Biride Çıkıp Demiyor Ki

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gorkemlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karanlık Taraf

Re: Biride Çıkıp Demiyor Ki

Mesaj gönderen Gorkemlord »

mobilsorun yazdı:Tüm mesajlara tek bir entry çatısı altında cevap verebilirdin.
kusura bakma kardeş nasıl yapılacağını bilmiyorum

Kod: Tümünü seç

'' Teknik servis değilim ama bütün arızalar beni buluyor. ''        
Gunce - ConnectedToLİFE - Qwertyz
SnooW
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen SnooW »

FearFactorIKV yazdı:
Gorkemlord yazdı:Ben niye ateş e direnc vermiyorum hiç düşündünüzmü neden dirençlerimde ateş hep 0 :) neden vermiyorsunuz bu konunun altına yazın cevabı paylaşıcam

:o :o Nası yaniii? Ateş direncin 0 mııı? Olamazzzzzz neden 0 ha? neden 0? neden böyle bir şey yaptınn? nedeeeeennn?
:D
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Gorkemlord yazdı:
ybrdelisix yazdı:Yaş kaç ???
Sanırım anaokulu yeni mezun:)
Komedi filmi gibi :) [/
color]
Abilerim benden büyük olabilirsiniz yaşım 17 ben burda bi soru sordum hiç te saçma değil bana göre sadece neden verip vermediğinizi sordum sanırım daha konuyu okumamıssın lütfen bu konu üzerinde birdaha yorum yapmamanı rica ediyorum.
Böyle bir konu açmanın saçmalık olduğunu hala kavrayamamışsın. Canı sıkılan konu açıyor zaten oyun bitti şu an forumda bitiyor :)
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
Gorkemlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Karanlık Taraf

Mesaj gönderen Gorkemlord »

ybrdelisix yazdı:
Gorkemlord yazdı:
color]
Abilerim benden büyük olabilirsiniz yaşım 17 ben burda bi soru sordum hiç te saçma değil bana göre sadece neden verip vermediğinizi sordum sanırım daha konuyu okumamıssın lütfen bu konu üzerinde birdaha yorum yapmamanı rica ediyorum.
Böyle bir konu açmanın saçmalık olduğunu hala kavrayamamışsın. Canı sıkılan konu açıyor zaten oyun bitti şu an forumda bitiyor :)
Saçma konulara girip te saçma saçma yorumlar yazma bak geç <<<<

Kod: Tümünü seç

'' Teknik servis değilim ama bütün arızalar beni buluyor. ''        
Gunce - ConnectedToLİFE - Qwertyz
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

niye vermiyoruz ben anlatayım
ateş vuran hangi düşmanlar var 1 taarruz 2 semiha 3 kadim hidra 4 gbmx bunların dışında bir de çemberci büyücüler var daha kaldı mı diye bi düşüneyim ha 5 cehennem tazıları da var
cehennem tazıları için şifanın direnci yeterli zaten sarsılarak veya kaçarak kesiyorsun temas yok bile
taarruz için şifanın direnci yeterli zaten amacın çemberde elek buz veya ateş asit üzerine olacak yani özellikle taarruz için zorlamaya gerek yok
gbm x keserken zaten ateş 1000 olacak bu yüzden bunu konuşmaya gerek yok gerçi şifa iyi ise 800-900de olabilir ama şifayı sövdürtmenin anlamı yok zaten direnç kırmayı kaçırınca yatırır o tankı
kadime gelince yine ateş asit üzerine çalışır ama direnç kırması yok asiti yüksek tutmak daha kolay kesitirir
kaldı semiha zaten semihanın ateşine yakalanmaz kimse kaçar yani
çemberci büyülerde ise ne yaparsan yap direnç kırma ile en az 400 direnç kaybedeceksin direncin de eksiye düşecek boşu boşuna vermeye gerek yok
...
Kullanıcı avatarı
Noprob
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Noprob »

Gorkemlord yazdı:Ben niye ateş e direnc vermiyorum hiç düşündünüzmü neden dirençlerimde ateş hep 0 :) neden vermiyorsunuz bu konunun altına yazın cevabı paylaşıcam

Kuklacıda oynamıyorsan ateş drencin 0'dır :)
Savaşma, çay yap.

İSLAM is PEACE
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Gorkemlord yazdı:
ybrdelisix yazdı:
Gorkemlord yazdı:
color]
Önce kendin uygula ve bak geç mademki saçma yorum yapıyorum. Saçmalık olan hala burada yazıyor olmamız. Ortada ne oyun kaldı ne forum ama sizler bunu anlamamışsınız.
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

FearFactorIKV yazdı:

:o :o Nası yaniii? Ateş direncin 0 mııı? Olamazzzzzz neden 0 ha? neden 0? neden böyle bir şey yaptınn? nedeeeeennn?
:mrgreen:
Resim
Kullanıcı avatarı
anchieville
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: T N T

Mesaj gönderen anchieville »

adam haklı cok nadir cemberle dalan
Dostluk ve Sevgiyle... ( Aler )
Kullanıcı avatarı
SurvivorIKV
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen SurvivorIKV »

ybrdelisix yazdı:
Gorkemlord yazdı:
ybrdelisix yazdı:
Gorkemlord yazdı:
color]
Önce kendin uygula ve bak geç mademki saçma yorum yapıyorum. Saçmalık olan hala burada yazıyor olmamız. Ortada ne oyun kaldı ne forum ama sizler bunu anlamamışsınız.
Daha öncede yazdım şimdide yazıyorum. Oyuncuya haksız yere hakaret edenin yakasına Acur Medya ailesi olarak yapışırız. Aklında bulunsun yani, hal ve hareketlerine dikkat et kardeş :!: :geek:
Konu sahibi kardeş. İlk mesajımda da yazdığım gibi, ateşe vermediysen çok büyük hata yapmışsındır bence :shock:
ResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön