Teşkilat yeni başladım ....
Teşkilat yeni başladım ....
Öncelikle herkese merhabalar,arkadaşlar ben kuklacı sunucusunda oynuyordum 1.5 sene sonra farklı bir sunucu yani teşkilat sunucusuna başladım.0 dan başlamak zor biliyorsunuz.Gelelim asıl konuya arkadaşlar artırıcı olup olmaması umrumda değil arkadaşlık ortamı sıcak olan,arada sırada grub bölgesi atan bi lonca arıyorum ilgilenen olursa buralardayım her türlü skype,telefon görüşmesi yapabilirim bu mesajın altında cevaplarınızı bekliyorum..
- VoLKaNNuRi
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: New World Order
Re: Teşkilat yeni başladım ....
Bu konuyu TEŞKİLAT sunucusu genel etkileşim bölümüne yazman daha iyi ve mantıklı olurdu.Maxitec yazdı:Öncelikle herkese merhabalar,arkadaşlar ben kuklacı sunucusunda oynuyordum 1.5 sene sonra farklı bir sunucu yani teşkilat sunucusuna başladım.0 dan başlamak zor biliyorsunuz.Gelelim asıl konuya arkadaşlar artırıcı olup olmaması umrumda değil arkadaşlık ortamı sıcak olan,arada sırada grub bölgesi atan bi lonca arıyorum ilgilenen olursa buralardayım her türlü skype,telefon görüşmesi yapabilirim bu mesajın altında cevaplarınızı bekliyorum..
Tam olarak forum kullanmayı bilmiyorum teşkilat özel genel etkileşim görmemişim sanırım ama başlık da belirtmişim
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: anatolia
Oraya gitme boşuna pek kimse bakmıyor artık oralara teşkilatta eminönünde pek insan bulamazsında meteora inip yardım istersen kesin eden arkadaşlar çıkar.
Peki öneri için teşekkürler