Muhtemelen balıkçı idrisin orası veya yaseminin oradaki iskeleden olacak.
Ayrıca tarihçeye göre Kadim Hidra eminönüne saldırıp tekrar suya dönmüştür. Şuan kadimin arkasındaki su bir birikinti değil akarsunun devamı. Bununla bir alakası olabileceğini düşünüyorum.
Ayrıca saçma sapan migrat grup bölgesi vs ile alakası olursa kötü olur gibime geliyor. Değişik saçma mekanlar yerine günlük hayatla özdeşleşmiş bir biçimde gelmeli bence. En basitinden örnek vermek gerekirse kayıkla, sandal ile karşıya geçmek. Veya köprünün devamı gelirse tramvaylar ile bir bağlantı olsaydı hoş olurdu açıkcası. Gelen güncellemeler güzel İstanbulumuzun herhangi birşeyle alakası olması beni daha çok cezbederdi.
Yeni Gelecek Bölge HK.
Re: Yeni Gelecek Bölge HK.
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Ben size anlatıyım.. Gelecekse 55 lwl gelecek.Tangris açılcak yeni yaratıklar yeni görevler,Kisless gelecek Kadim gibi iflis gibi görevi olucak. Atın bu iletiyi Bi kenara
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
- alifurkanyalcin
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
harika olurdu, artık gb gibi yer fazla gelir ikv ye,
Xali
alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..

alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..

Bunlar tahmin edilmesi kolay şeyler abiMuratABI yazdı:Ben size anlatıyım.. Gelecekse 55 lwl gelecek.Tangris açılcak yeni yaratıklar yeni görevler,Kisless gelecek Kadim gibi iflis gibi görevi olucak. Atın bu iletiyi Bi kenara
Çünkü level ve yeni mekanlar hakkında gelen güncellemeler büyük güncellemelerdir. Bu yüzden yetenekler üzerindede oynama olması açısından 59 gelir diye düşünüyorum.
Konularım
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Tılsım sistemi geldi.Eğer level gelecekse yeni yetenek demektir buda yeni yeteneklerin yanında yeni tılsım demektir eğer bölge gelirse tılsımların devamı gerekecektir aynı anda getirilebilir diye düşünüyorum bu yenilikler.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
turkneferi yazdı:Tılsım sistemi geldi.Eğer level gelecekse yeni yetenek demektir buda yeni yeteneklerin yanında yeni tılsım demektir eğer bölge gelirse tılsımların devamı gerekecektir aynı anda getirilebilir diye düşünüyorum bu yenilikler.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama tahminimce büyücülerin 2 hasar büyüsünü aynı anda atabilmesi gelecek.Ve düşünüyorum ki bu yetenek tılsımlar sayesinde gelişecek.Mesela Fiziksel(%50)+Buz (%50) iken tılsımla (+%50, +%100 + %150) gibi.Bu gelir mi, gelirse bu şekilde mi gelir gerçekten bilmiyorum.Sadece bir tez.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Yeni bölge falan gel(e)meyecek 
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
mobilsorun yazdı:Yeni bölge falan gel(e)meyecek
Eheh kardeş senin gibiler 29 zamanı da vardı.Oyun 29 ile devam edecek 30. seviyeler gelmeyecek denirdi.Daha sonra geldi ve oyun buraya kadar 49 falan olmayacak dendi.En son hidralar gelince de oyunun gelişmesi buraya kadar bir çok GM istifa etti denmişti.Velhasıl kelam oyun 7-8 yılda devamlı güncelleme alarak gelişti.Bunun bir sonu vardır elbet lakin bu tarz oyunlarda bir sonraki bölge hazırlanmadan öncekini çıkarmazlar.En azından bir sonraki gelecek güncellemenin taslağı (hikayesi,eşyaları,haritası) hazırlanır.Yani oyunda şuan ucu açıkta sayılarca görev varken sen gelip de yeni bölge yok diyorsun. :roll:
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Forum yetkililerini gm yapacak kadar düştülerse gram gelişmez bu oyunturkoxHAMSTER yazdı:mobilsorun yazdı:Yeni bölge falan gel(e)meyecek
Eheh kardeş senin gibiler 29 zamanı da vardı.Oyun 29 ile devam edecek 30. seviyeler gelmeyecek denirdi.Daha sonra geldi ve oyun buraya kadar 49 falan olmayacak dendi.En son hidralar gelince de oyunun gelişmesi buraya kadar bir çok GM istifa etti denmişti.Velhasıl kelam oyun 7-8 yılda devamlı güncelleme alarak gelişti.Bunun bir sonu vardır elbet lakin bu tarz oyunlarda bir sonraki bölge hazırlanmadan öncekini çıkarmazlar.En azından bir sonraki gelecek güncellemenin taslağı (hikayesi,eşyaları,haritası) hazırlanır.Yani oyunda şuan ucu açıkta sayılarca görev varken sen gelip de yeni bölge yok diyorsun. :roll:
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Kimler GM yapılmalı sence ? Veya oyun nasıl gelişebilir açıklarmısın ?mobilsorun yazdı:Forum yetkililerini gm yapacak kadar düştülerse gram gelişmez bu oyunturkoxHAMSTER yazdı:mobilsorun yazdı:Yeni bölge falan gel(e)meyecek
Konularım