Forum Konularımızın Silinmesi;
- napcan066
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yok Oluş
Re: Forum Konularımızın Silinmesi;
Amacın ARACHNE'yle iş birliği yapıp;konuyu tartışma boyutuna sürüklenecek, ardından tabi ki konu kilitlenicek.Özelden yazdığım soruya özelden cevap verebilirdin, neden vermedin? İşte foyan ortaya çıktı! Sizin gibileri gördükçe üzülüyorum. Biraz mert olun mert! Sana verdiğimde son cevap budur, arkadaşın şimdi yorumlarımı siler ama senin okuyup ders alman benim için yeterli olacaktır :!:
-
IRifatSrkyI
- FareAdam Düşmanı

napcan066 yazdı:Amacın ARACHNE'yle iş birliği yapıp;konuyu tartışma boyutuna sürüklenecek, ardından tabi ki konu kilitlenicek.Özelden yazdığım soruya özelden cevap verebilirdin, neden vermedin? İşte foyan ortaya çıktı! Sizin gibileri gördükçe üzülüyorum. Biraz mert olun mert! Sana verdiğimde son cevap budur, arkadaşın şimdi yorumlarımı siler ama senin okuyup ders alman benim için yeterli olacaktır :!:
Sen şaka mısın ?
Sen ne kadar çok ileti yazarsan bende yazdıklarına cevabını veririm ya edebinle sus yada konuya daha fazla yorum yazma İMZAMDA ulaşabileceğin adres var .
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
ARACHNE'yi sanal dünyada bir MMORPG oyununda forum yetkilisi olduğu konusunda uyarıyoruz, tek amacımız bu.
Dostum, bir Nicola Tesla olamayacaksın lütfen sakinleş artık. :lol: :lol:
Dostum, bir Nicola Tesla olamayacaksın lütfen sakinleş artık. :lol: :lol:
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Selam arkadaşlar,
Tartışmaya neden olabilecek iletiler kaldırılmıştır. Lütfen birbirinize karşı göstermeniz gereken saygı ve hoşgörü kurallarını, forum kurallarını unutmayın.
Tartışmaya neden olabilecek iletilerin devamı halinde konunuzun tehlikeye girebileceğini belirtir, anlayış göstermenizi rica ederim.
İyi forumlar, iyi oyunlar.
Tartışmaya neden olabilecek iletiler kaldırılmıştır. Lütfen birbirinize karşı göstermeniz gereken saygı ve hoşgörü kurallarını, forum kurallarını unutmayın.
Tartışmaya neden olabilecek iletilerin devamı halinde konunuzun tehlikeye girebileceğini belirtir, anlayış göstermenizi rica ederim.
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
okEviren yazdı:Selam arkadaşlar,
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Bizim Zamanımızda Eskiden Blackparadise Vardı Şuan GM Onun Yüzünden 50 Sayfalık Konum Kitlenmiş 1 Tane 1100 Diğer 1699 İletili 2 Hesabım Bloke Yedi
ARACHNE GM 'liğe Adım Adım İlerliyor Dikkatli Olun Fazla Üstüne Gitmeyin ..
Diktatör Diyerek
ARACHNE ' ye Cevap Hakkı Doğmuştur.. Bu Konuyu Silmeyecek Sizleri Takip Altına Alarak En Ufak Bir Hatanız da Gümbürtüye Gideceksiniz .
Diktatör Diyerek
ARACHNE ' ye Cevap Hakkı Doğmuştur.. Bu Konuyu Silmeyecek Sizleri Takip Altına Alarak En Ufak Bir Hatanız da Gümbürtüye Gideceksiniz .
Merhaba arkadaşlar,
Birçok konu ve ileti forum kurallarını ihlal ettiği için kaldırılmış bulunmaktadır. Tartışma içerikli iletiler veya birbirine hakaret eden 2 forum kullanıcısının yazdığı iletiler kimsenin hoşuna gitmemektedir. Forum kurallarının uygulanması hepimiz için daha nezih bir forum oluşturmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ediyorum.
Hayırlı ramazanlar, iyi eğlenceler.
Birçok konu ve ileti forum kurallarını ihlal ettiği için kaldırılmış bulunmaktadır. Tartışma içerikli iletiler veya birbirine hakaret eden 2 forum kullanıcısının yazdığı iletiler kimsenin hoşuna gitmemektedir. Forum kurallarının uygulanması hepimiz için daha nezih bir forum oluşturmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ediyorum.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
Güzel açıklamışsın teşekkürler de arada kaynayanlar da oluyor. Kural ihlali olmadan da kaldırılan yorumlar bulunmakta tabi tartışmaya yönelik de olmuyor fakat kaldırılıyorARACHNE yazdı:Merhaba arkadaşlar,