanki kafanıza at gözlüğü takmışcasına hep aynı yerden bakıyorsunuz...