Ulan arkadaş yazmayayım diyorum zorla yazdırıyorsunuz. Bu oyunda karakterler arasında denge filan yok. Tılsım sistemini getirdiniz iyice #@!? ettiniz her şeyi. 8 tane büyücü tılsımım var ama adamın 1 tane def 2 3'ü var tüm tılsımlarla eş değer derece de oluyor. Her oyunda büyücü ön plandadır. Güçlü demiyorum çünkü bir savaşçı büyücüyü kesemezse bir anlamı olmaz, büyüler de kesilir ama İKV'deki gibi abartılı ve saçma bir şekilde değil. Adam geliyor tabancayla bir vuruyor can yarıya iniyor ikinci vuruşta yerlerdeyim. Ulan siz nasıl geliştiricisiniz? Bunları göremiyorsunuz bir türlü? Hangi oyunda büyücü 2 vuruşta ölüyor lan? Neyinden zevk alacam ben bu oyunun? Savaş uzun sürmeli ki bir zevk al savaş ama yok adam geliyor bir silah sıkıyor tamam bitti işin zihinle kutupla zaten şansın varsa anca kurtulabilirsin kesme imkanın yok. Bana gelip de taktik öğretmeye kalkışmayın burada. Savaş sırasında ne #@!? yiyeceğim ben peki? Adam arkandan gelse farkında olmasan yine öldün her türlü seni kesiyor. Kesmeyi bırak saçma bir şekilde kesiyor. İki vuruş lan iki vuruş nasıl oyun bu? Yeter artık düzeltin şu karakterler arasındaki dengeyi bir zevk alamaz olduk.
Not: taktik vermeye çalışacak ya da yönetimi savunacak yalakalar uzak dursunlar konudan.
Yapacağınız denge sistemine...
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Yapacağınız denge sistemine...
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Yapacağınız denge sistemine...
Katılıyorum.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Tılsımlar Topyekün Oyundan Kaldırılmalı Gerçekten Oyunda Denge Menge Bırakmadılar.
Büyücüsün sen 8 Tılsım yapacağına yanına bi şifa al gez. Hangi oyunda büyücüler 2 yer demişsin doğru çoğu oyunda Tek yiyolar Yılların oyunu K.O da Spike ile mage lere tek atabilirsin.
Gazeteci / Yazar.
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
Her dakika kimi bekleteyim ben yanımda. Ayrıca ben genel olarak bir dengeden söz ediyorum. Eğer iki tarafta güçlüyse tek atma gibi bir saçmalık olamaz o oyunda öyle bir şey varsa, o oyunda bir boka yaramaz.FuatAvni yazdı:Büyücüsün sen 8 Tılsım yapacağına yanına bi şifa al gez. Hangi oyunda büyücüler 2 yer demişsin doğru çoğu oyunda Tek yiyolar Yılların oyunu K.O da Spike ile mage lere tek atabilirsin.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Hee yaramaz K.O Senin yaşında oyunHeilHitler yazdı:Her dakika kimi bekleteyim ben yanımda. Ayrıca ben genel olarak bir dengeden söz ediyorum. Eğer iki tarafta güçlüyse tek atma gibi bir saçmalık olamaz o oyunda öyle bir şey varsa, o oyunda bir boka yaramaz.FuatAvni yazdı:Büyücüsün sen 8 Tılsım yapacağına yanına bi şifa al gez. Hangi oyunda büyücüler 2 yer demişsin doğru çoğu oyunda Tek yiyolar Yılların oyunu K.O da Spike ile mage lere tek atabilirsin.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
Evet İKV'de öyle. :mrgreen: Görüyorsun hali ama herkes oynamaya devam ediyor.MuratABI yazdı:Hee yaramaz K.O Senin yaşında oyunHeilHitler yazdı:Her dakika kimi bekleteyim ben yanımda. Ayrıca ben genel olarak bir dengeden söz ediyorum. Eğer iki tarafta güçlüyse tek atma gibi bir saçmalık olamaz o oyunda öyle bir şey varsa, o oyunda bir boka yaramaz.FuatAvni yazdı:Büyücüsün sen 8 Tılsım yapacağına yanına bi şifa al gez. Hangi oyunda büyücüler 2 yer demişsin doğru çoğu oyunda Tek yiyolar Yılların oyunu K.O da Spike ile mage lere tek atabilirsin.Yaramış ki 10 yıldır var
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Ne varmış halinde Savaşçılar 4 tane tılsımım var büyücünün 1 bb3 etmiyor adamlar bozuyor devam ediyor diyomu
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
IıKörCeRRaHıI
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
Tartışmayacağım.MuratABI yazdı:Ne varmış halinde Savaşçılar 4 tane tılsımım var büyücünün 1 bb3 etmiyor adamlar bozuyor devam ediyor diyomu
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
bozsa nolur arkadan devamlı dikkat atıp çifteyle gene işi bitirir def 2-3 leMuratABI yazdı:Ne varmış halinde Savaşçılar 4 tane tılsımım var büyücünün 1 bb3 etmiyor adamlar bozuyor devam ediyor diyomu
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG