ŞU DEFANSİF 3 LERİN BÜYÜCÜLERİ FARE GİBİ KESMESİNE SON VERİN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
affan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

ŞU DEFANSİF 3 LERİN BÜYÜCÜLERİ FARE GİBİ KESMESİNE SON VERİN

Mesaj gönderen affan »

Savaşçılara verilmiş bir tılsım hakkında soru sormak istiyorum, savaşçılara Defansif III olarak verilen tılsımla savaşçılar büyücüleri adeta 5 seviye bir ook fare keser gibi tek vuruşta alabiliyor ürettiği 1 tılsımla _? peki bunun karşısında büyü bozma III tılsımını üreten meteorit 1 tıslımı olan büyücü neden aciz kalıyor dokunduğu anda ölüyoruz , hiçbir direnme olmadan sırf bu saçmalık yüzünden lütfen bu tılsımların üretim madenlerini üreten kişilere iade edip tılsımları geri alın .TEK VURUŞTA ÖLMEYİ HAK ETMİYORUM ÇÜNKİ BENDE EN AZ ONLAR KADAR EMEK VERDİM VE EMEKLERİM HİÇE SAYILIYORCASINA ONCA TILSIM ONCA EFSUNLU KIYAFET İŞE YARAMAZ KALIYOR ... SİZCE BU MANTIKLIMI ..................MANTIKLI İSE LÜTFEN BURADAKİ MANTIĞI BANA AÇIKLARMISINIZ ? TEŞEKKÜRLER
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Re: ŞU DEFANSİF 3 LERİN BÜYÜCÜLERİ FARE GİBİ KESMESİNE SON V

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Emin ol büyücüleri fare gibi kesmek istemeyen bir oyuncu bu tılsımı üretmezdi. Tılsımın etkisi değiştirildiği takdirde üreten birisi olarak ben isyan bayraklarını çekerim ;)
affan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen affan »

etkisi değişmiyecek tılsım tamamen kaldırılcak ? benim emeklerim ve tılsımlarım toplamadaki 0 gibi etkisiz elaman mı olacak yani ?_
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: T C

Mesaj gönderen xReNaRDox »

Yan çarını karşı klana sokup, aramıza tesla kurdurup, çokca kişiyi aynı anda kesen adamın bu tip laflar etmesi tam bir ironi.
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
affan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen affan »

Mustafa belki 10 günde 1 sefer oluyor oda yanınıza gelene kadar 50 kere ölüyorum direnç açılığı anda hiçbir etkinliğimde kalmaz bu arada ... Defansif 3 öyle değil .. hiçbir şekilde karşı koyamıyoruz.
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Senin ürettiğin şey tılsımda bizimkisi değil mi?
affan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen affan »

Ne alakası var benmkine karsı bi savunma yapabilirsin yanındaki ookleri öldüdürerek yada tesladan uzal durarak engeşşemen söz konusu ancak defansif3 e karşı blyle birşey mevcut deil 1 dikkat ve 2 çifte hasarında ölüyüm...
triyoo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen triyoo »

affan yazdı:Ne alakası var benmkine karsı bi savunma yapabilirsin yanındaki ookleri öldüdürerek yada tesladan uzal durarak engeşşemen söz konusu ancak defansif3 e karşı blyle birşey mevcut deil 1 dikkat ve 2 çifte hasarında ölüyüm...

En azından çifte gibi menzilli silahlar için hasar azaltımı yapılabilir.
Ayrıca Elektrik bilgisi III ile rahat kesebilirsin dikkat III olsa bile ne fayda.
affan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen affan »

Tiryooo elektrik 3 le de kesemessin 2çiftelik canın var , elektrk 3 le kesebilmen için 1 elektrik darbesinde 40 cana kadar çekmen gerekli bu da imkansız hiçbirbüyü def3 e sahip bir savaşçıyı keseöesx şifacıların asit saldıdırsı kariısındada bu durum bçyşe 3 asitte yerdeyiz
triyoo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen triyoo »

affan yazdı:Tiryooo elektrik 3 le de kesemessin 2çiftelik canın var , elektrk 3 le kesebilmen için 1 elektrik darbesinde 40 cana kadar çekmen gerekli bu da imkansız hiçbirbüyü def3 e sahip bir savaşçıyı keseöesx şifacıların asit saldıdırsı kariısındada bu durum bçyşe 3 asitte yerdeyiz
Savaşçı senin dibinde başlamıyor çifte menziline gelene kadar canını rahatlıkla indirebilirsin.
Kestim bu şekilde çok sana tavsiye veriyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön