Yardım
Yardım
Mrb arkadaşlar.ben internette cok araştırdım ama pek anlamadım.sıcak günlerde cafeye gitmekten kurtulmak icin telefondaki neti pc de kullanmaya karar verdim.tel nokia.nokıa pc suite ile pc den oyuna girmek istıyrm.tel de ki neti pc ye bağlayarak.ama nasıl yapcamı bilmıyorm.yardım edersenz sevinrm
Horozu çok olan köyde tavuklar haşat olur
-
IRifatSrkyI
- FareAdam Düşmanı

Re: Yardım
MaRsCHaLL yazdı:Mrb arkadaşlar.ben internette cok araştırdım ama pek anlamadım.sıcak günlerde cafeye gitmekten kurtulmak icin telefondaki neti pc de kullanmaya karar verdim.tel nokia.nokıa pc suite ile pc den oyuna girmek istıyrm.tel de ki neti pc ye bağlayarak.ama nasıl yapcamı bilmıyorm.yardım edersenz sevinrm
Telefonun da taşınabilirlik var ise yardımcı olabilirim . Bir telefonun ayarlarına bakar mısın ? tşnblr hotspit gibi bir yazı var mı ?
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
pc suite kurmana gerek yok telefonun modermini pcye tanıt sonra bir çevirmeli bağlantı olustur telefon bolumune *99# bunu yaz şifre alanlarını boş bırak girer.MaRsCHaLL yazdı:Mrb arkadaşlar.ben internette cok araştırdım ama pek anlamadım.sıcak günlerde cafeye gitmekten kurtulmak icin telefondaki neti pc de kullanmaya karar verdim.tel nokia.nokıa pc suite ile pc den oyuna girmek istıyrm.tel de ki neti pc ye bağlayarak.ama nasıl yapcamı bilmıyorm.yardım edersenz sevinrm
Çevirmeli ağda telfondaki modermi tanıtman lazım. markası modeli ne ise.
Ondan sonra o firmayı arıyarak ben 3 g internet kullanıma açtırmak sitiyom dedinmi en hızlı bağlantı ile bağlanırsın.
Ama tabi modermin kapatisesi neyse onu geçmeiyecenide bilmen gerek.
A R Z L O D O S
ilginiz için saolun.internete baglanmayı basardım biraz yavas ama olsun
çok kota yer mi ? 
Horozu çok olan köyde tavuklar haşat olur
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
İnternet kullanımına bağlıMaRsCHaLL yazdı:ilginiz için saolun.internete baglanmayı basardım biraz yavas ama olsunçok kota yer mi ?
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....