Yardım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MaRsCHaLL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: MPGD

Yardım

Mesaj gönderen MaRsCHaLL »

Mrb arkadaşlar.ben internette cok araştırdım ama pek anlamadım.sıcak günlerde cafeye gitmekten kurtulmak icin telefondaki neti pc de kullanmaya karar verdim.tel nokia.nokıa pc suite ile pc den oyuna girmek istıyrm.tel de ki neti pc ye bağlayarak.ama nasıl yapcamı bilmıyorm.yardım edersenz sevinrm
Horozu çok olan köyde tavuklar haşat olur
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Yardım

Mesaj gönderen IRifatSrkyI »

MaRsCHaLL yazdı:Mrb arkadaşlar.ben internette cok araştırdım ama pek anlamadım.sıcak günlerde cafeye gitmekten kurtulmak icin telefondaki neti pc de kullanmaya karar verdim.tel nokia.nokıa pc suite ile pc den oyuna girmek istıyrm.tel de ki neti pc ye bağlayarak.ama nasıl yapcamı bilmıyorm.yardım edersenz sevinrm

Telefonun da taşınabilirlik var ise yardımcı olabilirim . Bir telefonun ayarlarına bakar mısın ? tşnblr hotspit gibi bir yazı var mı ?
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

MaRsCHaLL yazdı:Mrb arkadaşlar.ben internette cok araştırdım ama pek anlamadım.sıcak günlerde cafeye gitmekten kurtulmak icin telefondaki neti pc de kullanmaya karar verdim.tel nokia.nokıa pc suite ile pc den oyuna girmek istıyrm.tel de ki neti pc ye bağlayarak.ama nasıl yapcamı bilmıyorm.yardım edersenz sevinrm
pc suite kurmana gerek yok telefonun modermini pcye tanıt sonra bir çevirmeli bağlantı olustur telefon bolumune *99# bunu yaz şifre alanlarını boş bırak girer.

Çevirmeli ağda telfondaki modermi tanıtman lazım. markası modeli ne ise.

Ondan sonra o firmayı arıyarak ben 3 g internet kullanıma açtırmak sitiyom dedinmi en hızlı bağlantı ile bağlanırsın.

Ama tabi modermin kapatisesi neyse onu geçmeiyecenide bilmen gerek.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
MaRsCHaLL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: MPGD

Mesaj gönderen MaRsCHaLL »

ilginiz için saolun.internete baglanmayı basardım biraz yavas ama olsun ;) çok kota yer mi ? :)
Horozu çok olan köyde tavuklar haşat olur
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

MaRsCHaLL yazdı:ilginiz için saolun.internete baglanmayı basardım biraz yavas ama olsun ;) çok kota yer mi ? :)
İnternet kullanımına bağlı :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön