Forum Konularımızın Silinmesi;

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
napcan066
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Yok Oluş

Re: Forum Konularımızın Silinmesi;

Mesaj gönderen napcan066 »

Amacın ARACHNE'yle iş birliği yapıp;konuyu tartışma boyutuna sürüklenecek, ardından tabi ki konu kilitlenicek.Özelden yazdığım soruya özelden cevap verebilirdin, neden vermedin? İşte foyan ortaya çıktı! Sizin gibileri gördükçe üzülüyorum. Biraz mert olun mert! Sana verdiğimde son cevap budur, arkadaşın şimdi yorumlarımı siler ama senin okuyup ders alman benim için yeterli olacaktır :!:
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IRifatSrkyI »

napcan066 yazdı:Amacın ARACHNE'yle iş birliği yapıp;konuyu tartışma boyutuna sürüklenecek, ardından tabi ki konu kilitlenicek.Özelden yazdığım soruya özelden cevap verebilirdin, neden vermedin? İşte foyan ortaya çıktı! Sizin gibileri gördükçe üzülüyorum. Biraz mert olun mert! Sana verdiğimde son cevap budur, arkadaşın şimdi yorumlarımı siler ama senin okuyup ders alman benim için yeterli olacaktır :!:

Sen şaka mısın ? :D Tartışma yaratan sensin aksi taktir de senin ders alman lazım.Hiç bir GM arkadaşım değil.Onlar kurallara uyduğu için zaten yorumları silecektir.Sen benim gibileri gördükçe üzülme bence daha çok sevin çünkü oyun camiasın da daha göremezsin.Özelden cevap veriyorum ama sen yine gelip konulara IRifatSrkyI şöyle dedi böyle dedi felan filan yorum yapıyorsun.Dediğimin her zaman arkasındayım hiç bir zaman inkar etmedim etmem de.ARACHNE ' yle iş birliği yapmak ben ve ARACHNE ? ARACHNE sorduğum sorulara bile cevap vermiyor ? neyin kafasını yaşıyorsun oruç başına mı vurdu ? .
Sen ne kadar çok ileti yazarsan bende yazdıklarına cevabını veririm ya edebinle sus yada konuya daha fazla yorum yazma İMZAMDA ulaşabileceğin adres var .
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

ARACHNE'yi sanal dünyada bir MMORPG oyununda forum yetkilisi olduğu konusunda uyarıyoruz, tek amacımız bu.

Dostum, bir Nicola Tesla olamayacaksın lütfen sakinleş artık. :lol: :lol:
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Eviren »

Selam arkadaşlar,

Tartışmaya neden olabilecek iletiler kaldırılmıştır. Lütfen birbirinize karşı göstermeniz gereken saygı ve hoşgörü kurallarını, forum kurallarını unutmayın.
Tartışmaya neden olabilecek iletilerin devamı halinde konunuzun tehlikeye girebileceğini belirtir, anlayış göstermenizi rica ederim.

İyi forumlar, iyi oyunlar.
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Eviren yazdı:Selam arkadaşlar,

Tartışmaya neden olabilecek iletiler kaldırılmıştır. Lütfen birbirinize karşı göstermeniz gereken saygı ve hoşgörü kurallarını, forum kurallarını unutmayın.
Tartışmaya neden olabilecek iletilerin devamı halinde konunuzun tehlikeye girebileceğini belirtir, anlayış göstermenizi rica ederim.

İyi forumlar, iyi oyunlar.
ok
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Bizim Zamanımızda Eskiden Blackparadise Vardı Şuan GM Onun Yüzünden 50 Sayfalık Konum Kitlenmiş 1 Tane 1100 Diğer 1699 İletili 2 Hesabım Bloke Yedi :) ARACHNE GM 'liğe Adım Adım İlerliyor Dikkatli Olun Fazla Üstüne Gitmeyin ..
Diktatör Diyerek
ARACHNE ' ye Cevap Hakkı Doğmuştur.. Bu Konuyu Silmeyecek Sizleri Takip Altına Alarak En Ufak Bir Hatanız da Gümbürtüye Gideceksiniz . :)
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba arkadaşlar,

Birçok konu ve ileti forum kurallarını ihlal ettiği için kaldırılmış bulunmaktadır. Tartışma içerikli iletiler veya birbirine hakaret eden 2 forum kullanıcısının yazdığı iletiler kimsenin hoşuna gitmemektedir. Forum kurallarının uygulanması hepimiz için daha nezih bir forum oluşturmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ediyorum.

Hayırlı ramazanlar, iyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

ARACHNE yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Birçok konu ve ileti forum kurallarını ihlal ettiği için kaldırılmış bulunmaktadır. Tartışma içerikli iletiler veya birbirine hakaret eden 2 forum kullanıcısının yazdığı iletiler kimsenin hoşuna gitmemektedir. Forum kurallarının uygulanması hepimiz için daha nezih bir forum oluşturmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ediyorum.

Hayırlı ramazanlar, iyi eğlenceler.
Güzel açıklamışsın teşekkürler de arada kaynayanlar da oluyor. Kural ihlali olmadan da kaldırılan yorumlar bulunmakta tabi tartışmaya yönelik de olmuyor fakat kaldırılıyor

“Genel Etkileşim” sayfasına dön