[İçerik düzenlendi.]
3 Lük Bulunur yazan arkadaşı ben ellerimle şikayet ettim ama 2 gündür hala konuşuyor bir ceza almadı ben bu sebepten 7 Gün Ceza aldım lütfen bir açıklama bekliyorum. şikayetiniz incelenmemiştir felan demeyin dakikasında bakıyorlar.
Bu ADALET midir Hak mıdır Hukuk mudur.
Bu ADALET midir Hak mıdır Hukuk mudur.
En son KRABBY tarafından 28 Tem 2014 14:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Sakıncalı görsel kaldırıldı.
Sebep: Sakıncalı görsel kaldırıldı.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Bu ADALET midir Hak mıdır Hukuk mudur.
İsmini de gösterseydin
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Yahu onu geç Forum yetkilisi arache diyorki 2500 kripraz satılır yazarsanız cezai işlem uygulanır şimdi toplayacagım 2500 kripraz satılrı yazacagım nasıl olsa denetmenlerın arkadaslarına beleş onlar ceza yemezler roanın yetkılılerı bıle denetmen ekıbındeyken bosuna acmıssın :mrgreen:
Merhaba arkadaşlar,
@MuratABI belirttiğiniz karaktere cezai işlem uygulanmamış ise Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Oyuncu Hata Kullanım" olarak seçerek resim ile birlikte şikayette bulununuz. Göndereceğiniz bildirim üzerine şikayette bulunacağınız oyuncunun konuşma geçmişi incelenip gerek görülürse cezai işlem uygulanacaktır.
@4thEspada 2500 kripraz satılır gibi söylemlerde bulunan oyuncularımızın envanterleri kontrol edilir. Eğer envanterinde 2500 kripraz yoksa cezai işlem uygulanır.
İyi eğlenceler, hayırlı bayramlar.
@MuratABI belirttiğiniz karaktere cezai işlem uygulanmamış ise Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Oyuncu Hata Kullanım" olarak seçerek resim ile birlikte şikayette bulununuz. Göndereceğiniz bildirim üzerine şikayette bulunacağınız oyuncunun konuşma geçmişi incelenip gerek görülürse cezai işlem uygulanacaktır.
@4thEspada 2500 kripraz satılır gibi söylemlerde bulunan oyuncularımızın envanterleri kontrol edilir. Eğer envanterinde 2500 kripraz yoksa cezai işlem uygulanır.
İyi eğlenceler, hayırlı bayramlar.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler