Evet herkes yeni gelecek bölge hakkinda nasil olacağını ve nerden girilebilecegini yazarak bir sohbet ortamı oluşturalım bence
Sirkeci garından yada balıkçı idrisin oradan bir eklenti gelebilir
Yeni Gelecek Bölge HK.
Yeni Gelecek Bölge HK.
Karyax Sunucu:Sancak
ÖmürtörpüsüSunucu: Eminönü
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: Yeni Gelecek Bölge HK.
Bugüne kadar çok konuşuldu edildi hep de ters köşe oldu yeni bölge girişleri.Ben ne yeraltını ne meteor bölgesini ne migrat sığınağı ne de çemberli taşı tahmin eden görmedim duymadım.Ne kadar düşünürseniz tartışırsanız tartışın yeni bölge girişi, oyuna eklenecek yeni bir tabela ya da kapı görselinden başka bir şey olmayacak.
- Symbian
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Büyüh Hol girişinin yeni bir bölge olacağını yıllar öncesinden tahmin etmiştim.turkoxHAMSTER yazdı:Bugüne kadar çok konuşuldu edildi hep de ters köşe oldu yeni bölge girişleri.Ben ne yeraltını ne meteor bölgesini ne migrat sığınağı ne de çemberli taşı tahmin eden görmedim duymadım.Ne kadar düşünürseniz tartışırsanız tartışın yeni bölge girişi, oyuna eklenecek yeni bir tabela ya da kapı görselinden başka bir şey olmayacak.
En son Symbian tarafından 26 Tem 2014 21:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
Vay beKaRyaaX yazdı:Evet herkes yeni gelecek bölge hakkinda nasil olacağını ve nerden girilebilecegini yazarak bir sohbet ortamı oluşturalım bence
Sirkeci garından yada balıkçı idrisin oradan bir eklenti gelebilir
Aynen .d oradan birşey olacağı belliydi zatenSymbian yazdı:Büyüh Hol girişinin yeni bir bölge olacağını yıllar öncesinden tahmin etmiştim.turkoxHAMSTER yazdı:Bugüne kadar çok konuşuldu edildi hep de ters köşe oldu yeni bölge girişleri.Ben ne yeraltını ne meteor bölgesini ne migrat sığınağı ne de çemberli taşı tahmin eden görmedim duymadım.Ne kadar düşünürseniz tartışırsanız tartışın yeni bölge girişi, oyuna eklenecek yeni bir tabela ya da kapı görselinden başka bir şey olmayacak.![]()
Karakoyle beraber Galata kukeleside gelir ve orasının bi bolge olabileceğini düşünüyorumHeaDSHoT yazdı:Vay beKaRyaaX yazdı:Evet herkes yeni gelecek bölge hakkinda nasil olacağını ve nerden girilebilecegini yazarak bir sohbet ortamı oluşturalım bence
Sirkeci garından yada balıkçı idrisin oradan bir eklenti gelebilirkendimi tek sanıyordum.Bende aynen öyle düşünüyorum . Karaköy v.b gibi bi yere sirkeci garından gidebiliriz.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
yeni bölgemi o da ne ? yeniliyormu bari
bloodthirsty yazdı:yeni bölgemi o da ne ? yeniliyormu bari
Açlık mi cekiyorsun Açık Mert Korkusuz
-
Adrianalima
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
oyunun hikayesine göre geçiş yeri %100 saat olacak
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
Neden? (Cidden bilmiyorum açıklarsan süper olur.)Adrianalima yazdı:oyunun hikayesine göre geçiş yeri %100 saat olacak