Sen Hâlâ Bırakmadın Mı Oyunu?Bi ........ Gitsen De Kurtulsak Be Senden.Hâlâ Aynı Kafa.HeilHitler yazdı:Şu karakterler arası dengesizliği göz ardı edip de hala oyunculuğu ile övünenlerin soyları da bir tükenmedi. Bir bitin de kurtulalım artık.
ŞU DEFANSİF 3 LERİN BÜYÜCÜLERİ FARE GİBİ KESMESİNE SON VERİN
Re: ŞU DEFANSİF 3 LERİN BÜYÜCÜLERİ FARE GİBİ KESMESİNE SON V
yanına yaklaştırma konusu değil adam zaten balyozla nerdeyse tek atıcak sorun o
Sizdekiler ezikmiş o zaman bizim defanslar tek atıyor zatenGerrard8 yazdı:yanına yaklaştırma konusu değil adam zaten balyozla nerdeyse tek atıcak sorun o
ben görmedim şahsen hiç bi video izlemiştim tekde atar doğrudurEkvator yazdı:Sizdekiler ezikmiş o zaman bizim defanslar tek atıyor zatenGerrard8 yazdı:yanına yaklaştırma konusu değil adam zaten balyozla nerdeyse tek atıcak sorun o
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Aynen katılıyorumAhiret yazdı:ya beyler saçmalamayın, bu ben kesiyorum diyenler nasıl kesiyor acaba. Adam 1 çifte ile canımı 40 a indiriyor, 2 çifte ile kesiyor. Ben 2 fizik sallasam ne olcak o sırada. En fazla 85 te kalıyor
Kesiyorum diyenler ya başka bir alemde oynuyorlar, ya rüyalarında kesiyorlar yada YALANNNNNNN söylüyorlar çifteyle 2 atımlık canın var. ne kesiyonuz ?
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
full hasar + solucan set ve solucan ixir ile arkadaşlar ile yaptığımız denemelerde defansif tılsımı olan savaşcıların büyücüye karşı balyoz vuruşu 3 4 bin arasında değişti çiftelerde ise 1500 2500 arasını gördük dolayısı ile siz önce ne tür sınıf keseceğinize karar verip karakterinizin o yönde eksiklerini kapatın çünki tek tip kombinasyon yapıp her önünüze geleni kesmenin yada kesilmenin mümkünatı yok
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Karı - kız :shock:marasaldadas yazdı:Aynen katılıyorumAhiret yazdı:ya beyler saçmalamayın, bu ben kesiyorum diyenler nasıl kesiyor acaba. Adam 1 çifte ile canımı 40 a indiriyor, 2 çifte ile kesiyor. Ben 2 fizik sallasam ne olcak o sırada. En fazla 85 te kalıyor
Kesiyorum diyenler ya başka bir alemde oynuyorlar, ya rüyalarında kesiyorlar yada YALANNNNNNN söylüyorlar çifteyle 2 atımlık canın var. ne kesiyonuz ?
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
SeRRuh yazdı:Karı - kız :shock:marasaldadas yazdı:Aynen katılıyorumAhiret yazdı:ya beyler saçmalamayın, bu ben kesiyorum diyenler nasıl kesiyor acaba. Adam 1 çifte ile canımı 40 a indiriyor, 2 çifte ile kesiyor. Ben 2 fizik sallasam ne olcak o sırada. En fazla 85 te kalıyor
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
Symbian yazdı:SeRRuh yazdı:Karı - kız :shock:marasaldadas yazdı:Aynen katılıyorumAhiret yazdı:ya beyler saçmalamayın, bu ben kesiyorum diyenler nasıl kesiyor acaba. Adam 1 çifte ile canımı 40 a indiriyor, 2 çifte ile kesiyor. Ben 2 fizik sallasam ne olcak o sırada. En fazla 85 te kalıyor
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Şehitler Ölmez
Öncelikle Merhaba
Teşkilat-KeLoĞLaN
viewtopic.php?f=46&t=114400 (Tanıtım video)
Defansif Dövüşme 2 (III) Tılsımını ilk kullanan ve oyunculara tanıtan birisi olarak,
Hiçbir Şekilde olmayacak diye bişe yok, Güzel bi Kombinasyon ile Büyücü Savaşçıyı kesebilir.
Ama player bi savaşçıyı büyücünün kesmesi biraz zor...
O kadar çok kombinasyon var ki
Özellikle Şu Buz (III) felan fisman üretipte her türlü savaşçıyı keserim diyenler varya
Yeni kombinasyonumu görseler şaşırırlar sen napıorsun derler
Yani anlayacağın bu bi oyunun sistemi, bu haklar herkese tanınmış olan bi hak, sen büyücü kullanıyorsun diye savaşçı kulanmamanı gerektirmez ,sende savaşçı kullan sende üret sende istediğini kes.
Şimdi Oyundan tad almaya bakalım
Not:Savaşçı karakteri Her zaman Üstündür.
Teşkilat-KeLoĞLaN
viewtopic.php?f=46&t=114400 (Tanıtım video)
Defansif Dövüşme 2 (III) Tılsımını ilk kullanan ve oyunculara tanıtan birisi olarak,
Hiçbir Şekilde olmayacak diye bişe yok, Güzel bi Kombinasyon ile Büyücü Savaşçıyı kesebilir.
Ama player bi savaşçıyı büyücünün kesmesi biraz zor...
O kadar çok kombinasyon var ki
Özellikle Şu Buz (III) felan fisman üretipte her türlü savaşçıyı keserim diyenler varya
Yeni kombinasyonumu görseler şaşırırlar sen napıorsun derler
Yani anlayacağın bu bi oyunun sistemi, bu haklar herkese tanınmış olan bi hak, sen büyücü kullanıyorsun diye savaşçı kulanmamanı gerektirmez ,sende savaşçı kullan sende üret sende istediğini kes.
Şimdi Oyundan tad almaya bakalım
Not:Savaşçı karakteri Her zaman Üstündür.
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..