Meranlar!! Gördüklerim karşısında dehşete düşmüştüm. Beyaz bir Meran eski bir anıt olduğunu düşündüğüm dikili taştaki bilmediğim bir alfabe ile yazılmış yazıya dokunur dokunmaz bedenimin sıkıştığını hissettim. Gözlerim karardı..
Kendime geldiğim an düzgün bir İstanbul Türkçesi ile konuşan beyaz meran; "Siz insanların yakıp kavurduğu Sstanss, sadece ulu imparatorluğumuz Tarhass'ın anısına inşa edilmiş bir şehirdi. Şuan da tüm dişi ve erkek meranların konumlandığı yerdeyiz. Gezgin Şehir.." dedi.
Sstanss:Oyundaki meran şehri.
Gezgin şehir:Tangriss geçitinin, giriş kapısı olduğu rivayet edilen şehir.
... Meranın trollerden nefret ettiğini öğrendim. Biraz lafladıktan sonra beraber hareket edebileceğimizi söyledim, kabul etti. Çaylarımızı yudumlarken trollerden biri karşımıza çıktı. Troll gülüşünü attıktan sonra kaçmaya başladı. Uzunca bir kovalayıştan sonra yakaladık. Zaman kaybetmeden bir giyotin bulup, bağladık. Troll 'e "Son duanı et" demeye kalmadan korkudan ölmüştü. "Daha yok edilecek onlarca troll var..."
FearFactorIKV yazdı:NOT:Hikayenin kahramanını saçma şekillerde öldürmek hikayeyi tek bir yorumla bitirmek olmasın!
diyerek hatırlatıyor iyi eğlenceler diliyorum
Madem "Tek Bir" yorumla bitirmeyeceğiz bende resim koydum bir sonrakine de parmak basarım
Meranlar!! Gördüklerim karşısında dehşete düşmüştüm. Beyaz bir Meran eski bir anıt olduğunu düşündüğüm dikili taştaki bilmediğim bir alfabe ile yazılmış yazıya dokunur dokunmaz bedenimin sıkıştığını hissettim. Gözlerim karardı.. Kendime geldiğim an düzgün bir İstanbul Türkçesi ile konuşan beyaz meran; "Siz insanların yakıp kavurduğu Sstanss, sadece ulu imparatorluğumuz Tarhass'ın anısına inşa edilmiş bir şehirdi. Şuan da tüm dişi ve erkek meranların konumlandığı yerdeyiz. Gezgin Şehir.." dedi.
Sstanss:Oyundaki meran şehri. Gezgin şehir:Tangriss geçitinin, giriş kapısı olduğu rivayet edilen şehir.
Acur medya ailesi olarak değişikliklere açığız ama seninkisi çok sıradışı olmuş.. Hayal gücün hoşuma
gitti
Sarı sütunların arasında ilerliyorduk. Beyaz meranın hareket ederken çıkardığı sürünme sesi konuşmama el vermiyordu. Yapacağım bir hata sonucunda ölüm tereddütü ile ilerlemeye devam ettim.
"Sıkı can iyidir, çıkmaz." derdi annem. 'Huzursuzluğum'un vermiş olduğu sıkıntıyla aylardır mücadele etmekte olan canım çıkacak mıydı bedenimden, annem yanılıyor muydu? Bir an meranlara karşı yapmış olduklarım için tekrar pişman oldum, tekrar sövdüm kendime.
Bir meranın amacı öldürmek olduğunda işi bu kadar uzatmadığına çok kere şahit olmuştum, olayın arkasında başka bir şey olmalıydı. Belli ki onlar da buraya gelme konusunda direnmeyeceğimi biliyordu, zira koskoca Sstans şehrini yakıp yıkan adam için iki muhafız göndermezlerdi. Acaba ne zamandır izliyorlardı beni, bu gördüğüm kabusların arkasında da bir meran büyüsü olabilir miydi?
Kafamda dolaşan kırk tilki misali biz de teknolojiye hükmeden şehrin sokaklarında dolaşıyorduk. Neyle karşılaşacağıma dair en ufak bir fikrim yoktu, zaten son zamanlarda işin sonuna düşünmemek yaşam tarzım haline gelmişti. Arzuhalci'nin bilgi ve isteğinin tükenmesi beni günden güne eriten bu huzursuzlukla, bu fısıltılarla baş başa bırakmıştı. Ancak yanımda ki meran muhafızının da çok rahat olduğu söylenemezdi, en az benim içimdeki belirsizlik hissi kadar onun içinde de benim yapabileceğim bir delilik karşısında sonunun ne olacağı korkusu vardı. Korkma meran kardeşim, artık derdim sizinle değil.
Duvarlarda anlam olarak Arzuhalci'nin labirentten tercüme ettiği yazılara benzeyen ancak meran dilinde yazılmış yazılar görüyordum. En çok tekrarlanansa "Akrep'in büyüsü, akrepten koruyan." yazısıydı. "Ulan bi' bulsam şu akrebi!" dememek elde değil.
Ve nihayet... Duvarda ki yazılar da şimdi anlam kazanmıştı. Gariptir, odadan içeri adım attığım an aylardır beni deliye döndüren o fısıltılar yok oluvermişti. Sanırım bahsi geçen 'eskiler' tam karşımda duruyordu.
"Ve eskiler örmüş tılsımı
Bizler unuttuk sırları
Gücümüz yetmez yapmaya
Yeniden ve yeniden"
Hikayeyi okuyorum ama yalnız İkv ile bağdaştırmazsanız daha güzel olacak. Bu şekilde giderse Kadime kadar gider bu
Bende yazacaktım ama şu en son yazan etkinlik görevlisi o kadar uzun yazmıski olaydan koptum :mrgreen: