Yapacağınız denge sistemine...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yapacağınız denge sistemine...

Mesaj gönderen HeilHitler »

wonka yazdı:
MuratABI yazdı:Ne varmış halinde Savaşçılar 4 tane tılsımım var büyücünün 1 bb3 etmiyor adamlar bozuyor devam ediyor diyomu
bozsa nolur arkadan devamlı dikkat atıp çifteyle gene işi bitirir def 2-3 le
Orayı düşünemiyor işte. Şimdi yine bir bahane bulur diye cevap vermek istemedim. Zihin de atsan, kutup da açsan her türlü seni çifteyle indiriyor. Zevk alarak savaşamıyorsun.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
Typeous
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Typeous »

Savascinin buyucuye tek atmasi dogal bir seydir. Cogu oyunda oldugu gibi IKV de de buyuculer yuksek hasara dusuk savunmaya sahiptir. Ama uzaktan vuruslariyla savasciyi alt edebilirler.

Onceki cevaplarda bahsedildi diye soyluyorum, K.O. da buyucuye tek atan skill i kullanabilmek icin oyuncunun dibine girmeniz gerekir. Buyucu de uzerine kosan adama durdurmalar yavaslatmalar atar ki bir denge olussun.

Savascinin ozelligi yakin dovus ustasi olmasidir. Yakalarsa hasar verir, savunmasi kuvvetlidir. Bu tarz oyunlarin hemen hemen hepsinde bu boyle yurur. Buyuculer uzaktan vururlar aradaki mesafeyi korumaya calisirlar.

Ancak IKV de defansif 2 tilsimi tum dengeleri alt ust etmistir. Yakaladigi anda balyozla tek atmasi normal olsa da yakin dovus odakli bir karaktere cifte gibi uzak dovus silahi verilmesi bir yana, bunu kullanarak 2 vurusta kesmesi tamamen sacmalik olmus.

Yani buyucuyu buyucu yapan uzaktan yuksek hasar verme ozelligini savasciya yuklemisler. Bu da haliyle buyuk dengesizlik getirmis.

Yapilmasi gerekenleri siralarsak en akla yatkin olani defansif 2 tilsimini kaldirmak yerine ciftelerin menzilini azaltmaktir. Tesla tabancasindan biraz fazla menzili olursa buyucuye tesla kuresi kurup mesafeyi koruma sansi taninmis olur.

İkinci durum da ciftelerin ozelligini degistirmek olabilir. Hasari azaltilir/yukseltilemez yapilir/defansif 2 tilsimindan etkilenmez hale gelebilir.

Mobil oldugu icin yazim hatalari cumle dusuklukleri olabilir. Kusura bakmayin
Tyger! Tyger! burning bright 
In the forests of the night, 
What immortal hand or eye 
Dare frame thy fearful symmetry?
Kullanıcı avatarı
Kingest
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kingest »

Offf çok saçmasınız ya. Oyunda denge sistemi yokmuş? Anlam veremiyorum ben size oturup burada playerlığınızı tartışacağınıza oyuna çamur atıyorsunuz arkadaş tılsım sistemi kötü diyorsunuz tüm tılsımlar gayet dengeli bir şekilde düzenlenmiş parası olan herkes azcıkta beyin loblarını kullanıp playerlık yapıp karakterinin sınıfının hakkını verebiliyorsa zaten diğer sınıf karakterleri yenme ihtimali artar.. çok tekdüze düşünüyorsunuz sanki kafanıza at gözlüğü takmışcasına hep aynı yerden bakıyorsunuz...
Resim
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Kingest yazdı:Offf çok saçmasınız ya. Oyunda denge sistemi yokmuş? Anlam veremiyorum ben size oturup burada playerlığınızı tartışacağınıza oyuna çamur atıyorsunuz arkadaş tılsım sistemi kötü diyorsunuz tüm tılsımlar gayet dengeli bir şekilde düzenlenmiş parası olan herkes azcıkta beyin loblarını kullanıp playerlık yapıp karakterinin sınıfının hakkını verebiliyorsa zaten diğer sınıf karakterleri yenme ihtimali artar.. çok tekdüze düşünüyorsunuz sanki kafanıza at gözlüğü takmışcasına hep aynı yerden bakıyorsunuz...
Tamam.. Senin playerlığına ulaşamadık biz..Üç sınıfında tılsım kombinasyonu ustası sensin vsde de herkesi yenersin şampiyonalarıda kazanırsın ne mutlu sana tebrikler bizim beyin loblarımız çalışmıyor ne yazık ki seninki gibi.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rotary »

Genel savaş ve dövüşlerde ki dengesizliklerin tek sebebinin Maraton adam gözlük ve ayakkabı olduğunu düşünüyorum. Hız arttırıcı eşyalar çıkana kadar genel bir dengesizlik yoktu. Bu dengesizlik tek büyücülerin işine yaramıyor. Bir büyücünün çift maratonlu gazaplı bir şifacıdan yada defansif bir savaşçıdan kurtulması imkansız gibi bir şey.

Ama düşünmemiz tartışmamız pek birşeyi değiştirmiyor. Daha tılsım bugu kapatılmıyorken, ince ayrıntılı denge sistemiyle oynanması tam manasıyla imkansız.
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MuratABI »

wonka yazdı:
MuratABI yazdı:Ne varmış halinde Savaşçılar 4 tane tılsımım var büyücünün 1 bb3 etmiyor adamlar bozuyor devam ediyor diyomu
bozsa nolur arkadan devamlı dikkat atıp çifteyle gene işi bitirir def 2-3 le
Ofans anlamında dedim ben
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Typeous yazdı:Savascinin buyucuye tek atmasi dogal bir seydir. Cogu oyunda oldugu gibi IKV de de buyuculer yuksek hasara dusuk savunmaya sahiptir. Ama uzaktan vuruslariyla savasciyi alt edebilirler.

Onceki cevaplarda bahsedildi diye soyluyorum, K.O. da buyucuye tek atan skill i kullanabilmek icin oyuncunun dibine girmeniz gerekir. Buyucu de uzerine kosan adama durdurmalar yavaslatmalar atar ki bir denge olussun.

Savascinin ozelligi yakin dovus ustasi olmasidir. Yakalarsa hasar verir, savunmasi kuvvetlidir. Bu tarz oyunlarin hemen hemen hepsinde bu boyle yurur. Buyuculer uzaktan vururlar aradaki mesafeyi korumaya calisirlar.

Ancak IKV de defansif 2 tilsimi tum dengeleri alt ust etmistir. Yakaladigi anda balyozla tek atmasi normal olsa da yakin dovus odakli bir karaktere cifte gibi uzak dovus silahi verilmesi bir yana, bunu kullanarak 2 vurusta kesmesi tamamen sacmalik olmus.

Yani buyucuyu buyucu yapan uzaktan yuksek hasar verme ozelligini savasciya yuklemisler. Bu da haliyle buyuk dengesizlik getirmis.

Yapilmasi gerekenleri siralarsak en akla yatkin olani defansif 2 tilsimini kaldirmak yerine ciftelerin menzilini azaltmaktir. Tesla tabancasindan biraz fazla menzili olursa buyucuye tesla kuresi kurup mesafeyi koruma sansi taninmis olur.

İkinci durum da ciftelerin ozelligini degistirmek olabilir. Hasari azaltilir/yukseltilemez yapilir/defansif 2 tilsimindan etkilenmez hale gelebilir.

Mobil oldugu icin yazim hatalari cumle dusuklukleri olabilir. Kusura bakmayin
Bu güzel açıklama için teşekkürler.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Kingest yazdı:Offf çok saçmasınız ya. Oyunda denge sistemi yokmuş? Anlam veremiyorum ben size oturup burada playerlığınızı tartışacağınıza oyuna çamur atıyorsunuz arkadaş tılsım sistemi kötü diyorsunuz tüm tılsımlar gayet dengeli bir şekilde düzenlenmiş parası olan herkes azcıkta beyin loblarını kullanıp playerlık yapıp karakterinin sınıfının hakkını verebiliyorsa zaten diğer sınıf karakterleri yenme ihtimali artar.. çok tekdüze düşünüyorsunuz sanki kafanıza at gözlüğü takmışcasına hep aynı yerden bakıyorsunuz...
Karakterleri iyi kullanıyorsundur bir şey diyemem ama sen olaya at gözlüğünü çıkararak objektif olarak bakmayı dene. Def 2 3 tılsımı oyunun dengesini bozdu. Çifteyle iki yiyorsun diyorum. Adam sanki sana büyü atıyor uzaktan. Bunu kavrayamıyorsan hala gerçekten bir şey diyemiyorum artık.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Büyü Bozma (III) varda ne oluyor ? %300 Olumsuz etkileri kaldırma ihtimali veriyor fakat 2 kere ard arda bozmuyor ! :evil:
Bana gelipte BB3 'ten bahsetme!
Resim
Kullanıcı avatarı
Kingest
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kingest »

HeilHitler yazdı:
Karakterleri iyi kullanıyorsundur bir şey diyemem ama sen olaya at gözlüğünü çıkararak objektif olarak bakmayı dene. Def 2 3 tılsımı oyunun dengesini bozdu. Çifteyle iki yiyorsun diyorum. Adam sanki sana büyü atıyor uzaktan. Bunu kavrayamıyorsan hala gerçekten bir şey diyemiyorum artık.
Dostum bende diyorum ki onlarda defans 2 3 tılsımı varsa dk 3 ünü takarsın çember 1 3 ünüde takarsın vurursun çeketsin tekini ha olmadı dersen değiştirelim tılsımları tesla gözcü 3 takalım met 1 takalım teslayı saldığımızda zaten adam o tılsım varken yavaşlatamama ihtimali çok azdır ha adam eğer depar attıysa basıcaksın zihin tutulmanı bakıcaksın keyfine ki bir tesla artırıcıyla beraber bir savaşçıya 4 bin hasar vurabiliyor eğer ki üstünde sağlamsa savaşçının ömrünün uzun süreceğini zannetmiyorum
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön