Hikâye yazalım?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Re: Hikâye yazalım?

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Hikaye gittikçe derinleşiyor 8-)

Meranlar!! Gördüklerim karşısında dehşete düşmüştüm. Beyaz bir Meran eski bir anıt olduğunu düşündüğüm dikili taştaki bilmediğim bir alfabe ile yazılmış yazıya dokunur dokunmaz bedenimin sıkıştığını hissettim. Gözlerim karardı..
Kendime geldiğim an düzgün bir İstanbul Türkçesi ile konuşan beyaz meran; "Siz insanların yakıp kavurduğu Sstanss, sadece ulu imparatorluğumuz Tarhass'ın anısına inşa edilmiş bir şehirdi. Şuan da tüm dişi ve erkek meranların konumlandığı yerdeyiz. Gezgin Şehir.." dedi.

Sstanss:Oyundaki meran şehri.
Gezgin şehir:Tangriss geçitinin, giriş kapısı olduğu rivayet edilen şehir.
Kullanıcı avatarı
AntiTroll3
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AntiTroll3 »

... Meranın trollerden nefret ettiğini öğrendim. Biraz lafladıktan sonra beraber hareket edebileceğimizi söyledim, kabul etti. Çaylarımızı yudumlarken trollerden biri karşımıza çıktı. Troll gülüşünü attıktan sonra kaçmaya başladı. Uzunca bir kovalayıştan sonra yakaladık. Zaman kaybetmeden bir giyotin bulup, bağladık. Troll 'e "Son duanı et" demeye kalmadan korkudan ölmüştü. "Daha yok edilecek onlarca troll var..."
-Anti Troll Timi No #3-
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen turkneferi »

ikvmerdoII yazdı:Daha sonra kafama saplanan bıçak nedeniyle öldüm.
15 asır boyunca orada dimdik duran galata kulesi üstüme düştü ve öldüm.
AÇIK VE NET
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
AntiTroll3
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen AntiTroll3 »

Yarım saat uğraştığım bölümü kaldırdınız tebrik ediyorum.

.. Trollerin sonunun geldiğini söyledi ve tüm trolleri yok etti..
-Anti Troll Timi No #3-
Kullanıcı avatarı
FearFactorIKV
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen FearFactorIKV »

NOT:Hikayenin kahramanını saçma şekillerde öldürmek hikayeyi tek bir yorumla bitirmek olmasın!
diyerek hatırlatıyor iyi eğlenceler diliyorum :)
Resim
Acur var yen mi?
Kullanıcı avatarı
AntiTrollTimi1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen AntiTrollTimi1 »

FearFactorIKV yazdı:NOT:Hikayenin kahramanını saçma şekillerde öldürmek hikayeyi tek bir yorumla bitirmek olmasın!
diyerek hatırlatıyor iyi eğlenceler diliyorum :)
Resim

Madem "Tek Bir" yorumla bitirmeyeceğiz bende resim koydum bir sonrakine de parmak basarım 8-)
-Anti Troll Timi No #1-
Kullanıcı avatarı
FearFactorIKV
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen FearFactorIKV »

GWYNBLEIDD yazdı:Hikaye gittikçe derinleşiyor 8-)

Meranlar!! Gördüklerim karşısında dehşete düşmüştüm. Beyaz bir Meran eski bir anıt olduğunu düşündüğüm dikili taştaki bilmediğim bir alfabe ile yazılmış yazıya dokunur dokunmaz bedenimin sıkıştığını hissettim. Gözlerim karardı.. Kendime geldiğim an düzgün bir İstanbul Türkçesi ile konuşan beyaz meran; "Siz insanların yakıp kavurduğu Sstanss, sadece ulu imparatorluğumuz Tarhass'ın anısına inşa edilmiş bir şehirdi. Şuan da tüm dişi ve erkek meranların konumlandığı yerdeyiz. Gezgin Şehir.." dedi.

Sstanss:Oyundaki meran şehri. Gezgin şehir:Tangriss geçitinin, giriş kapısı olduğu rivayet edilen şehir.

Acur medya ailesi olarak değişikliklere açığız ama seninkisi çok sıradışı olmuş.. Hayal gücün hoşuma
gitti :)

Sarı sütunların arasında ilerliyorduk. Beyaz meranın hareket ederken çıkardığı sürünme sesi konuşmama el vermiyordu. Yapacağım bir hata sonucunda ölüm tereddütü ile ilerlemeye devam ettim.
Resim
Acur var yen mi?
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Eviren »

Dümdüz okuyup geçmek olmaz. :)

----

"Sıkı can iyidir, çıkmaz." derdi annem. 'Huzursuzluğum'un vermiş olduğu sıkıntıyla aylardır mücadele etmekte olan canım çıkacak mıydı bedenimden, annem yanılıyor muydu? Bir an meranlara karşı yapmış olduklarım için tekrar pişman oldum, tekrar sövdüm kendime.
Bir meranın amacı öldürmek olduğunda işi bu kadar uzatmadığına çok kere şahit olmuştum, olayın arkasında başka bir şey olmalıydı. Belli ki onlar da buraya gelme konusunda direnmeyeceğimi biliyordu, zira koskoca Sstans şehrini yakıp yıkan adam için iki muhafız göndermezlerdi. Acaba ne zamandır izliyorlardı beni, bu gördüğüm kabusların arkasında da bir meran büyüsü olabilir miydi?
Kafamda dolaşan kırk tilki misali biz de teknolojiye hükmeden şehrin sokaklarında dolaşıyorduk. Neyle karşılaşacağıma dair en ufak bir fikrim yoktu, zaten son zamanlarda işin sonuna düşünmemek yaşam tarzım haline gelmişti. Arzuhalci'nin bilgi ve isteğinin tükenmesi beni günden güne eriten bu huzursuzlukla, bu fısıltılarla baş başa bırakmıştı. Ancak yanımda ki meran muhafızının da çok rahat olduğu söylenemezdi, en az benim içimdeki belirsizlik hissi kadar onun içinde de benim yapabileceğim bir delilik karşısında sonunun ne olacağı korkusu vardı. Korkma meran kardeşim, artık derdim sizinle değil.
Duvarlarda anlam olarak Arzuhalci'nin labirentten tercüme ettiği yazılara benzeyen ancak meran dilinde yazılmış yazılar görüyordum. En çok tekrarlanansa "Akrep'in büyüsü, akrepten koruyan." yazısıydı. "Ulan bi' bulsam şu akrebi!" dememek elde değil.
Ve nihayet... Duvarda ki yazılar da şimdi anlam kazanmıştı. Gariptir, odadan içeri adım attığım an aylardır beni deliye döndüren o fısıltılar yok oluvermişti. Sanırım bahsi geçen 'eskiler' tam karşımda duruyordu.

"Ve eskiler örmüş tılsımı
Bizler unuttuk sırları
Gücümüz yetmez yapmaya
Yeniden ve yeniden"

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Bir hikaye de benden gelsin :)

"Merhaba ikv gelişimi her zaman olduğu gibi devam etmektedir

iyi oyunlar"

:)
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

Hikayeyi okuyorum ama yalnız İkv ile bağdaştırmazsanız daha güzel olacak. Bu şekilde giderse Kadime kadar gider bu :)
Bende yazacaktım ama şu en son yazan etkinlik görevlisi o kadar uzun yazmıski olaydan koptum :mrgreen:
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön