Bu ADALET midir Hak mıdır Hukuk mudur.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Bu ADALET midir Hak mıdır Hukuk mudur.

Mesaj gönderen MuratABI »

[İçerik düzenlendi.]

3 Lük Bulunur yazan arkadaşı ben ellerimle şikayet ettim ama 2 gündür hala konuşuyor bir ceza almadı ben bu sebepten 7 Gün Ceza aldım lütfen bir açıklama bekliyorum. şikayetiniz incelenmemiştir felan demeyin dakikasında bakıyorlar.
En son KRABBY tarafından 28 Tem 2014 14:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Sakıncalı görsel kaldırıldı.
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Bu ADALET midir Hak mıdır Hukuk mudur.

Mesaj gönderen mobilsorun »

İsmini de gösterseydin
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

Yahu onu geç Forum yetkilisi arache diyorki 2500 kripraz satılır yazarsanız cezai işlem uygulanır şimdi toplayacagım 2500 kripraz satılrı yazacagım nasıl olsa denetmenlerın arkadaslarına beleş onlar ceza yemezler roanın yetkılılerı bıle denetmen ekıbındeyken bosuna acmıssın :mrgreen:
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba arkadaşlar,

@MuratABI belirttiğiniz karaktere cezai işlem uygulanmamış ise Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Oyuncu Hata Kullanım" olarak seçerek resim ile birlikte şikayette bulununuz. Göndereceğiniz bildirim üzerine şikayette bulunacağınız oyuncunun konuşma geçmişi incelenip gerek görülürse cezai işlem uygulanacaktır.

@4thEspada 2500 kripraz satılır gibi söylemlerde bulunan oyuncularımızın envanterleri kontrol edilir. Eğer envanterinde 2500 kripraz yoksa cezai işlem uygulanır.

İyi eğlenceler, hayırlı bayramlar.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön