Karşındaki savaşçı sen kons açınca sarsılmaz açmıyorsa öldürürsünMuvaFFa yazdı:Çok abartmışsınız olayı. Büyücünün kons gibi bir velinimeti var. Kons ve yanına 2 adet doğru olan tılsımı al bak bakalım savaşçı ne oluyor. Ayrıca çiftenin vuruş hızı 3.00 hatırlatırım... Biraz eskileri deşip hızı 3.00 olan silahların vuruşunu engelleyecek taktiği araştırırsanız, nasıl keseceğinizi öğrenmiş olursunuz.
Bana cevap yazacaklar için defans 2(lll) kullandım kullananla ws attım. Baktım defans 2(lll) olan birini öldürebiliyorum. Ben öldürüyorsam herkes öldürür dedim ve sattımYanılmışım...
Büyücü vs Defansif 2 3
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Büyücü vs Defansif 2 3
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
Dostum gerçekten vs attım yazmışsın fakat attığın kişinin vsyle alakası yok galiba
üstteki arkadaşın dediği gibi kons açtığın zaman sarsılmaz açmayacak savaşcıyla ben daha karşılaşmadım 
ben konuyu gerçekten çok sıkıntılı bir durum olduğu için açtım keza artık savaşçı karakterini kesebiliyorum hatta el vermiyorum demek doğru bir tabir olabilir merak eden arkadaşlar varsa açıklayabilirim
ben konuyu gerçekten çok sıkıntılı bir durum olduğu için açtım keza artık savaşçı karakterini kesebiliyorum hatta el vermiyorum demek doğru bir tabir olabilir merak eden arkadaşlar varsa açıklayabilirim
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Sana tavsiyem Hemen o carındaki tılsımlarını Şifacı için değiştir
Gazap 1 (III)
Asit Bilgisi (III) - Zehirleme Tılsımı (III)
Ruh Kalkanı
Tılsım Gazap
Bunları alabilirsin
Asit iksir çek birazda iksirin olsun can ve kudret (kesin gerekli) o sana karışanı haşamat edersin
NOT: Denenmiştir. Muvcuttur.
Gazap 1 (III)
Asit Bilgisi (III) - Zehirleme Tılsımı (III)
Ruh Kalkanı
Tılsım Gazap
Bunları alabilirsin
Asit iksir çek birazda iksirin olsun can ve kudret (kesin gerekli) o sana karışanı haşamat edersin
NOT: Denenmiştir. Muvcuttur.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Dostum o sıkıntı değil bi kons tılsımı üret o zaman anlarsın demek istediğimi.Refresh yazdı:Karşındaki savaşçı sen kons açınca sarsılmaz açmıyorsa öldürürsünMuvaFFa yazdı:Çok abartmışsınız olayı. Büyücünün kons gibi bir velinimeti var. Kons ve yanına 2 adet doğru olan tılsımı al bak bakalım savaşçı ne oluyor. Ayrıca çiftenin vuruş hızı 3.00 hatırlatırım... Biraz eskileri deşip hızı 3.00 olan silahların vuruşunu engelleyecek taktiği araştırırsanız, nasıl keseceğinizi öğrenmiş olursunuz.
Bana cevap yazacaklar için defans 2(lll) kullandım kullananla ws attım. Baktım defans 2(lll) olan birini öldürebiliyorum. Ben öldürüyorsam herkes öldürür dedim ve sattımYanılmışım...
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Şöyle artist artist cevap vermeyin sanırsın oyun çok karışık böyle çok fazla taktik falan var hatta şu an kimsenin bilmediği taktikler varMuvaFFa yazdı:Dostum o sıkıntı değil bi kons tılsımı üret o zaman anlarsın demek istediğimi.Refresh yazdı:Karşındaki savaşçı sen kons açınca sarsılmaz açmıyorsa öldürürsünMuvaFFa yazdı:Çok abartmışsınız olayı. Büyücünün kons gibi bir velinimeti var. Kons ve yanına 2 adet doğru olan tılsımı al bak bakalım savaşçı ne oluyor. Ayrıca çiftenin vuruş hızı 3.00 hatırlatırım... Biraz eskileri deşip hızı 3.00 olan silahların vuruşunu engelleyecek taktiği araştırırsanız, nasıl keseceğinizi öğrenmiş olursunuz.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
oyuncudan geçer herşey diyelim ve konuyu tatlıya bağlayalım 
- EsEsKizilciklii
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
Meteorit 1
Meteorit 2 3
Meteorit 3
Kons 1 3
İlk vuruşun kritik geldikten hemen sonra konsa kalkıp vurmaya başlarsan çok kolay lokma olabilir ama kesip kesmemen tamamen karşındaki savaşcıya kalmış azıcık ne yapacağını biliyorsa kesmek çok zor olacaktır eminimki meteorit 2 de işini görebilir ama tamamen senin kritik atmana bağlı ama deneyebilirsin bu dediklerimi pişman olmazsın zevkli tılsımlardır
Meteorit 2 3
Meteorit 3
Kons 1 3
İlk vuruşun kritik geldikten hemen sonra konsa kalkıp vurmaya başlarsan çok kolay lokma olabilir ama kesip kesmemen tamamen karşındaki savaşcıya kalmış azıcık ne yapacağını biliyorsa kesmek çok zor olacaktır eminimki meteorit 2 de işini görebilir ama tamamen senin kritik atmana bağlı ama deneyebilirsin bu dediklerimi pişman olmazsın zevkli tılsımlardır

EsEsKızılcıklı
CclareonN
zihin bile yetmiyo ki :S geri gelip yakalıyo :|CARMENTA yazdı:Arkanda şifacın yoksa ve çifte menzilinden uzakta değilsen ya zihin atıp kaçacaksın yoksa ölümü bekleyeceksin dostum.Çiftesi ofanstan çok sekmesi gerekirken maşallah makineli tüfek gibi çalışıyor mübarek. m1, y2,Fiziksel Bilgi (II), Büyü Bozma (III) , Buz Oku 3 (III) , Buz Oku 2 (II) Buz Oku 1 (II) mevcut ancak adamın menzilinde iken buz atıp yavaşlatana kadar 2 vuruş yapmış oluyor ne yazıkki !!!
Yok bi çözümü yani çıldırıyorum her çifteyle öldüğümde.
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Dönüşüm
Silahların sekmesi saldırından ve rakibin savunmasından etkilenir.Şunu açıklayamaya çalıştım, şimdi normalde defansif dövüşmeye 15 verdiği varsayarsak saldırının ofansif savaşçıya göre daha düşük olması gerekiyor.Dolayısıyla sekme ihtimali artıyor.Fakat pratikte değişen hiç bir şey yok.Çözüm için ya defansif dövüş açıldığında saldırı gözle görülür miktarda daha da düşürülecek ya da menzilli silahların saldırı hızını düşürecekler.Aksi takdirde büyücülerin bire birde pek bir şansı yok.MuratABI yazdı:Büyücü Gibi Zırhı düşük karakterlere çiftenin sekmesi mucize gibi birşey.CARMENTA yazdı:Arkanda şifacın yoksa ve çifte menzilinden uzakta değilsen ya zihin atıp kaçacaksın yoksa ölümü bekleyeceksin dostum.Çiftesi ofanstan çok sekmesi gerekirken maşallah makineli tüfek gibi çalışıyor mübarek. m1, y2,Fiziksel Bilgi (II), Büyü Bozma (III) , Buz Oku 3 (III) , Buz Oku 2 (II) Buz Oku 1 (II) mevcut ancak adamın menzilinde iken buz atıp yavaşlatana kadar 2 vuruş yapmış oluyor ne yazıkki !!!

CARMENTA yazdı:Silahların sekmesi saldırından ve rakibin savunmasından etkilenir.Şunu açıklayamaya çalıştım, şimdi normalde defansif dövüşmeye 15 verdiği varsayarsak saldırının ofansif savaşçıya göre daha düşük olması gerekiyor.Dolayısıyla sekme ihtimali artıyor.Fakat pratikte değişen hiç bir şey yok.Çözüm için ya defansif dövüş açıldığında saldırı gözle görülür miktarda daha da düşürülecek ya da menzilli silahların saldırı hızını düşürecekler.Aksi takdirde büyücülerin bire birde pek bir şansı yok.MuratABI yazdı:Büyücü Gibi Zırhı düşük karakterlere çiftenin sekmesi mucize gibi birşey.CARMENTA yazdı:Arkanda şifacın yoksa ve çifte menzilinden uzakta değilsen ya zihin atıp kaçacaksın yoksa ölümü bekleyeceksin dostum.Çiftesi ofanstan çok sekmesi gerekirken maşallah makineli tüfek gibi çalışıyor mübarek. m1, y2,Fiziksel Bilgi (II), Büyü Bozma (III) , Buz Oku 3 (III) , Buz Oku 2 (II) Buz Oku 1 (II) mevcut ancak adamın menzilinde iken buz atıp yavaşlatana kadar 2 vuruş yapmış oluyor ne yazıkki !!!
Ben desteğe mesaj atmıştım def 2-3 büyücü adaletsizliği felan filan diye
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....