Birileri taşın altına elini sokmazsa Kıyamet Vakti için Kıyamet çanları çalıyor, final yaklaşıyor. Yönetim-oyuncu ilişkisi koptu gitti diyoruz. Dile getiriyoruz, suçluymuşuz gibi birde konularımız siliniyor. Yahu bir esnaf elinde 10 müşteri vardır, az iş yapar ama onları kaçırmamak için canla başla çalışır. Gönüllü çalışan tayfanın da umrunda bile değil zaten sil baba sil.. Sil sil.. Ne güzel arkadaş sil sil. Kaybeden sen ben değil oyun ola ola, bu hale geldik.
Forum Konularımızın Silinmesi;
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Forum Konularımızın Silinmesi;
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
-
yasamakoldurur
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Re: Forum Konularımızın Silinmesi;
Belki bu yazdıgımıda silecek ama ARACHNE aktif olarak forumda dolaştıgı sürece çoğunu silecek.Ayrıca kimse forum kurallarının ihlal edilmesini sakın söylemesin bana başka varsa iletilerin haksız yere silindigini düşünen görüşünü bildirsin
- napcan066
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yok Oluş
ARACHNE geliyor, kaçın !!
ARACHNE Tam bir Diktatör. Oyuncunun halinden anlamak yerine kolay olanı yapıp SİL butonuna basıyor.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
- napcan066
- Sahaf Yardımcısı

Neyse şimdilik tehlike geçti, uyuyor sanırım. :mrgreen: Uyanır uyanmaz bu konuyu da siler.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Bir diktatör halkına kan ağlatıyor 
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
:mrgreen: :mrgreen:napcan066 yazdı:Neyse şimdilik tehlike geçti, uyuyor sanırım. :mrgreen: Uyanır uyanmaz bu konuyu da siler.![]()
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- napcan066
- Sahaf Yardımcısı

Beyler "IRifatSrkyI" açıkladı sadece forum kurallarına uyuyormuş (!)
Kaç para veriyolarsa 2 katını vercem bırak bu işleri. :|
-
IRifatSrkyI
- FareAdam Düşmanı

Forum kurallarına uyuyor ! Evet dediğim laftan kaçmam .napcan066 yazdı:Beyler "IRifatSrkyI" açıkladı sadece forum kurallarına uyuyormuş (!)Kaç para veriyolarsa 2 katını vercem bırak bu işleri. :|
İkicisi birini sevmeyi birine yardım etmeyi sen yalakalık yapıyor gibi görüyorsan diyecek bir şey yok .
Ve gm lere yalakalık yaptığım filan yok facebook da gm lerin bakmadığı yardım gereken yorumları bildiğim kadarıyla cevaplıyorum bu benim dikkatimi çeker bende yaparım.Buna senin diyebilecek bir lafın yok .Sana son kez söylüyorum derdin var ise git başka şekilde çöz adımı oraya buraya yazma.Özelden attığın mesajın cevabı buda.
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Özet var mı ?IRifatSrkyI yazdı:Forum kurallarına uyuyor ! Evet dediğim laftan kaçmam .napcan066 yazdı:Beyler "IRifatSrkyI" açıkladı sadece forum kurallarına uyuyormuş (!)Kaç para veriyolarsa 2 katını vercem bırak bu işleri. :|
İkicisi birini sevmeyi birine yardım etmeyi sen yalakalık yapıyor gibi görüyorsan diyecek bir şey yok .
Ve gm lere yalakalık yaptığım filan yok facebook da gm lerin bakmadığı yardım gereken yorumları bildiğim kadarıyla cevaplıyorum bu benim dikkatimi çeker bende yaparım.Buna senin diyebilecek bir lafın yok .Sana son kez söylüyorum derdin var ise git başka şekilde çöz adımı oraya buraya yazma.Özelden attığın mesajın cevabı buda.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..