Yapacağınız denge sistemine...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Yapacağınız denge sistemine...

Mesaj gönderen HeilHitler »

Ulan arkadaş yazmayayım diyorum zorla yazdırıyorsunuz. Bu oyunda karakterler arasında denge filan yok. Tılsım sistemini getirdiniz iyice #@!? ettiniz her şeyi. 8 tane büyücü tılsımım var ama adamın 1 tane def 2 3'ü var tüm tılsımlarla eş değer derece de oluyor. Her oyunda büyücü ön plandadır. Güçlü demiyorum çünkü bir savaşçı büyücüyü kesemezse bir anlamı olmaz, büyüler de kesilir ama İKV'deki gibi abartılı ve saçma bir şekilde değil. Adam geliyor tabancayla bir vuruyor can yarıya iniyor ikinci vuruşta yerlerdeyim. Ulan siz nasıl geliştiricisiniz? Bunları göremiyorsunuz bir türlü? Hangi oyunda büyücü 2 vuruşta ölüyor lan? Neyinden zevk alacam ben bu oyunun? Savaş uzun sürmeli ki bir zevk al savaş ama yok adam geliyor bir silah sıkıyor tamam bitti işin zihinle kutupla zaten şansın varsa anca kurtulabilirsin kesme imkanın yok. Bana gelip de taktik öğretmeye kalkışmayın burada. Savaş sırasında ne #@!? yiyeceğim ben peki? Adam arkandan gelse farkında olmasan yine öldün her türlü seni kesiyor. Kesmeyi bırak saçma bir şekilde kesiyor. İki vuruş lan iki vuruş nasıl oyun bu? Yeter artık düzeltin şu karakterler arasındaki dengeyi bir zevk alamaz olduk.

Not: taktik vermeye çalışacak ya da yönetimi savunacak yalakalar uzak dursunlar konudan.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Yapacağınız denge sistemine...

Mesaj gönderen mobilsorun »

Katılıyorum.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ZIPKIN »

Tılsımlar Topyekün Oyundan Kaldırılmalı Gerçekten Oyunda Denge Menge Bırakmadılar.
FuatAvni
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen FuatAvni »

Büyücüsün sen 8 Tılsım yapacağına yanına bi şifa al gez. Hangi oyunda büyücüler 2 yer demişsin doğru çoğu oyunda Tek yiyolar Yılların oyunu K.O da Spike ile mage lere tek atabilirsin.
Gazeteci / Yazar.
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

FuatAvni yazdı:Büyücüsün sen 8 Tılsım yapacağına yanına bi şifa al gez. Hangi oyunda büyücüler 2 yer demişsin doğru çoğu oyunda Tek yiyolar Yılların oyunu K.O da Spike ile mage lere tek atabilirsin.
Her dakika kimi bekleteyim ben yanımda. Ayrıca ben genel olarak bir dengeden söz ediyorum. Eğer iki tarafta güçlüyse tek atma gibi bir saçmalık olamaz o oyunda öyle bir şey varsa, o oyunda bir boka yaramaz.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen MuratABI »

HeilHitler yazdı:
FuatAvni yazdı:Büyücüsün sen 8 Tılsım yapacağına yanına bi şifa al gez. Hangi oyunda büyücüler 2 yer demişsin doğru çoğu oyunda Tek yiyolar Yılların oyunu K.O da Spike ile mage lere tek atabilirsin.
Her dakika kimi bekleteyim ben yanımda. Ayrıca ben genel olarak bir dengeden söz ediyorum. Eğer iki tarafta güçlüyse tek atma gibi bir saçmalık olamaz o oyunda öyle bir şey varsa, o oyunda bir boka yaramaz.
Hee yaramaz K.O Senin yaşında oyun :) Yaramış ki 10 yıldır var
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

MuratABI yazdı:
HeilHitler yazdı:
Hee yaramaz K.O Senin yaşında oyun :) Yaramış ki 10 yıldır var
Evet İKV'de öyle. :mrgreen: Görüyorsun hali ama herkes oynamaya devam ediyor.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen MuratABI »

Ne varmış halinde Savaşçılar 4 tane tılsımım var büyücünün 1 bb3 etmiyor adamlar bozuyor devam ediyor diyomu
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

MuratABI yazdı:Ne varmış halinde Savaşçılar 4 tane tılsımım var büyücünün 1 bb3 etmiyor adamlar bozuyor devam ediyor diyomu
Tartışmayacağım. :D

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

MuratABI yazdı:Ne varmış halinde Savaşçılar 4 tane tılsımım var büyücünün 1 bb3 etmiyor adamlar bozuyor devam ediyor diyomu
bozsa nolur arkadan devamlı dikkat atıp çifteyle gene işi bitirir def 2-3 le
WONKA
WANCHOPE
GINSENG

“Genel Etkileşim” sayfasına dön