SurvivorIKV yazdı:Daha öncede yazdım şimdide yazıyorum. Oyuncuya haksız yere hakaret edenin yakasına Acur Medya ailesi olarak yapışırız. Aklında bulunsun yani, hal ve hareketlerine dikkat et kardeş :!: :geek:
Konu sahibi kardeş. İlk mesajımda da yazdığım gibi, ateşe vermediysen çok büyük hata yapmışsındır bence :shock:
anchieville yazdı:adam haklı cok nadir cemberle dalan
Kardeş mesela ben çemberciyim ateş direncine 0 veren arkadaşlara rahat 30 40 bin vuruyorum neden vermediğinizi sordum sadece sende cevabı vermissin zaten
ybrdelisix yazdı:Yaş kaç ???
Sanırım anaokulu yeni mezun:)
Komedi filmi gibi [/color]
Abilerim benden büyük olabilirsiniz yaşım 17 ben burda bi soru sordum hiç te saçma değil bana göre sadece neden verip vermediğinizi sordum sanırım daha konuyu okumamıssın lütfen bu konu üzerinde birdaha yorum yapmamanı rica ediyorum.
Böyle bir konu açmanın saçmalık olduğunu hala kavrayamamışsın. Canı sıkılan konu açıyor zaten oyun bitti şu an forumda bitiyor
Saçma konulara girip te saçma saçma yorumlar yazma bak geç <<<<
Önce kendin uygula ve bak geç mademki saçma yorum yapıyorum. Saçmalık olan hala burada yazıyor olmamız. Ortada ne oyun kaldı ne forum ama sizler bunu anlamamışsınız.
Senin sorunun ne biliyormusun dostum o lanet olası poponun kafandan daha büyük olması ( biraz ortamı dağıtıyım diye yazdım )