Yazıklar olsun size

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Yazıklar olsun size

Mesaj gönderen MuratABI »

yasamakoldurur yazdı:Abi peki benim şuan merak ettigim TTnette Sobee departmanı diye bir yer varmı kimse çalışıyormu günlük mesai var mı imkani elveren arkadaşlar gidebilir mi ?
İstanbul maslakta Bi ofis olduğunu duymuştum ama tam adresi bilmiyorum yada söylemiyorlar.
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
xRapismylife
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xRapismylife »

yasamakoldurur yazdı:Zula diye bir oyun çıkıyormuş isim vermiycem facebookta bir kaç ikv gm si ve developmenti sürekli o oyunun reklamını yapıyor.Kendi ilgilendigi oyunla ilgili tek satır bir şey paylaşmıyorken bu yaptıkları dogrumu
Merhabalar;
Onlar İstanbul Kıyamet Vakti eski Game Master'leri [GM]Zwartan (Özgür Abi) ve [GM]FevziBey (Fevzi Abi)'dir. Şuan İKV camiasından GM bulunmamaktadır Zula'da. Biglinize..
Resim
Resim
IIDanDıRLoPpII
IIRaPiSMYLiFeII
DontJazzMe
yasamakoldurur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen yasamakoldurur »

xRapismylife yazdı:
yasamakoldurur yazdı:Zula diye bir oyun çıkıyormuş isim vermiycem facebookta bir kaç ikv gm si ve developmenti sürekli o oyunun reklamını yapıyor.Kendi ilgilendigi oyunla ilgili tek satır bir şey paylaşmıyorken bu yaptıkları dogrumu
Merhabalar;
Onlar İstanbul Kıyamet Vakti eski Game Master'leri [GM]Zwartan (Özgür Abi) ve [GM]FevziBey (Fevzi Abi)'dir. Şuan İKV camiasından GM bulunmamaktadır Zula'da. Biglinize..
Hocam onları biliyoruz bahsettigin arkadaşlar GM degil Developmentti ben diyorumki Nerull oyuna çok ilgi gösteriyor.Atx de sürekli oyunun reklamını yapıyor.
yasamakoldurur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

MuratABI yazdı:
yasamakoldurur yazdı:Abi peki benim şuan merak ettigim TTnette Sobee departmanı diye bir yer varmı kimse çalışıyormu günlük mesai var mı imkani elveren arkadaşlar gidebilir mi ?
İstanbul maslakta Bi ofis olduğunu duymuştum ama tam adresi bilmiyorum yada söylemiyorlar.
Yokmu imkanı olan bir arkadaş gidip görsün ne yaptıklarını
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

yasamakoldurur yazdı:
xRapismylife yazdı:
Merhabalar;
Hocam onları biliyoruz bahsettigin arkadaşlar GM degil Developmentti ben diyorumki Nerull oyuna çok ilgi gösteriyor.Atx de sürekli oyunun reklamını yapıyor.
çok yanlış düşünüyorsun Türk yapımı oyunlara destek çıkmak reklamını yapmak lazım bunun kötü bir tarafı yok Captanın yada Nerul ikv için yapacak hiç bir şeyi yok nasıl ayrıldıklarını bilmiyoruz belki kavgalı ayrıldılar ikv den.
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Gidip basacaksın ofisi kasalarını patlatacaksın =D
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
yasamakoldurur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Buyrun ilk gözüme çarpan fotoları attım

@MuratABI tamam biz destek vermesinler mi dedik ama kendi oyunumuzun reklamını yapmazken gidip bu oyunun reklamını yapması bana samimi gelmedi neyse bu arada Nerull filan görevinde ATx de öyle
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Yedi yıllık oyunun nesini reklam yapsınlar yönetim yenilik Yaptı da tanıtmadılarmı yaptıklarında ben yanlış bir şey göremiyorum ikv ninde reklama değil yeniliğe ihtiyacı var.
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

yasamakoldurur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

MuratABI yazdı:Yedi yıllık oyunun nesini reklam yapsınlar yönetim yenilik Yaptı da tanıtmadılarmı yaptıklarında ben yanlış bir şey göremiyorum ikv ninde reklama değil yeniliğe ihtiyacı var.
Oyuncu sayısındaki düşüşü ne ile kapatacaklar reklam demek daha fazla oyunucu demek, daha fazla oyunucu demek para demek, para demek yenilik demek
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

yasamakoldurur yazdı:
MuratABI yazdı:Yedi yıllık oyunun nesini reklam yapsınlar yönetim yenilik Yaptı da tanıtmadılarmı yaptıklarında ben yanlış bir şey göremiyorum ikv ninde reklama değil yeniliğe ihtiyacı var.
Oyuncu sayısındaki düşüşü ne ile kapatacaklar reklam demek daha fazla oyunucu demek, daha fazla oyunucu demek para demek, para demek yenilik demek
Hangi,sunucuda oynuyorsun bilmem ama Beyaz köşk de oyuncu patlaması var oyuncular,azalmıyor sunucu değiltiriyor
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

“Genel Etkileşim” sayfasına dön