kusura bakma kardeş nasıl yapılacağını bilmiyorummobilsorun yazdı:Tüm mesajlara tek bir entry çatısı altında cevap verebilirdin.
Biride Çıkıp Demiyor Ki
- Gorkemlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karanlık Taraf
Re: Biride Çıkıp Demiyor Ki
Kod: Tümünü seç
'' Teknik servis değilim ama bütün arızalar beni buluyor. ''
FearFactorIKV yazdı:Gorkemlord yazdı:Ben niye ateş e direnc vermiyorum hiç düşündünüzmü neden dirençlerimde ateş hep 0neden vermiyorsunuz bu konunun altına yazın cevabı paylaşıcam
![]()
Nası yaniii? Ateş direncin 0 mııı? Olamazzzzzz neden 0 ha? neden 0? neden böyle bir şey yaptınn? nedeeeeennn?
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Böyle bir konu açmanın saçmalık olduğunu hala kavrayamamışsın. Canı sıkılan konu açıyor zaten oyun bitti şu an forumda bitiyorGorkemlord yazdı:Abilerim benden büyük olabilirsiniz yaşım 17 ben burda bi soru sordum hiç te saçma değil bana göre sadece neden verip vermediğinizi sordum sanırım daha konuyu okumamıssın lütfen bu konu üzerinde birdaha yorum yapmamanı rica ediyorum.ybrdelisix yazdı:Yaş kaç ???
Sanırım anaokulu yeni mezun:)
Komedi filmi gibi[/color]
- Gorkemlord
- Cin Avcısı
- Lonca: Karanlık Taraf
Saçma konulara girip te saçma saçma yorumlar yazma bak geç <<<<ybrdelisix yazdı:Böyle bir konu açmanın saçmalık olduğunu hala kavrayamamışsın. Canı sıkılan konu açıyor zaten oyun bitti şu an forumda bitiyorGorkemlord yazdı:Abilerim benden büyük olabilirsiniz yaşım 17 ben burda bi soru sordum hiç te saçma değil bana göre sadece neden verip vermediğinizi sordum sanırım daha konuyu okumamıssın lütfen bu konu üzerinde birdaha yorum yapmamanı rica ediyorum.ybrdelisix yazdı:Yaş kaç ???
![]()
Kod: Tümünü seç
'' Teknik servis değilim ama bütün arızalar beni buluyor. ''
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
niye vermiyoruz ben anlatayım
ateş vuran hangi düşmanlar var 1 taarruz 2 semiha 3 kadim hidra 4 gbmx bunların dışında bir de çemberci büyücüler var daha kaldı mı diye bi düşüneyim ha 5 cehennem tazıları da var
cehennem tazıları için şifanın direnci yeterli zaten sarsılarak veya kaçarak kesiyorsun temas yok bile
taarruz için şifanın direnci yeterli zaten amacın çemberde elek buz veya ateş asit üzerine olacak yani özellikle taarruz için zorlamaya gerek yok
gbm x keserken zaten ateş 1000 olacak bu yüzden bunu konuşmaya gerek yok gerçi şifa iyi ise 800-900de olabilir ama şifayı sövdürtmenin anlamı yok zaten direnç kırmayı kaçırınca yatırır o tankı
kadime gelince yine ateş asit üzerine çalışır ama direnç kırması yok asiti yüksek tutmak daha kolay kesitirir
kaldı semiha zaten semihanın ateşine yakalanmaz kimse kaçar yani
çemberci büyülerde ise ne yaparsan yap direnç kırma ile en az 400 direnç kaybedeceksin direncin de eksiye düşecek boşu boşuna vermeye gerek yok
ateş vuran hangi düşmanlar var 1 taarruz 2 semiha 3 kadim hidra 4 gbmx bunların dışında bir de çemberci büyücüler var daha kaldı mı diye bi düşüneyim ha 5 cehennem tazıları da var
cehennem tazıları için şifanın direnci yeterli zaten sarsılarak veya kaçarak kesiyorsun temas yok bile
taarruz için şifanın direnci yeterli zaten amacın çemberde elek buz veya ateş asit üzerine olacak yani özellikle taarruz için zorlamaya gerek yok
gbm x keserken zaten ateş 1000 olacak bu yüzden bunu konuşmaya gerek yok gerçi şifa iyi ise 800-900de olabilir ama şifayı sövdürtmenin anlamı yok zaten direnç kırmayı kaçırınca yatırır o tankı
kadime gelince yine ateş asit üzerine çalışır ama direnç kırması yok asiti yüksek tutmak daha kolay kesitirir
kaldı semiha zaten semihanın ateşine yakalanmaz kimse kaçar yani
çemberci büyülerde ise ne yaparsan yap direnç kırma ile en az 400 direnç kaybedeceksin direncin de eksiye düşecek boşu boşuna vermeye gerek yok
...
Gorkemlord yazdı:Ben niye ateş e direnc vermiyorum hiç düşündünüzmü neden dirençlerimde ateş hep 0neden vermiyorsunuz bu konunun altına yazın cevabı paylaşıcam
Kuklacıda oynamıyorsan ateş drencin 0'dır
Savaşma, çay yap.
İSLAM is PEACE
İSLAM is PEACE
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
Önce kendin uygula ve bak geç mademki saçma yorum yapıyorum. Saçmalık olan hala burada yazıyor olmamız. Ortada ne oyun kaldı ne forum ama sizler bunu anlamamışsınız.Gorkemlord yazdı:Saçma konulara girip te saçma saçma yorumlar yazma bak geç <<<<ybrdelisix yazdı:Böyle bir konu açmanın saçmalık olduğunu hala kavrayamamışsın. Canı sıkılan konu açıyor zaten oyun bitti şu an forumda bitiyorGorkemlord yazdı:Abilerim benden büyük olabilirsiniz yaşım 17 ben burda bi soru sordum hiç te saçma değil bana göre sadece neden verip vermediğinizi sordum sanırım daha konuyu okumamıssın lütfen bu konu üzerinde birdaha yorum yapmamanı rica ediyorum.ybrdelisix yazdı:Yaş kaç ???
![]()
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: HUN
:mrgreen:FearFactorIKV yazdı:Gorkemlord yazdı:Ben niye ateş e direnc vermiyorum hiç düşündünüzmü neden dirençlerimde ateş hep 0neden vermiyorsunuz bu konunun altına yazın cevabı paylaşıcam
![]()
Nası yaniii? Ateş direncin 0 mııı? Olamazzzzzz neden 0 ha? neden 0? neden böyle bir şey yaptınn? nedeeeeennn?

- anchieville
- Cin Avcısı
- Lonca: T N T
- SurvivorIKV
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Daha öncede yazdım şimdide yazıyorum. Oyuncuya haksız yere hakaret edenin yakasına Acur Medya ailesi olarak yapışırız. Aklında bulunsun yani, hal ve hareketlerine dikkat et kardeş :!: :geek:ybrdelisix yazdı:Önce kendin uygula ve bak geç mademki saçma yorum yapıyorum. Saçmalık olan hala burada yazıyor olmamız. Ortada ne oyun kaldı ne forum ama sizler bunu anlamamışsınız.Gorkemlord yazdı:Saçma konulara girip te saçma saçma yorumlar yazma bak geç <<<<ybrdelisix yazdı:Böyle bir konu açmanın saçmalık olduğunu hala kavrayamamışsın. Canı sıkılan konu açıyor zaten oyun bitti şu an forumda bitiyorGorkemlord yazdı:Abilerim benden büyük olabilirsiniz yaşım 17 ben burda bi soru sordum hiç te saçma değil bana göre sadece neden verip vermediğinizi sordum sanırım daha konuyu okumamıssın lütfen bu konu üzerinde birdaha yorum yapmamanı rica ediyorum.ybrdelisix yazdı:Yaş kaç ???
![]()
Konu sahibi kardeş. İlk mesajımda da yazdığım gibi, ateşe vermediysen çok büyük hata yapmışsındır bence :shock: