Büyücü vs Defansif 2 3

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Büyücü vs Defansif 2 3

Mesaj gönderen Refresh »

MuvaFFa yazdı:Çok abartmışsınız olayı. Büyücünün kons gibi bir velinimeti var. Kons ve yanına 2 adet doğru olan tılsımı al bak bakalım savaşçı ne oluyor. Ayrıca çiftenin vuruş hızı 3.00 hatırlatırım... Biraz eskileri deşip hızı 3.00 olan silahların vuruşunu engelleyecek taktiği araştırırsanız, nasıl keseceğinizi öğrenmiş olursunuz.

Bana cevap yazacaklar için defans 2(lll) kullandım kullananla ws attım. Baktım defans 2(lll) olan birini öldürebiliyorum. Ben öldürüyorsam herkes öldürür dedim ve sattım :) Yanılmışım...
Karşındaki savaşçı sen kons açınca sarsılmaz açmıyorsa öldürürsün :)
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

Dostum gerçekten vs attım yazmışsın fakat attığın kişinin vsyle alakası yok galiba :) üstteki arkadaşın dediği gibi kons açtığın zaman sarsılmaz açmayacak savaşcıyla ben daha karşılaşmadım :)
ben konuyu gerçekten çok sıkıntılı bir durum olduğu için açtım keza artık savaşçı karakterini kesebiliyorum hatta el vermiyorum demek doğru bir tabir olabilir merak eden arkadaşlar varsa açıklayabilirim :)
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Sana tavsiyem Hemen o carındaki tılsımlarını Şifacı için değiştir
Gazap 1 (III)
Asit Bilgisi (III) - Zehirleme Tılsımı (III)

Ruh Kalkanı
Tılsım Gazap

Bunları alabilirsin
Asit iksir çek birazda iksirin olsun can ve kudret (kesin gerekli) o sana karışanı haşamat edersin :)

NOT: Denenmiştir. Muvcuttur.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen MuvaFFa »

Refresh yazdı:
MuvaFFa yazdı:Çok abartmışsınız olayı. Büyücünün kons gibi bir velinimeti var. Kons ve yanına 2 adet doğru olan tılsımı al bak bakalım savaşçı ne oluyor. Ayrıca çiftenin vuruş hızı 3.00 hatırlatırım... Biraz eskileri deşip hızı 3.00 olan silahların vuruşunu engelleyecek taktiği araştırırsanız, nasıl keseceğinizi öğrenmiş olursunuz.

Bana cevap yazacaklar için defans 2(lll) kullandım kullananla ws attım. Baktım defans 2(lll) olan birini öldürebiliyorum. Ben öldürüyorsam herkes öldürür dedim ve sattım :) Yanılmışım...
Dostum o sıkıntı değil bi kons tılsımı üret o zaman anlarsın demek istediğimi.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

MuvaFFa yazdı:
Refresh yazdı:

Dostum o sıkıntı değil bi kons tılsımı üret o zaman anlarsın demek istediğimi.
Şöyle artist artist cevap vermeyin sanırsın oyun çok karışık böyle çok fazla taktik falan var hatta şu an kimsenin bilmediği taktikler var :) di mi :) kons tılsımını üret ne olacak ?Karşınıza bilmeyen 2 adam çıkıyor kendinizi kral sanıyorsunuz
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

oyuncudan geçer herşey diyelim ve konuyu tatlıya bağlayalım :)
Kullanıcı avatarı
EsEsKizilciklii
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen EsEsKizilciklii »

Meteorit 1
Meteorit 2 3
Meteorit 3
Kons 1 3
İlk vuruşun kritik geldikten hemen sonra konsa kalkıp vurmaya başlarsan çok kolay lokma olabilir ama kesip kesmemen tamamen karşındaki savaşcıya kalmış azıcık ne yapacağını biliyorsa kesmek çok zor olacaktır eminimki meteorit 2 de işini görebilir ama tamamen senin kritik atmana bağlı ama deneyebilirsin bu dediklerimi pişman olmazsın zevkli tılsımlardır
Resim

EsEsKızılcıklı
CclareonN
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

CARMENTA yazdı:Arkanda şifacın yoksa ve çifte menzilinden uzakta değilsen ya zihin atıp kaçacaksın yoksa ölümü bekleyeceksin dostum.Çiftesi ofanstan çok sekmesi gerekirken maşallah makineli tüfek gibi çalışıyor mübarek. m1, y2,Fiziksel Bilgi (II), Büyü Bozma (III) , Buz Oku 3 (III) , Buz Oku 2 (II) Buz Oku 1 (II) mevcut ancak adamın menzilinde iken buz atıp yavaşlatana kadar 2 vuruş yapmış oluyor ne yazıkki !!!
Yok bi çözümü yani çıldırıyorum her çifteyle öldüğümde.
zihin bile yetmiyo ki :S geri gelip yakalıyo :|
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

MuratABI yazdı:
CARMENTA yazdı:Arkanda şifacın yoksa ve çifte menzilinden uzakta değilsen ya zihin atıp kaçacaksın yoksa ölümü bekleyeceksin dostum.Çiftesi ofanstan çok sekmesi gerekirken maşallah makineli tüfek gibi çalışıyor mübarek. m1, y2,Fiziksel Bilgi (II), Büyü Bozma (III) , Buz Oku 3 (III) , Buz Oku 2 (II) Buz Oku 1 (II) mevcut ancak adamın menzilinde iken buz atıp yavaşlatana kadar 2 vuruş yapmış oluyor ne yazıkki !!!
Büyücü Gibi Zırhı düşük karakterlere çiftenin sekmesi mucize gibi birşey.
Silahların sekmesi saldırından ve rakibin savunmasından etkilenir.Şunu açıklayamaya çalıştım, şimdi normalde defansif dövüşmeye 15 verdiği varsayarsak saldırının ofansif savaşçıya göre daha düşük olması gerekiyor.Dolayısıyla sekme ihtimali artıyor.Fakat pratikte değişen hiç bir şey yok.Çözüm için ya defansif dövüş açıldığında saldırı gözle görülür miktarda daha da düşürülecek ya da menzilli silahların saldırı hızını düşürecekler.Aksi takdirde büyücülerin bire birde pek bir şansı yok.
Resim
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MuratABI »

CARMENTA yazdı:
MuratABI yazdı:
Büyücü Gibi Zırhı düşük karakterlere çiftenin sekmesi mucize gibi birşey.
Silahların sekmesi saldırından ve rakibin savunmasından etkilenir.Şunu açıklayamaya çalıştım, şimdi normalde defansif dövüşmeye 15 verdiği varsayarsak saldırının ofansif savaşçıya göre daha düşük olması gerekiyor.Dolayısıyla sekme ihtimali artıyor.Fakat pratikte değişen hiç bir şey yok.Çözüm için ya defansif dövüş açıldığında saldırı gözle görülür miktarda daha da düşürülecek ya da menzilli silahların saldırı hızını düşürecekler.Aksi takdirde büyücülerin bire birde pek bir şansı yok.

Ben desteğe mesaj atmıştım def 2-3 büyücü adaletsizliği felan filan diye :) Doğru tılsım kombinasyonu ile rahatca kesebilirmişiz öle dediler ama o tılsımları söylemediler oyunda bir sır daha
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön