İstanbul maslakta Bi ofis olduğunu duymuştum ama tam adresi bilmiyorum yada söylemiyorlar.yasamakoldurur yazdı:Abi peki benim şuan merak ettigim TTnette Sobee departmanı diye bir yer varmı kimse çalışıyormu günlük mesai var mı imkani elveren arkadaşlar gidebilir mi ?
Yazıklar olsun size
Re: Yazıklar olsun size
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
- xRapismylife
- Sahaf Yardımcısı
Merhabalar;yasamakoldurur yazdı:Zula diye bir oyun çıkıyormuş isim vermiycem facebookta bir kaç ikv gm si ve developmenti sürekli o oyunun reklamını yapıyor.Kendi ilgilendigi oyunla ilgili tek satır bir şey paylaşmıyorken bu yaptıkları dogrumu
Onlar İstanbul Kıyamet Vakti eski Game Master'leri [GM]Zwartan (Özgür Abi) ve [GM]FevziBey (Fevzi Abi)'dir. Şuan İKV camiasından GM bulunmamaktadır Zula'da. Biglinize..
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Hocam onları biliyoruz bahsettigin arkadaşlar GM degil Developmentti ben diyorumki Nerull oyuna çok ilgi gösteriyor.Atx de sürekli oyunun reklamını yapıyor.xRapismylife yazdı:Merhabalar;yasamakoldurur yazdı:Zula diye bir oyun çıkıyormuş isim vermiycem facebookta bir kaç ikv gm si ve developmenti sürekli o oyunun reklamını yapıyor.Kendi ilgilendigi oyunla ilgili tek satır bir şey paylaşmıyorken bu yaptıkları dogrumu
Onlar İstanbul Kıyamet Vakti eski Game Master'leri [GM]Zwartan (Özgür Abi) ve [GM]FevziBey (Fevzi Abi)'dir. Şuan İKV camiasından GM bulunmamaktadır Zula'da. Biglinize..
-
- Sahaf Yardımcısı
Yokmu imkanı olan bir arkadaş gidip görsün ne yaptıklarınıMuratABI yazdı:İstanbul maslakta Bi ofis olduğunu duymuştum ama tam adresi bilmiyorum yada söylemiyorlar.yasamakoldurur yazdı:Abi peki benim şuan merak ettigim TTnette Sobee departmanı diye bir yer varmı kimse çalışıyormu günlük mesai var mı imkani elveren arkadaşlar gidebilir mi ?
çok yanlış düşünüyorsun Türk yapımı oyunlara destek çıkmak reklamını yapmak lazım bunun kötü bir tarafı yok Captanın yada Nerul ikv için yapacak hiç bir şeyi yok nasıl ayrıldıklarını bilmiyoruz belki kavgalı ayrıldılar ikv den.yasamakoldurur yazdı:Hocam onları biliyoruz bahsettigin arkadaşlar GM degil Developmentti ben diyorumki Nerull oyuna çok ilgi gösteriyor.Atx de sürekli oyunun reklamını yapıyor.xRapismylife yazdı:Merhabalar;yasamakoldurur yazdı:Zula diye bir oyun çıkıyormuş isim vermiycem facebookta bir kaç ikv gm si ve developmenti sürekli o oyunun reklamını yapıyor.Kendi ilgilendigi oyunla ilgili tek satır bir şey paylaşmıyorken bu yaptıkları dogrumu
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
IıKörCeRRaHıI
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Gidip basacaksın ofisi kasalarını patlatacaksın 
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
-
- Sahaf Yardımcısı
Yedi yıllık oyunun nesini reklam yapsınlar yönetim yenilik Yaptı da tanıtmadılarmı yaptıklarında ben yanlış bir şey göremiyorum ikv ninde reklama değil yeniliğe ihtiyacı var.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
IıKörCeRRaHıI
-
- Sahaf Yardımcısı
Oyuncu sayısındaki düşüşü ne ile kapatacaklar reklam demek daha fazla oyunucu demek, daha fazla oyunucu demek para demek, para demek yenilik demekMuratABI yazdı:Yedi yıllık oyunun nesini reklam yapsınlar yönetim yenilik Yaptı da tanıtmadılarmı yaptıklarında ben yanlış bir şey göremiyorum ikv ninde reklama değil yeniliğe ihtiyacı var.
Hangi,sunucuda oynuyorsun bilmem ama Beyaz köşk de oyuncu patlaması var oyuncular,azalmıyor sunucu değiltiriyoryasamakoldurur yazdı:Oyuncu sayısındaki düşüşü ne ile kapatacaklar reklam demek daha fazla oyunucu demek, daha fazla oyunucu demek para demek, para demek yenilik demekMuratABI yazdı:Yedi yıllık oyunun nesini reklam yapsınlar yönetim yenilik Yaptı da tanıtmadılarmı yaptıklarında ben yanlış bir şey göremiyorum ikv ninde reklama değil yeniliğe ihtiyacı var.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
IıKörCeRRaHıI