Teşkilat yeni başladım ....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Maxitec
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Teşkilat yeni başladım ....

Mesaj gönderen Maxitec »

Öncelikle herkese merhabalar,arkadaşlar ben kuklacı sunucusunda oynuyordum 1.5 sene sonra farklı bir sunucu yani teşkilat sunucusuna başladım.0 dan başlamak zor biliyorsunuz.Gelelim asıl konuya arkadaşlar artırıcı olup olmaması umrumda değil arkadaşlık ortamı sıcak olan,arada sırada grub bölgesi atan bi lonca arıyorum ilgilenen olursa buralardayım her türlü skype,telefon görüşmesi yapabilirim bu mesajın altında cevaplarınızı bekliyorum..
Kullanıcı avatarı
VoLKaNNuRi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: New World Order

Re: Teşkilat yeni başladım ....

Mesaj gönderen VoLKaNNuRi »

Maxitec yazdı:Öncelikle herkese merhabalar,arkadaşlar ben kuklacı sunucusunda oynuyordum 1.5 sene sonra farklı bir sunucu yani teşkilat sunucusuna başladım.0 dan başlamak zor biliyorsunuz.Gelelim asıl konuya arkadaşlar artırıcı olup olmaması umrumda değil arkadaşlık ortamı sıcak olan,arada sırada grub bölgesi atan bi lonca arıyorum ilgilenen olursa buralardayım her türlü skype,telefon görüşmesi yapabilirim bu mesajın altında cevaplarınızı bekliyorum..
Bu konuyu TEŞKİLAT sunucusu genel etkileşim bölümüne yazman daha iyi ve mantıklı olurdu.
Maxitec
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Maxitec »

Tam olarak forum kullanmayı bilmiyorum teşkilat özel genel etkileşim görmemişim sanırım ama başlık da belirtmişim
Kullanıcı avatarı
uzunyillarsonra
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: anatolia

Mesaj gönderen uzunyillarsonra »

Oraya gitme boşuna pek kimse bakmıyor artık oralara teşkilatta eminönünde pek insan bulamazsında meteora inip yardım istersen kesin eden arkadaşlar çıkar.
Maxitec
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Maxitec »

Peki öneri için teşekkürler

“Genel Etkileşim” sayfasına dön